Dodaj do ulubionych

Nie mam czasu...

22.12.07, 02:46
...zinwentaryzować swoich zmarszczek, ale na życzenia świąteczne dla
forumowiczów FT zawsze znajdę chwilkę. Wszelkiej pomyślności, póki leziox nie
anulował tych świąt.

Pozdrawiam
Libressa
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 08:30
      Tobie ode mnie, osobiście i z sympatią, wszystkiego dobrego oraz znalezienia pod
      choinką całej gamy interesujących...Projektów :)
      • libressa Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 11:03
        Dziękuję, widzę, że ten termin przypadł Ci do gustu :))
        Część, niestety musiałam odłożyć "na półkę"...zestarzały się :D
        Pozdrawiam
        Libressa
        • debi_bebi Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 12:41
          Przypadł mi bardzo, ale jako że tylko w Twoich ustach nabiera on specyficznego
          aromatu niezwykłości i tajemniczości, wiec niech tam zostanie :)
          • libressa Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 13:35
            Nie przesadzaj, powiem więcej i Projektom się podoba :D

Libressa
    • onlyania Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 11:14
      oo, ciotka Orlowska nawet sie zjawila.
      Pewnie norke odswiezyc przed swietami.
      • libressa Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 11:19
        boszzzz, "moherowy podlotek" na posterunku, a ty masz szansę wietrzyć swoje
        futerko??

Libressa
        • onlyania Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 11:21
          nie ma futerka, wytarlo sie :)
          • libressa Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 11:59
            ...kiepski gatunek, współczuję :)
            • onlyania Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 12:05
              nic co piekne nie trwa wiecznie :))
              • libressa Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 12:23
                w rzeczy samej,wszak pod jednym warunkiem, ze było piękne :D
                p.s
                kiedyś pisałaś,że chciałabyś zobaczyć "ciotke Orłowską", specjalnie dla Ciebie
                zamieściłam wizytówkę.
                Pozdrawiam
                Libressa
                • debi_bebi Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 12:38
                  Piękne zdjęcie.
                  Nic się nie zmieniasz, Libresso :)
                  • libressa Pieknie dziekuję za te miłe słowa debi-bebi 22.12.07, 13:25
                    debi_bebi napisała:

> Piękne zdjęcie.
                    > Nic się nie zmieniasz, Libresso :)

Może pora na jakiś sabacik??

Pozdrawiam
                    Libressa
                    • debi_bebi Re: Pieknie dziekuję za te miłe słowa debi-bebi 22.12.07, 13:28
                      Chętnie, i już nawet z Mru-Kotkiem umówione wstępnie to miałyśmy, tyle, że ona
                      taka zapracowana.
                      • libressa Re: Pieknie dziekuję za te miłe słowa debi-bebi 22.12.07, 13:34
                        ...będzie swobodniejsza, juz niedługo ;)

Libressa
                        • debi_bebi Re: Pieknie dziekuję za te miłe słowa debi-bebi 22.12.07, 13:43
                          Oby, oby, albowiem nie samą pracą człowiek żyje :)
                          • libressa Re: Pieknie dziekuję za te miłe słowa debi-bebi 22.12.07, 14:20
                            e, aż tak zapracowana,to nie jest :D

Libressa
                  • facettt Vitam, Libra :) 22.12.07, 16:49
                    A co do zdjecia, to zauwazam uderzajace podobienstwo do Michaela
                    Jacksona., ktory ial nieszczescie urodzic sie jako czarny mezczyzna,
                    a ma szanse umrzec jako biala kobieta :)

mam nadzeje, ze w dojrzalszym wieku nie zamienisz
                    sie w Babe Jage :)))
                    www.rysuj.pl/index.php?option=com_ponygallery&func=watermark&id=849&Itemid=26

pozdraviam.
                    J.
                    • libressa Re:Witaj facettt:) 22.12.07, 18:37
                      raczej z racji wieku, jego do mnie :D
                      Baba Jaga jest super, to pierwowzór "businesswoman" :D

Pozdrawiam
                      Libressa
                • onlyania Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 12:51
                  ciotka,
                  przeciez to juz lata minely od czasu kiedy widzialm twoje prawdziwe
                  zdjecie :))))
                  i jesli wypieknialas od tamtego czasu, to uffff, cale szczescie :))))
                  • libressa Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 13:24
                    a to ciekawe z tym prawdziwym zdjęciem :D
                    Nie masz pojecia jaki jest postęp w chirurgii plastycznej :D
                    Przykro mi,ze zburzyłam Twoje wyobrażenie o Libressie ;)
                    Pozdrawiam
                    • onlyania Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 13:40
                      na szczescie nic nie musialam sobie wyobrazac...to wszystko fakty :))
                      • debi_bebi Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 13:48
                        No proszę, wy jak zwykle, jak te gołąbeczki :))
                      • libressa Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 14:29
                        "fakty i mity", albo "oczywista oczywistość"
                        chyba byłam w ukrytej kamerze :DDD

Only, jesli kogos nie lubimy,to chocby zrobił szpagat i mostek w tym samym
                        momencie, to nie zmienimy zdania :)
                        Zareagowałas prawidłowo, tak to sobie wyobrażałam :D

Libressa
                        • onlyania Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 14:41
                          chcialas zrobic ciotka szpagat i mostek w jednym momencie???

ty ciotka to dopiero masz ta wyobraznie :)))
                          • libressa Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 14:57
                            "moherkowy podlotku", radosnych swiat ci zyczę :)
                            Nie zmieniaj sie,przy nienachalnej urodzie cos w tobie musi przecież być :D
                            Libressa
                            • onlyania Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 18:33
                              u ciebie ciotka uroda stanowczo zbyt nachalna,
                              i urodziwas na okraglo -
                              uwazaj przy swiatecznym stole, bo przy tej twojej nachalnej urodzie
                              juz nie wiadomo gdzie masz glowe a gdzie reszte:))))
                              • crimen Re: Nie mam czasu... 22.12.07, 19:13
                                Koniec świata. Onlątko i Libressa przekazały sobie znak pokoju.
                                Jakaś magia świąt, czy cuś???;)))
                                • leziox Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 00:07
                                  A tam magia swiat-obled jakis,w koncu swiat zmierza ku koncowi i wreszcie
                                  bedziemy mieli wszyscy spokoj.
                                • libressa Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 01:28
                                  Crimen,jaki pokój,taki znak, albo odwrotnie :D
                                  p.s
                                  wyczytałam gdzieś, ze pracujesz, to koniec swiata jest :D
                                  Pozdrawiam
                                  Libressa
                                  • crimen Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 09:10
                                    Sama widzisz, że na świecie zdarzają się rzeczy, o których nie śniło
                                    się filozofom:)))
                                    • libressa Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 09:44
                                      filozofom, może nie, ale nie jedna kobieta potrafi "dokonać rzeczy" w rzeczy
                                      samej:)))
                                      Crimen, cos czuję,że jesteś pod przemożnym wpływem:)))
                                      Libressa
                                      • crimen Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 10:13
                                        Dlatego filozofów na ziemię sprowadzają właśnie kobiety, a facet
                                        dojrzewa całe życie, więc czasem jest pod wpływem, przemożnym
                                        nierzadko:)
                                        • facettt no nie :) 23.12.07, 10:45
                                          filozoficzne dyskusje?
                                          rano, w niedzele?
                                          a gdzie pora na msze i mecz? :)
                                        • libressa Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 11:07
                                          Zadajesz się z Ksantypą, nie wierzę :))))
                                          Libressa
                                          • wietka Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 11:14
                                            Nie tak dawno wspominaliśmy sobie stare, forumowe, dobre czasy...
                                            ech... :)
                                            Świąteczne pozdrowienia , Libresso :)
                                            • libressa Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 11:37
                                              Co tam wspominać,trzeba szukać nowych wyzwań :)

Pozdrawiam serdecznie światecznie :)
                                              Libressa
                                              • wietka Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 11:49
                                                Znaleźć nie sztuka, tylko trzeba umieć dobrze je wykorzystać :)
                                                • libressa Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 14:38
                                                  No cóż,to przychodzi z wiekiem :))))
                                                  Libressa
                                            • onlyania Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 14:01
                                              > Nie tak dawno wspominaliśmy sobie stare(...)

nie przesadzaj wietka, mlodsze juz nie bedziecie,
                                              ale zeby tak sobie zaraz od starych wymawiac :)))
                                              • crimen Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 15:59
                                                Z kobietami to same problemy. Wystarczy spuścić z oka i już się
                                                starzeją:)
                                                • leziox Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 16:50
                                                  A moze wystarczy twoja wypowiedz Crimen,nieco odwrocic...hehehe...i wtedy juz
                                                  nie ma problemow tylko radocha.Wszedzie widze swinstwa,wiem wiem.
                                                  • libressa Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 17:09
                                                    Leziox, u niektorych, czacha składała by się z samych ślepiów :)))

Libressa
                                                  • leziox Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 17:15
                                                    Ciekawy wynalazek-przynajmniej nikt nie dalby w leb z tylu albo z boku i
                                                    martwego pola widzenia czlowiek nie mialby wcale.
                                                  • libressa Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 17:48
                                                    a jak by miał zeza rozbieznego? :)))

Libressa
                                                  • onlyania Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 17:51
                                                    ach, ciotka, ciotka
                                                    przestan ty juz moze z tymi twoimi dowcipami,
                                                    bo az mi moher przyklapnal na glowie :(
                                                  • crimen Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 17:17
                                                    Po namyśle, zgadzam się. W końcu nie chodzi o tworzenie problemów, a
                                                    o odrobinę przyjemności:)))
                                                  • libressa Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 17:52
                                                    A juz myslałam,ze z Tobą coś nie tak,Crimen ;)

Libressa
                                                  • onlyania Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 17:55
                                                    szkoda ze ciotka nie pomyslisz czy z toba wszystko w porzadku
                                                  • crimen Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 17:59
                                                    onlyania napisała:

> szkoda ze ciotka nie pomyslisz czy z toba wszystko w porzadku
                                                    >

No wreszcie wiem o co chodzi. Przez chwilę obawiałem się, że cos z
                                                    wami nie tak:)))
                                                  • onlyania Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 18:09
                                                    nie przeszkadzaj crimen,
                                                    bo sam widzisz - przegoniles ciotke :(
                                                  • leziox Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 18:20
                                                    A ty córa tak myczysz w tym swoim haselku?Ani ty mleka nie dajesz ani rogow ni
                                                    masz ani nawet trawy nie zresz-a myczysz.Szkodzi nowe powietrze europejskie?
                                                  • onlyania Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 18:25
                                                    a to ty stary nie wiesz
                                                    ze jak w pewnym momencie krowy zaczynaja byc piekniejsze od kobiet,
                                                    znaczy wjechales do Belgii???
                                                  • crimen Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 18:20
                                                    Ciotka wróci. Święta trzeba spędzać w rodzinnym gronie:)
                                                  • libressa Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 18:23
                                                    Crimen, o co chodzi, nigdzie nie odeszłam :)))
                                                    Libressa
                                                  • leziox Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 18:24
                                                    No tak,jak sie wilka z lasu wywoluje to sie go w koncu i wywola.
                                                  • libressa Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 18:26
                                                    Siebie masz na mysli?? :)))
                                                    Libressa
                                                  • onlyania Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 18:27
                                                    nasiedziala sie ciotka na tym kamieniu przed lesniczowka
                                                    to i wilka dostala
                                                  • onlyania Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 18:26
                                                    no tak, ciotka przysnela na moment,
                                                    w starszym wieku tak sie zdarza
                                                  • crimen Re: Nie mam czasu... 23.12.07, 20:31
                                                    Mówiłem, że ciotka nigdzie nie odchodzi, tylko wilka wywołuje:)))
    • konrad.80 jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 23.12.07, 19:24
      ja juz sie zjawilem, a gdzie kotek??
      Only, bywasz jeszcze czasami w pewnym miejscu?? ;)
      bo mysle o odwiedzinach Twojego miasta ;)
      • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 17:47
        Ja też się zapytam o Kotka :-*
        W taki świąteczny czas, zawsze się myśli o młodych znajomych.
        Pozdrawiam Libressko. Cieszę się, że umilasz sobie czas projektami ;-P
        • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 17:57
          Bajeczko, mam nadzieje ze wybaczysz mi to, ze zapomnialem o Tobie,
          ale ja naprawde nie chcialem, po prostu dawno mnie tu nie bylo...
          • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 19:22
            Oj Konrado, do głowy by mi nie przyszło by mieć Ci cokolwiek za złe :-)
            Jesteś chyba tutaj najbardziej szarmanckim facetem :-*
            • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 19:33
              oj bajeczko, chyba nie wiesz co czynisz takimi tekstami <zawstydzony>
              dziekuje :*
              • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 19:41
                Mmmmm, Konrado znamy się nie od dziś ;-)
                • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 19:51
                  ale do tej pory sie do mnie nie odezwalas, a obiecalas :(
                  • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 19:54
                    Hmmm .... widać mało się starałeś ;-)
                    • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 19:56
                      no wiesz co, nie doceniasz mnie ;)
                      obiecalas... ;)
                      • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 19:58
                        To chyba inna bajka :-) Ja nie lubię obiecywać :-)
                        • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 20:00
                          lubisz czy nie, ooobieeecaaalaaasss ;))
                          • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 20:10
                            Aj, nie pamiętam :-) Coś chyba mi tu wmawiasz
                            • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 20:12
                              bajeczko, kochanie Ty moje, gdziez bym smial ;)
                              • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 20:26
                                Oj, obawiam się, żebyś śmiał, Ty niegrzeczny chłopczyku ;-)
                                • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 20:33
                                  oj, moze i bym smial, ale to tylko dla Ciebie ;)
                                  • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 20:47
                                    Mam się kontentować czy bać ?
                                    • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 20:50
                                      no wiesz co, mnie chcesz sie bac?
                                      • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 21:06
                                        Małe asekuranctwo jest wskazane ;-P
                                        • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 21:08
                                          nie no, zawiodlas mnie w takim momencie :P
                                          • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 21:12
                                            A cóż to za moment, że aż takie rozczarowanie w Ciebie wstąpiło ?
                                            • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 21:28
                                              ze rozmawiamy :P
                                              • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 21:37
                                                Ej, celuj wyżej, sięgaj po więcej :-P
                                                • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 21:41
                                                  no nie, ja tu siegam po Ciebie, niesmialo probuje Cie poderwac
                                                  a Ty zebym jeszcze wyzej?? :PPP
                                                  • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 21:48
                                                    A widzisz, źle kombinujesz :-)
                                                  • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 21:49
                                                    o masz ci los, a co tym razem? :)
                                                  • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 21:58
                                                    Taka mała babska fanaberia, żeby trochę urozmaicić.
                                                  • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 22:00
                                                    no tak, Wy to potraficie i lubicie :))
                                                  • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 22:18
                                                    Taka rola kobiety, co by pikantnie było ;-)
                                                  • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 22:31
                                                    a nasza, zeby Was chwalic ;)
                                                  • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 22:35
                                                    Oj, żeby tak było, to raj na ziemi by zapanował.
                                                    A tak wieczne manewry :-(
                                                  • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 22:38
                                                    bajeczko, nie musza byc wieczne...
                                                    usmiechnij sie :*
                                                  • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 22:45
                                                    Ja się wiecznie uśmiecham, aż mnie polika bolą ;-))))))))))))))
                                                  • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 22:51
                                                    ale przed chwila sie smutkalas...
                                                  • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 22:56
                                                    Jaaaaaaaaaaaaaa ?????????????????????
                                                    Nie wiesz co piszesz, nieuświadomiona istotko ;-*
                                                  • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 22:58
                                                    to mnie uswiadom kochanie :*
                                                  • inna-bajka Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 23:06
                                                    Ale jutro Żabciu.
                                                    Dziś już muszę iść spać.
                                                    KOLOROWYCH ;-***
                                                  • konrad.80 Re: jeszcze kotka i mnie tutaj brakuje ;)) 29.12.07, 23:31
                                                    opowiedzialbym Ci bajke na dobranoc ;)
                                                    slodkich :**
    • libressa Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 18:51
      A zaglądasz Ty czasem jeszcze do warszawki??

Warto byłoby troszkę posabatować ;)

Libressa
      • konrad.80 Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 19:06
        a zaprosicie mnie?? :)))
        • inna-bajka Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 19:55
          Konrado, sabaciki są tylko dla czarownic.
          Ty możesz tam tylko wystąpić jako danie ;-)
          • konrad.80 Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 19:57
            dla Was, zawsze ;)
            tylko pospieszcie sie, bo ja niedlugo wyjezdzam
            • inna-bajka Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 20:02
              Niech zgadnę, za wielką wodę ?
              • konrad.80 Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 20:06
                jaka ona tam wielke, zwykly kanalek :)
      • inna-bajka Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 19:52
        Już nie tak często, ale jeśli tylko zaprosisz, to się pakuję w godzinkę i
        jestem. Wiesz, że dla mnie to nie problem.
        Sabaciki wspominam bardzo często i szczerze powiem potrzebuję tej energii :-)
        • konrad.80 Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 20:07
          a jak ja zaprosze? ;))
          • inna-bajka Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 20:31
            Oj dziecko moje kochane :-)
            A w jakim charakterze ? Niani ?
            • konrad.80 Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 20:35
              tez ;) :*
              • inna-bajka Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 20:47
                Konrado, zawstydzasz mnie swoimi myślami.
                • konrad.80 Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 20:51
                  bajeczko, sprawdz lepiej @ ;)
                  • inna-bajka Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 21:39
                    Nie używam GG, to cholerstwo strasznie kradnie czas.
                    • konrad.80 Re: Witaj Bajeczko!!! 30.12.07, 21:45
                      chyba ktos tu dzisiaj ma zly dzien...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka