kitek1 21.12.01, 23:21 zebrane w Vikingu forumki, serdecznie pozdrawiaja wirtualnych przyjaciol, informacje autoryzowali: czort, onlyania i mario2, pozdrawia was posredni korespodent wojenny kitek, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kakadoo Re: mena jeszcze nie ma, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 23:25 a onlyanii nie było albo doszła, albo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: ,,,,,,,,,NEWS FROM VIKING,,,,,,,,,,,,, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 23:23 ty się kitek nie wypowiadaj, nie było cie to nie wiesz nic... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ,,,,,,,,,NEWS FROM VIKING,,,,,,,,,,,,, 21.12.01, 23:25 a tylko z satelitarnych lacz korzystam, masz lepsze newsy to podaj, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: ,,,,,,,,,NEWS FROM VIKING,,,,,,,,,,,,, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 23:27 towarzystwo sie rozkręca, lecą rubaszne kawały, odbywaja się snobistyczne dyskusje o wyrafinowanym jazzie, czołowym drinkiem jest wściekły pies, mena faktycznie nia było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: ,,,,,,,,,NEWS FROM VIKING,,,,,,,,,,,,, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 23:47 Papużko! Nie mogłam na dziadzie gadać, bo dzwoniłam do bandy i gadałam ze wszystkimi jakis kwadrans! Odpowiedz Link Zgłoś
macius2 Re: ,,,,,,,,,NEWS FROM VIKING,,,,,,,,,,,,, 21.12.01, 23:53 Gość portalu: pomerank napisał(a): > Papużko! Nie mogłam na dziadzie gadać, bo dzwoniłam do bandy i gadałam ze > wszystkimi jakis kwadrans! to oni-one nie hlaly browara Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: ,,,,,,,,,NEWS FROM VIKING,,,,,,,,,,,,, 21.12.01, 23:41 raz na pol roku spotkanie, sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Re: ,,,,,,,,,lLeziox pozdrawia IP: *.addcom.de 22.12.01, 00:18 Siemano bando alkoholiczna,spotykająca się pod pretekstem krzewienia tzw.kultury.stop.Pozdrowienia od wujka.stop.zalejta pyski wszyscy.stop.nie namawiać Czorta na seks,bo to się jeszcze zemści.stop.porzygajta deko.stop.babole,trzymata się jeszcze?stop.men nie przybędzie,boi się czorta.stop.nie stopować.stop.Zastopowany Leziox.stop.Pozdrawiaczki dla dyngoli.bez stopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: ,,,,,,,,,NEWS FROM VIKING,,,,,,,,,,,,, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 01:35 Fajnie było :)Było warto i jak Czort nie zapomniał wsadzić kliszy do aparatu nawet zdjęcia będą! Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: ,,,,,,,,,NEWS FROM VIKING,,,,,,,,,,,,, 22.12.01, 01:52 Rayoff ma rację. Mario2 i Czort wodzili rej. Towarzystwo dopisało frekwencją w co trochę nie wierzyłem jeszcze kilka dni temu. Najciekawsze zdjęcia, to chyba te, które zostaną zrobione nad ranem. Pytanie tylko czy zostaną upublicznione wszystkim obecnym. Pozdrawiam tych, którzy jeszcze się bawią i tych co już chrapią Wesołych Świąt Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: ,,,,,,,,,NEWS FROM VIKING,,,,,,,,,,,,, IP: *.arcor-ip.net 22.12.01, 02:02 Haha,a my te wszystkie zdjęcia prześlemy dla komisji badającej seksualne wykorzystywanie nieletnich.Yeah!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: ,,,,,,,,,NEWS FROM VIKING,,,,,,,,,,,,, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 02:06 Ja nic nie wiem, ja nic nie widzialem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ,,,,,,,,,NEWS FROM VIKING,,,,,,,,,,,,, 22.12.01, 03:16 My na koniec tez nic nie widzielismy!!!, a moze nie chcielismy widziec..... :o)))???? Ale bylo extra. Dzieki tym co przybyli- Ci co nie przybyli, a mogli, niech zaluja! Maryjo2, Mario2 Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Uwielbiam Was wszystkich!!!!!!!!!!! 22.12.01, 08:52 ja chciałam tylko tuż przed wyjazdem do Lna powiedzieć: kocham Was, zakochałam się w Was od pierwszego wejrzenia, przez cały wieczór gapiłam się na Was w maślanym zachwycie i gadałam aż do 2 w nocy tylko o Was... ach, jesteście najcudowniejsi na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już za wami realnymi tęsknię!!!!! A pić z Wami to sama przyjemność!!!!! Pozdrawiam, Uwielbima, będę czcić do końca świata!!!! Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Uwielbiam Was wszystkich!!!!!!!!!!! 22.12.01, 09:01 Dzioucha, i komu ty to mowisz! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Uwielbiam Was wszystkich!!!!!!!!!!! 22.12.01, 09:54 ja sie powtarzac nie bede....... Ronja powiedziala, ja sie podpisuje pod jej slowami...... obydwoma recami zreszta....... Dla Maryjo wielki buziak na dzien dobry....... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Uwielbiam Was wszystkich!!!!!!!!!!! 22.12.01, 10:00 Czy ktos ma kaca? Ja sobie na wszelki wypadek 2 browarki przynioslem :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Uwielbiam Was wszystkich!!!!!!!!!!! 22.12.01, 10:02 ja mam kaca, browara brak............. kurna, roboty jak cholera duzo a ja tu tylko kacuje.... wzywam wuku pomocy.......... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Uwielbiam Was wszystkich!!!!!!!!!!! 22.12.01, 10:04 ja jestem na urlopie :o))) A jak chcesz kaca wyleczyc- podalem Ci wczoraj adres Maryjki! Przyjedz- zaopiekuje sie Toba :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Uwielbiam Was wszystkich!!!!!!!!!!! 22.12.01, 10:07 adres nie mi podales albo nie pamietam........ jezeli to maryjka sie mna zaopiekuje to lece nawet w ciemne......... obys tylko ty sie nie zaczal mna opiekowac, bo pewnie wtedy bedzie gorzej... :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakado Re: Uwielbiam Was wszystkich!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 10:44 heh, a ja zadzwonie do Harendy do czorta, kolo południa, jak się juz obudzi, i wam to tez proponuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olejania Re: Uwielbiam Was wszystkich!!!!!!!!!!! 22.12.01, 10:46 no taaaaaaaaak, ide phona numbera poszukac........... :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś