noajdde 27.01.13, 21:26 Czego szukają te wszystkie piękne kobiety na portalu srandkowym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashimotka88 Re: Pytanie 27.01.13, 21:32 Ciężko będzie mi odpowiedzieć Tobie Noa.. z racji że nigdy tam nie byłam i nie wiem czego bym tam szukała ale to pewnie dlatego, ze nie jestem piękna. Pewnie nigdy się tam nie pojawię Ciebie tez tam nigdy nie było, witaj w klubie Odpowiedz Link
noajdde Re: Pytanie 27.01.13, 21:44 Ależ mam konto na portalu srandkowym. Od lat regularnie je zakładam. Obecne, w przypływie rozpaczy, opłaciłem nawet na pół roku (niebawem abonament się skończy). Zmieniam opisy, dodaję zdjęcia. Obecny profil udało mi się wypełnić w 98-miu procentach. Pozostałym dwum nie mogę podołać. Mniej więcej połowę kobiet w zbliżonym do mojego wieku na tym portalu uznałbym za piękne lub co najmniej bardzo ładne. Zastanawia mnie tylko czego one właściewie tam szukają? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 27.01.13, 22:02 A działa to w drugą stronę, ze sa tam tez piękni faceci?? No bo ja nie wiem Jeśli tak to co tam robisz Noa..? Widocznie ejsteś piękniejszy ode mnie. jak za parę lat nikt mnie nie znajdzie to też założe konto. I jak u Ciebie z tymi kontami jest jakiś odzew? Spotkałeś sie z kimś z portalu? Ty dzielisz się swoimi fotkami a mi wysłąć nie chciałeś Mój jedyny profil jaki mam, to tutaj i nk ale ona jest juz wymierająca i nieliczne tylko gatunki tam pozostały, no dobra mam coś jeszce na yt ale nie bardzo z niego korzystam nic tam nie ma Sprawa prosta co szukają piekne kobiety sa tak piękne jak nieśmiałe albo ukrywaja brzydote pod maską piękna. Lub na dłuższą mete nikt z piękna nie chce być bo innego piekna jej brak chodzi mi o to wewnętzrne, o osobowość. A może TY Noa.. wszytskie kobiety uważasz za piekne i stad to Twoje pytanie Odpowiedz Link
noajdde Re: Pytanie 27.01.13, 22:09 Według mojej oceny ponad 90% facetów na tym portalu wygląda znacznie lepiej ode mnie. Mógłbym zatem rozszerzyć swoje pytanie - czego oni tam szukają? Raz byłem na takiej randce (jeśli w ogóle możnaby to tak nazwać). To było sześć lat temu ale wtedy pomieszkiwałem jeszcze w dużym mieście. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 27.01.13, 22:15 Też raz spotkałam się z wirtualną osobą (tylko raz) możliwe że też ok 6 lat temu Ej Noa to moze byłeś Ty gdzie poznałeś tą osobę jak przez gg. Dobra Ty z poratlu, to nie byłeś Ty. Tez nie mogłam tego nazwac randką ale było to klapa tzn. nie te wymagania, chyba byłą dla tego kolesia zbyt spokojną osobą > Według mojej oceny ponad 90% facetów Ty tak uważąsz a jak myślą inni o Tobie to tego nie wiesz. pzreważnie my myślimy o sobie znacznie gozrej. ja tak na pewno miałam, wiem ze z tym pzresadzałam/przesadzam Odpowiedz Link
torado Re: Pytanie 27.01.13, 21:43 noajdde napisał: > Czego szukają te wszystkie piękne kobiety na portalu srandkowym? jak to czego: kasy i piękna. Czyli super macho, przystojnych facetów i bogatych....Więc tam też nie szukaj kobiet..... Odpowiedz Link
noajdde Re: Pytanie 27.01.13, 21:48 To co najbardziej mnie odstrasza to "Pytanie" ze zdjęciem przystojnego wysokiego bruneta. Myślę sobie wtedy "z czym do ludzi" Odpowiedz Link
asterka10 Re: Pytanie 27.01.13, 22:09 Wiesz Noe , może są dla Ciebie jakieś szanse...Jeśli Ty większość kobiet a randkach określasz jako piękne,albo bardzo ładne to nie masz takiego hopla o jakiego Cię podejżewałąm.Bierzesz oczywiście pod uwagę to, że te zdięcia to wujek photoshop?Tych przystojnych brunetów również.Masz szansę, bo czego jak czego elokwencji nie można Ci odmówić, a naset intelektu.A do tego kobiety mają większość słabość niż do bycia brunetem i pieniązkó. Odpowiedz Link
noajdde Re: Pytanie 27.01.13, 22:12 Wygląd i pewność siebie zawsze były i są najważniejsze. Brak mi jednego i drugiego. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 27.01.13, 22:19 Noa a powiesz mi ile masz wzrostu? Tyle chyba mozesz powiedzieć Jak nie chcesz dosłownie mozesz zadać zagdkę matematyczną Nie no zartuję, wolę się nie głowić Bo ze blondynkiem jesteś to wiem, no albo rudy zostaje albo czarny jeszcze Odpowiedz Link
nielot-fryzjer Re: Pytanie 27.01.13, 23:28 Witajcie samotni i nieśmiali! Cześć Hashi Wybacz mój długi niebyt na tym forumie, ale byłem przytłoczony zamówieniami moich oddanych klientek! Zwęszyłem tutaj ciekawy wątek i muszę się pochwalić, że pierwszy raz byłem na randce z kimś kogo poznałem w necie Jestem zadowolony, a ten ktoś zachwycony moją skromną osobą. Taka schadzka, to niesamowite doznanie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 27.01.13, 23:46 Witaj! Jak miło Cie widzieć Nielocie No właśnei chwilę Cie nie było i nie miałam kogo robić w jajeczko > Zwęszyłem tutaj ciekawy wątek i muszę się pochwalić, że pierwszy raz byłem na r > andce z kimś kogo poznałem w necie A to ciekawe. Na pewno tą osobą nei byłam ja I jak będzie coś z tego, dalsza znajomosć? Odpowiedz Link
nielot-fryzjer Re: Pytanie 28.01.13, 00:12 Hashi nie bądź na mnie zła! ;D nie chciałaś żebym usiadł Ci na ramieniu! Skarbie...ja wiem, że jestem biedną i skromną osobą ale urok osobisty, styl i elegancję mam, a i poczucie humoru przeogromne! Sam nie wiem jak dalej się potoczy ta znajomość ;p Muszę poznać ją bliżej, to wtedy zdecyduję! Poznałem tego kogoś na fejsie, dostałem zaproszenie i wiadomość, że ze zdjęcia wynika, iż jestem ładnym i miłym facetem z dużym potencjałem ;D Zapragnęła mnie poznać w realu i zgodziłem się. Hashi...powiedź tylko słowo, a pójdę za Tobą jak w dym Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 00:14 no, czyli kolejnemu się poszczęściło, bo urodziwy, a więc noa dobrze pisze Odpowiedz Link
nielot-fryzjer Re: Pytanie 28.01.13, 00:19 Bracie...to cudzoziemka, a wiesz że Polak potrafi Odpowiedz Link
mayenna Re: Pytanie 28.01.13, 09:15 zajnielot-fryzjer napisał(a): > Bracie...to cudzoziemka, a wiesz że Polak potrafi Jak ze wschodu to uważaj Odpowiedz Link
nielot-fryzjer Re: Pytanie 28.01.13, 14:08 Ehh...jestem ostrożny Z kobietami nigdy nie wiadomo! Moja nowa znajoma jest z zachodu. A tak w ogóle, to ostatnio coś mam branie u cudzoziemek Bardzo mi się podoba jedna Induska, ale między nami za duża przepaść kulturowa i zrezygnowałem! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 00:21 > no, czyli kolejnemu się poszczęściło, bo urodziwy, a więc noa dobrze pisze Czyli Ty Tede jesteś wyjhątkeim od reguły skoro jesteś inteligentny a nie urodziwy. Nie wiem jak wygladasz bo nie widiząłm, nie mówiłeś też zbyt wiel o sobie ale wywnioskowłm ze za tkiego sie uważasz. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 00:24 a po czym wnosisz, że nie jestem urodziwy? wywnioskowałaś, że za jakiego się uważam? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 00:32 Wiem, ze jesteś urodziwy ale chciaąłm Cie zmusić żebys cos powiedizał No przeciez inteligentny nie moze byc brzydki. Nie móiłeś ale pzryznałeś ze Noa ma racje Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 00:38 nic nie wiesz i tak zostanie nie odpowiedziałaś na moje pytania, a chciałem poznać twój proces wnioskowania, a ty już w jakąś kolejną wątpliwość wchodzisz. nie chcę, żebyś była w błędzie. przyznałem noa rację, ale jaki to ma związek z poziomem mojej atrakcyjności? mogę być piękny jak paź i przyznać mu rację i brzydki jak kupa i też się z nim zgadzać, bo to nie ma żadnego związku. rozumiesz już, że wtedy napisałaś bez sensu? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 01:50 rozumiesz już, że wtedy napisałaś bez se > nsu? Rozumie i rozumiałam wcześneij. Dlatego miałam wątpliowśc czy to napisać. Bo nigdzie nie wspomnaiłęs za jaka osobę sie uważasz. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 02:34 wiem ze tego nie uczynisz ale podejzrewam ze w Twoim wypadku inteligenckja idzie z pieknem, przeciez pokazłeś badania A ja powiedziałam ze moze jestes mało oroczy tak na przekór Co Ty nie masz spania?? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 02:43 > A ja powiedziałam ze moze jestes mało oroczy tak na przekór oczywiscie chodziło urodziwy a moze ejsteś uroczy i dlatego tak napisąłm Wybacz ale pora nie ta, nie przywykłąm chadzać spać o tak póxnych porach a raczej barzdeij bytować w tym czasie Jednak mamy dziiajs pełnie a wtedy spanie nei ejst mi dane Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 02:46 już się nie tłumacz, swoje wnioski zdążyłem wyciągnąć Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 03:27 ej, nie tłumaczę. Wcześniej napiaąłm jak ja myśłałam i w miedzy zcasie nei zmieniąłm sowjego myslenia >swoje wnioski zdążyłem wyciągnąć Ciekawe jakie bo nie mam pojecia, powiedź Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 02:45 nie cytowałem badań, by sugerować, jaki jestem, tylko żeby obalić błędne stereotypy tworzone chyba przez nieatrakcyjne osoby próbujące się na siłę dowartościować bredząc, że ładna = głupia. obaliłem błędną tezę podając artykuł i źródło a kto nie chce wierzyć, niech nie wierzy, na siłę z głupotą walczyć nie będę Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 05:09 Dobra, tłumaczę się O Twojej urodziwosci napisąłm po tych Twoich słowach: >no, czyli kolejnemu się poszczęściło, bo urodziwy, a więc noa dobrze pisze smile Z początku wygladąło to tak. Uważasz że brzydki jest mało inteligentny ja tak nie myśle. Ty uważasz ze łądny moze być inteligentny. Tu się zgodze. Napisałeś ze sie posczesciło bo urodziwy i wygladąło jakbyś Ty nim nie był A nie chcciało mis ie wierzyć wiec sie wachałam czy napsiac o Twojej urodziwosći. Bo ja mysle ze ejstes dosc urodziwy troche podpusciałm zebys sam napsiał. Ta wiadomosć pisalm przynajmneij od 2 godz, co chwile mi coś pzrerywało... albo ktoś Nie wiem ile w tym sesnu ale troche chce mi sie spać, chyba to nie moja pora Ale dziiajs mamy pełnie i tylko dlatego kontaktuje do tej poru bez zadnego spaneia P.s sory za literóki i za głupi post ale nei sparwdzam co tam wypisłąm Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 11:28 ech.. to nie ma sensu; twój abstrakcyjny proces myślowy za bardzo różni się z moim, straciłem zapał, już nic nie tłumaczę i nie wypowiadam się w tym drzewku Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 11:46 twój abstrakcyjny proces myślowy za bardzo różni się z m > oim, straciłem zapał Mogę powiedzieć to samo o Tobie. Ja swoje a Ty swoje Nie wiedziałam ze moje myśli prowadzi abstrakcja Też starciłam wtedy zapał, już mi sie nie chciało za bardzo tłumaczyc. Jednak mnie ciezko jest znudzić. Może to jest niewytłumaczalne też myśle ze lepij to zakończyć bo wyjda jesczze nowe niejasnosci Odpowiedz Link
asterka10 Re: Pytanie 28.01.13, 09:22 Nie twierdzę, że każda ładna jest głupia.A podawane przez Ciebie badania, są tak wiarygodne jak setki innych badań - ani nie potwierdzają, ani nie wykluczają.Wyjątkowo pasują Ci DO TWOICH TEORII POPROSTU.I wiesz, nie mam zamiaru czuć się gorsza tylko z tego powodu, że nie jestem piękna.Nie czuję się wcale mniej wartościowa, jeśli już to tylko dzięki takim "mężczyznom", którzy takie kobiety jak ja traktują jak śmieci.I będę z takowymi walczyć siłom i godnościom osobistą. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 28.01.13, 13:49 mógłbyś podać mi źródło tego artykułu? chętnie go przeczytam Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 14:20 artykuł cały tu wkleiłem, przejrzyj wątek, a źródło to polska agencja prasowa. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 28.01.13, 14:26 świetnie, czyli piękne kobiety i faceci, nie dość że mają atut w postaci urody/wyglądu to jeszcze są inteligentniejsi od tych nieatrakcyjnych czyli np. ja nie jestem ani ładna, ani nawet mądra bym mogła mądrością zaimponować komuś, skoro już wyglądu natura mi poskąpiła Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 14:32 a ja ci się muszę przyznać, że mam kłopot z inteligencją emocjonalną, ale co poradzić. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 28.01.13, 14:39 są takie dwie świetne książki daniela golemana inteligencja emocjonalna oraz inteligencja społeczna warte przeczytania, napisane w prosty, przystępny i zrozumiały sposób gdybyś lubił czytać ale wiem że nie lubisz Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 14:48 ale po co ja mam to czytać? jestem bucem i nie zamierzam tego zmieniać Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 28.01.13, 14:53 nie musisz tego czytać, to była tylko luźna sugestia jeśli dobrze Ci z tym jaki jesteś to świetnie tylko wiesz, na tym świecie nie jesteś sam i pomyśl też czasem o innych ludziach, z którymi na co dzień masz kontakt itd. i o tym,czy im jest dobrze przebywając z Tobą Odpowiedz Link
asterka10 Re: Pytanie 28.01.13, 17:54 Wiesz tdf wielu w życiu poznałam takich mężczyzn jak Ty.Powiem szczerze - jesteście jak chwasty, które z racji swoich wizji, swego spostrzegania świata niszczą , tłamszą , zabierają radość życia.Te wszystkie niewybredne żarty, pogardliwe skrzywienia ust, czy rąbana w twarz "prawda" o wartośći brzydkiej kobiety - długo się trzeba z tego leczyć.Jestem silna, ale pamiętam do dziś swoje deprechy, doły i przeryczane noce.Przez takich niedorosłych chłopczyków, którym ma się wszystko i wszyscy podporządkować.Piszesz o inteligencji emocjonalnej - ani Ty, ani Twój serdeczny kolega Midnight Lighting nie macie jej za grosz.Jesteście tokszyczni jak najgorsza trucizna. Odpowiedz Link
asterka10 Re: Pytanie 28.01.13, 19:14 Wystarczy Cię poczytać.Zamiast starać się coś sensem odpowiedzieć na moje argumenty, piszesz do kogoś o mojej głupocie.Chcę Cię dać małą lekcję - ponoszenia odpowiedzialności za własne słowa i poglądy.Oczywiście nikt nikomu nie zabrania mieć własnych przemyśleń nawet trzeba je mieć , ale trzeba też je umieć argumentować i bronić.Szczególnie jeśli mogą być dla kogoś innego krzywdzące i przykre. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 19:16 ale to już twój problem, gdy moje ogólne uwagi odbierasz osobiście. Odpowiedz Link
asterka10 Re: Pytanie 28.01.13, 19:39 Masz rację, nie nzleżę do ludzi , którzy jak ktoś na nich pluje twierdzą, że to deszcz pada.Bywam nadwrażliwa, ale to już wspominała dlaczego. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 28.01.13, 19:40 Asterka dam Ci dobrą radę z własnego doświadczenia nie bierz wszystkiego co tutaj piszą Noa, Tdf, ,Midnight i inni tutaj do siebie tak bardzo bo inaczej zwariujesz Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pytanie 28.01.13, 19:50 ja proponowałabym zgoła co innego...zaprzestanie pisania tutaj.... bo trzeba mieć dużo wiary w siebie, jeszcze więcej dystansu i ciut ironi, by nie oszaleć w tak miłym, optymistycznym środowisku no chyba, że się lubi marudzić, atakować innych, wylewać żale i frustracje... albo obserwować i chichotać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pytanie 28.01.13, 19:57 tdf-888 napisał: > jescze 2 dni sugerowałam Asterce...żeby nie zwariowała Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 20:01 ja mówię o sobie, też chętnie odpocznę, bo już mnie oczy pieką, ale sama wiesz, jaki to głupi nałóg Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pytanie 28.01.13, 20:07 tdf-888 napisał: > ja mówię o sobie, też chętnie odpocznę, bo już mnie oczy pieką, ale sama wiesz, > jaki to głupi nałóg wiem, że mówisz o sobie...ale kto Cie pytał no głupi...ale lepszy taki niż inne ... zresztą....ja już ograniczam Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Pytanie 28.01.13, 20:19 to "bo trzeba mieć dużo wiary w siebie, jeszcze więcej dystansu i ciut ironi, by nie oszaleć w tak miłym, optymistycznym środowisk" Odpowiedz Link
asterka10 Re: Pytanie 28.01.13, 19:53 Wiesz Sadgirl, my tym wszystkim neurotycznym chłopczynkom pozwalmy na takie zachowania.Przemilczamy, bagatelizujemy, zamieniamy w żart.I tu i w realu.I później mamy takich facetów jakich mamy.Roszczeniowych, egoistycznych , niedorosłych, zapatrzonych w czubek własnego nosa.ONI CHCĄ TYLKO PIĘKNYCH KOBIET.BO TAK.Jak by mogli to by jeszcze tupnęli nóżką. Nie zamierzam tego więcej tolerować.Niech mnie nie lubią.Ale może choć coś dotrze... Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 28.01.13, 19:57 Asterka wiem i rozumiem Cię kilka razy już Ci mówiłam,oni już się nie zmienią ja już się nimi nie przejmuję,żyję swoim życiem nie pisz już tu, tak jak ja wcześniej, bo wykończysz się nerwowo też tak jak ja chodź do sąsiadów, na samotni łączmy się Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 20:02 gdzie ją tam?? tam elyta szybko mogłaby się żegnać Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Pytanie 28.01.13, 20:03 A ja się z Tobą nie zgadzam. Nie widzę najmniejszego powodu aby moralizować i pouczać Tede i jemu podobnych. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pytanie 28.01.13, 20:10 stefcia41 napisała: > A ja się z Tobą nie zgadzam. Nie widzę najmniejszego powodu aby moralizować i p > ouczać Tede i jemu podobnych. chociaż jakby się tak zastanowić... jak ktoś jest jak dziecko we mgle... popełnia błędy, krzywdzi innych...to mu tego nie mówić? nie pokazywać? Asterko bez urazy....ale jesteś jak damska wersja Noa... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 20:15 > Asterko bez urazy....ale jesteś jak damska wersja Noa... haha a wiesz, że miałem to samo jej napisać? (bez tego bez urazy oczywiście ) ale stwierdziłem, że jednak mimo tego marudzenia na własną atrakcyjność, to pisała, że zna swoją wartość, a noa jest konsekwentny ale w nienawiści do płci przeciwnej się zgadzają. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pytanie 28.01.13, 20:21 tdf-888 napisał: > haha a wiesz, że miałem to samo jej napisać? (bez tego bez urazy oczywiście ) > ale stwierdziłem, że jednak mimo tego marudzenia na własną atrakcyjność, to pis > ała, że zna swoją wartość, a noa jest konsekwentny > ale w nienawiści do płci przeciwnej się zgadzają. boś Ty buc...jak sam napisałeś....bez uczuć ale mam wrażenie, ze trochę pozujesz na takiego niewrażliwca o tą właśnie nienawiść mi chodzi...reszty nie czytałam dokładnie.. ale wiem, ze taka nienawiść niszczy obie strony... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 20:28 no bo jak mnie potem pozna taka z forum bliżej to takie miłe zaskoczenie, że jestem milutek Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pytanie 28.01.13, 20:43 milutek??? oj nie...to nie jest możliwe a żeby poznała ...to trzeba zrobić dobre pierwsze wrażenie....a z tym to różnie patrząc na reakcje kobiet tutaj Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 20:45 > milutek??? oj nie...to nie jest możliwe stefka może potwierdzić i amberka Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pytanie 28.01.13, 20:53 wiesz...dla nich mogłeś być miły...dla innych niekoniecznie... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Pytanie 28.01.13, 20:16 Ale jakie błędy? A co do krzywdzenia innych...mnie pisanie Noa i jego klonów żadnej krzywdy nie robi. A dyskusja z nimi przypomina walkę z wiatrakami. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Pytanie 28.01.13, 20:21 Oczywiście gdy jest chamski i wulgarny bezpośrednio do kogoś, to co innego. Odpowiedz Link
asterka10 Re: Pytanie 28.01.13, 21:17 Jaka nienawiść , ludzie.Nie podoba mi się niedorosłość i płytkość, a nie wszyscy faceci w czambuł.Nie wybieram sobie jak Noe panów z górnej półki i nie marudzę, że mnie nie chcą.Ale jak przeciętny facet, twierdzi, że on chce tylko piekna kobietę i że tylko piękne są mądre i godne miłości to mnie wzdryga. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 00:17 > Hashi...powiedź tylko słowo, a pójdę za Tobą jak w dym Chwila zawachania Jesteś pewien swoich wypowiedzianych słów? Nic o mnie nie wiesz a co jak jestem Bestią a Ty byłbys tym pięknym? ale urok osobisty, styl i eleg > ancję mam, a i poczucie humoru przeogromne! Nie da sie ukryć szczególnie Twoje poczucia humoru Odpowiedz Link
nielot-fryzjer Re: Pytanie 28.01.13, 00:23 Hashi...wstaw swoją fotkę w swoim profilu Jestem pewien, że zostanę conajmniej zauroczony Twoją figlarną osobą Mam nosa do ludzi takich jak Ty! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 00:29 Jestem incognito Nie no mam jakieś fotki na nk i jest szansa zeby do nich dojść, takiemu jednemu stąd to sie udało >Mam nosa do ludzi takich jak Ty! A kim są tacy jak ja, czym sie charakteryzują? Odpowiedz Link
nielot-fryzjer Re: Pytanie 28.01.13, 00:46 Czym się charakteryzują??? wystukanymi literkami A Twoje literki przypadły mi do gustu. Hashi...załóż konto na fejsie i podaj nazwę swojej miejscowości. Aha...jeszcze dzień i miesiąc urodzenia, i jak Boga kocham dotrę do Ciebie! Po co siedzisz na nk??? to odludzie z jednym telegraficznym słupem po środku! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 01:35 Bo jak byłam młoda to byłam ciekawa co to jest nk, wiec załozyłąm konto. A ze nie lubię zmian nie usunęłam go. wiem ze na nk juz zaczeły wymierać gatunki... pozostali tylko najwytrwalsi. Ostatnio miałam ochotę zeby ząłozyć konto na fejsie, zeby wiedizeć co sie dzieje a ktos fotki mozlwie ze ze mna dodał. Chyba gdzies tam jestem a nie wiem gdzie Odpowiedz Link
nielot-fryzjer Re: Pytanie 28.01.13, 02:03 Hashi...jesteś drugą osobą na tym portalu, którą szczerze polubiłem. Myślę, że jesteś młodą, naturalną, spontaniczną i miłą Osobą. Ja już jestem starszym kolesiem Mam 43 lata! Hashi bardzo chciałbym abyś poznała takiego kogoś jak ja, tyle że młodszego! Pocieszę się tym, że mogę być Twoim starszym kolegą. Mogę Hashi? Śpij słodko. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 02:31 Nie wiesz jak miłe Twe słowa Wiem ze ejstes starszy ode mnie, myślam że masz ok 35 >bardzo chciałbym abyś poznała takiego kogoś jak ja, tyle że młodszego! jakiś Ty skromny akurat przypadłeś mi do gustu, masz barzdo fajna osobowosc. Jak napisałeś tego posta byłabym gotowa sie z Toba spotkać zeby zostać Twoja młodszą koleżanką. Ale sie nie spotkam bo tego nie czynię z wirtualnymi >Myślę, że > jesteś młodą, naturalną, spontaniczną i miłą Osobą tu bym sie nie zgodziła Też Ci życzę zebyś nzlazł kogoś takiego jak ja, tylko w starszym wieku A moze lepeij nie, miałbys tylko utrapienie. Nie wiem czy bym siebei komus poleciła Nawzajem, Ty również śpij słodko Odpowiedz Link
nielot-fryzjer Re: Pytanie 28.01.13, 14:16 Cześć Hashi Nie kręć mnie! pisałaś, że spotkałaś już się z jednym gościem Aniołku, spałem długo i słodko. Wiem, że lubisz mnie, tego wirtualnego stwora, dlatego tu przychodzę do Ciebie. Zawsze będę wracał! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 15:27 Tak spotkałam sie ale był w podobnym wieku do mnie. Wybacz ale na spotkanie w realu byś nie miał szans... wolę sprawę stawiać jasno Ale taki fajny facet jak Ty na pewno kogoś znajdzie, jestem tego pewna Ciebie nie da sie nie lubić Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 28.01.13, 15:46 M sorki że się wtrącam Wam w wątek ale wiesz chyba nie rozumiem trochę tej kobiecej logiki z jednej strony piszesz że jest fajny a z drugiej że nie miałby szans ... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 19:46 Po prostu bycie fajnym nie oznacza, ze od razu to ma być TZ, mam paru takich fajnych Wiem jedno, ze dla mnie górna granica różnicy wieku to ok. 10 lat. Mam tak ze wybiegam daleko w pzryszłosć. I przypuśćmy hipotetycznie ze starsza osoba odeszła by wcześniej to niezbyt fajnie było by gdyby ta druga osoba została osamotniona. Ja tez mam jakieś granice których chyba niesposób przeskoczyć... Odpowiedz Link
nielot-fryzjer Re: Pytanie 28.01.13, 23:00 Hashi..czy musiałaś tak mnie upodlić z powodu głupiej zazdrości? Pamiętaj, że taki fajny facet jak ja, zawsze do celu płynie pod prąd, bo z prądem płyną tylko śmiecie! Odpowiedz Link
nielot-fryzjer Re: Pytanie 28.01.13, 23:44 Hashi, masz rację - pisz z młodymi A ja wolę uszy grzać w realu niż się wkurtwiać w wirtualu! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 29.01.13, 12:06 Ja nic takiego nie napisałam, ze z Tobą nie mam zamiaru pisać wręcz przeciwnie bardzo lubię Twoją pisaninę Napisałam, ze spotkanie w realu byłoby mało prawdopodobnie Nielocie... Ptaku Kiwi Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 29.01.13, 12:11 > Pamiętaj, że taki fajny facet jak ja, zawsze do celu płynie pod prąd, bo z prąd > em płyną tylko śmiecie! Poraziła mnie Twoja "skromność" jak parzydełka meduzy Nie tylko śmeici płyną z prądem Większość ryb tak czyni. No, są wyjątki np. pstrągi, chyba którę płyną pod prąd w celu złożenia ikry Nie wiem jaki jest Twój cel płynięcia Wybacz ale tylko pstragi przyszły mi do głowy jak napisałeś o tym płynieciu pod prąd Dziwię się, że taki fajny facet szuka tutaj "czegoś" skoro w realu powinien mieć niezłe wzięcie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 29.01.13, 14:00 Strach na Twoje pytania odpisywać Tede No jasne, że tak a Ty jesteś przywódcą tego stada Odezwał się ten którego to uraziło a raczej wyszukał sobie w mojej wypowiedzi tego co nie miałam na myśli Oj, Tede lubisz to, lubisz szukać... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 29.01.13, 14:32 a jak?! 2 możliwości: - że strach - żeś nie fajny Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 29.01.13, 14:39 Aaaaa zapomniałam o 3 możliwości - lubisz niuchać szukaj, szukaj.... moja psina już gotowa i nadaktywna. Nie lubię Twoich nieścisłości Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 29.01.13, 19:28 Wiem, ze nie łapie, pisłąm Ci nawet o tym na priva Tak mam dziurawe ręce, przyznaję się albo Ty masz taki beznadziejny rzut i robisz to specjalnie Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 29.01.13, 15:11 Młoda, nie przejmuj się tak ja też wielu rzeczy,zwłaszcza tutaj, nie ogarniam trzeba mieć anielską cierpliwość i stalowe nerwy żeby znosić to wszystko co się tu dzieje Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 29.01.13, 15:15 ale ja tu jestem tylko na występach gościnnych taki 'guest star' proszę mnie nie stawiać w jednym rzedzie z noachem i innymi marudami Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 29.01.13, 15:19 wiesz, powiem Ci szczerze,udało Ci się mnie rozbawić, tym guest star jak jeszcze chyba nigdy nie wiem czy pisałeś to z takim zamiarem ale udało się a tak w ogóle to mi dziś nic nie popsuje humoru bo zjadłam taki pyszny obiad jakiego już dawno nie jadłam Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 29.01.13, 15:23 no w końcu załapałaś, ja tu zazwyczaj z takim zamiarem piszę, ale niektóre czerstwiaki nie chwytają a tak przy okazji, to jak myslisz: lubię ciebie te dzieci, które uczysz, czy jesteś taka kwaśna pani? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 29.01.13, 15:31 wiesz, może i załapałam trochę zbyt późno ale faktem jest że Ty też często potrafisz pojechać nieźle po kimś jeśli już pytasz o to, to powiem Ci że ja w pracy jestem od uczenia a nie od lubienia pracuję z młodzieżą (w tym z niepełnosprawną umysłowo lub fizycznie) w wieku gimnazjalnym i licealnym nie pytam czy mnie lubią, bo nie od tego tam jestem, natomiast dostaję różne dowody sympatii od nich - mówią mi o tym że dobrze uczę, tłumaczę, i pomagam im i mimo że w to nie wierzysz to powiem Ci że w pracy nie jestem kwaśna, staram się być uśmiechnięta Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 29.01.13, 15:52 a no to dobrze, bo na forum nie zawsze tryskasz humorem, ale dobrze, ze sie w pracy starasz Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 29.01.13, 16:41 A Ty zawsze tryskasz humorem? chyba takim szyderczym trochę Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 27.01.13, 23:55 a odezwałeś się już po tym spotkaniu do niej? czy jesteś brunetem? Odpowiedz Link
nielot-fryzjer Re: Pytanie 28.01.13, 00:36 Spotkanie odbyło się tydzień temu Odezwała się natychmiast tuż po, i codziennie dostaję od niej wiadomości. Kupiła mieszkanie w mojej miejscowości zresztą 200 metrów ode mnie! Nie mam pojęcia po co Ci ta informacja, ale jestem brunetem od urodzenia ;D Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 28.01.13, 00:43 na sąsiednim forum koleżanka opowiadała o spotkaniu z jakimś brunetem, który się jeszcze po spotkaniu nie odezwał (ale to miało miejsce wczoraj, a właściwie to już przedwczoraj) - stąd moje pytanie to mówisz, że po spotkaniu ona się odezwała pierwsza? no to kisiel w gaciach panie, musiałeś ją oczarować będziesz miał blisko chodzić do niej ogrzać uszy, trafiło ci się jak ślepej kurze ziarno, nielocie, a raczej kogucie gratz Odpowiedz Link
nielot-fryzjer Re: Pytanie 28.01.13, 00:52 A w języku angielskim pisała??? na pewno nie ;D Jestem kogutem ale w chińskim horoskopie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 27.01.13, 22:22 Masz szansę, bo czego jak czego elokw > encji nie można Ci odmówić, a naset intelektu.A do tego kobiety mają większość > słabość niż do bycia brunetem i pieniązkó. Zgadzam sie do tego co jest najważneijsze, na pewno nie wygląd i kasa. Odpowiedz Link
asterka10 Re: Pytanie 27.01.13, 22:36 Noa , jak myślisz ile można się wpatrywać w ślicznego faceta i myśleć zaraz mi jakaś go odbierze.Wpatrywać bo jakoś te ślicznoty intelektem nie grzeszą.A pieniądze - cóż nie chciałabym być od nikogo zależna i czuć się jak utrzymanka.Zresztą chłopy z kasą wybredne strasznie. Mnie urzekłby osobnik, który potrafiłby mi powiedzieć coś mądrego, wytłumaczyć czego nie wiem, rozbawić jakimś ponurym purnonsensownym dowcipem.To ważniejsze od wszystkich brunetów i bogaczy tego świata. Odpowiedz Link
noajdde Re: Pytanie 27.01.13, 23:10 "myśleć zaraz mi jakaś go odbierze" Wydaje mi się, że kobiety wcale w ten sposób nie myślą. Tylko raczej - "ale mam szczęście być z takim ciachem, koleżanki mogą mi tylko zazdrościć". I nie oszukujmy się - "ślicznoty" są również na ogół inteligetniejsi. Przynajmniej ja takich znam. Gdyby nie mieli zalet to byliby sami. Tymczasem sami są ludzie bez zalet. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 27.01.13, 23:29 > Wydaje mi się, że kobiety wcale w ten sposób nie myślą. Tylko raczej - "ale mam > szczęście być z takim ciachem, koleżanki mogą mi tylko zazdrościć". Ja bym nie chciuała żeby mój Paż Królowej miał jaskrawe barwy, tedy byłby łatwiejszym łupem, drapieżnik mógłby go łatwiej wytropić. nie chciąłbym miec pięknisia, źle bym się z tym czułą gdyby to facet był płcią piękną > I nie oszukujmy się - "ślicznoty" są również na ogół inteligetniejsi. g... prawda moze są barzdeij pewni siebei ale nie inteligetniejsi. Nie ma żadnego zwiazku piekno<-----> ineligencja. Czasem u "brzydszych" jest tak ze wydaje im się ze są mniej inteligentni a nie są a to własnei pzrze brak pewnosci siebei. Nie odp mi Noa ile masz wzrostu Masz ok 170 czy powyżej? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 27.01.13, 23:33 > g... prawda moze są barzdeij pewni siebei ale nie inteligetniejsi. Nie ma żadne > go zwiazku piekno<-----> ineligencja. jest, jest, to prawda, nawet gdzies o tym czytałem i sam obserwuję w życiu. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 27.01.13, 23:35 Piękne kobiety i przystojni mężczyźni są również bardziej inteligentni niż większość populacji - twierdzą naukowcy. Do takich wniosków doszedł Satoshi Kanazawa z London School of Economics. Według uzyskanych przez niego wyników, mężczyźni uznawani za przystojnych i panie postrzegane jako piękne mają przeciętnie o 14 punktów wyższe IQ niż wynosi średnia populacji. Otrzymany wynik ma mocne podstawy: naukowiec opierał się na danych pochodzących z szeroko zakrojonych badań. W jednym z nich obserwowano rozwój ponad 17 tys. Brytyjczyków urodzonych w jednym tygodniu 1958 roku. W drugim eksperymencie obserwowano zdrowie 35 tys. młodych Amerykanów. Kanazawa zaznacza, że jego opracowanie ma czysto naukowy charakter i nie powinno wpływać na sposób traktowania ludzi. Chociaż 14 procent robi różnicę... Źródło: PAP Odpowiedz Link
noajdde Re: Pytanie 28.01.13, 18:18 Prawda jest taka, że ludzie brzydcy nie mają żadnych zalet. Dlatego są skazani na samotność. Odpowiedz Link
midnight_lightning Re: Pytanie 31.01.13, 20:42 Noa, tym razem mam inne zdanie, ładne osoby wcale nie są lepsze ani inteligentniejsze od reszty, są po prostu bardziej lubiane, dzięki czemu wszystko łatwiej im przychodzi. Ładni nie muszą polegać na intelekcie w takim stopniu co mniej ładni, którzy muszą przezwyciężyć wiele więcej przeszkód, by osiągnąć to samo. Ładna osoba dostanie pracę za ładne oczy, reszta musi się wykazać prawdziwą wiedzą i umiejętnościami. Brzydcy są inteligentniejsi, muszą być inteligentniejsi, by nadrobić fory dawane ładnym. Pewnie się zmartwisz, ale czytając Twoje posty nigdy nie zauważyłem błędów ortograficznych, a to oznacza, że jesteś inteligentniejszy od połowy tak zwanych ludzi sukcesu tacy niby wspaniali, a nie są w stanie nauczyć się swojego języka ojczystego. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Pytanie 27.01.13, 23:32 też mnie śmieszą opinie, że jak ładna, to głupia. otóż jest odwrotnie, bo uroda często idzie w parze z inteligencją, po prostu dobre geny. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 27.01.13, 23:54 Ok, ale nie jest pwoiedziane, ze brzydka osoba nie moze byc inteligentna. Kurde... jak on sie nazywa. Taki koleś wybitnie inetligentny od czarnych dziur i kosmosu, jeździ an wózku inwaldzkim. W seicie zwierząt jest tak że osobnik łądneij wybarwiony jest zdrowszy. To na pewno prawda. Np. gdy ptaki które maja wiecej korotenoidów w piórach oznacza to ze nie musza walczyć z chorobą. Karotenoidy dizałaja jak antyoksydnatny wiec gdy jest choroba zmaaist isc w pióra wqalcza z chorobą. Myśle ze nie pokręciłam > też mnie śmieszą opinie, że jak ładna, to głupia. mnie równeiż ale barzdeij mnie śmeiszą że brzydki nie moze być inteligentny Odpowiedz Link
asterka10 Re: Pytanie 27.01.13, 23:56 A te badania to z portalu niewiarygodne pl?Jakoś nie zauważyłam super intelektu u przystojnych facetów, ani pięknych kobiet.O ile przez intelekt rozumiemy mądrość a nie błyszczenie w towarzystwie.Wiesz tdf-888 w średniowieczu też mieli taką tezę (potwierdzoną i niezbitą w tym samym stopniu co ilośc diabłów na końcu szpilki), że tylko piękni ludzie są dobrzy i godni Bożej miłości.Chłopie, bądz szczery, weź lustro i powiedz sobie podobają mi się tylko piękne kobiety, trudno jestem pustak.I nie dorabiaj ideologii tam , gdzie jej nie ma.Od determinizmu genetycznego tylko krok do rasy panów, a stamtąd to już prosto do piekła. Ps. Jak Was Panowie czytam, to nabieram 100% pewności , że samotność nie jest taka zła. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 00:07 Już wiem o kogo mi chodziło, o Hawkinga On nie jest piękny ale wybitnie inteligentny Odpowiedz Link
asterka10 Re: Pytanie 28.01.13, 00:20 Agnieszka Holland, Magda Szabo,Whoopi Goldberg, Ann Leibovitz - kobiety sukcesu, którym udało się wybić i to nie urodą bynajmniej.Nie twierdzę, że nie ma pięknych inteligentnych kobiet.Ale brzydka kobieta by zaistnieć musi mieć intelektu za dwie takie ślicznoty.Wiesz , odkładając złośliwości nie przyjaźnię się z bardzo ładnymi kobietami bo nie ma z nimi o czym gadać.Jeśli się nie chce o nich, ich facetach, ich problemach i ich zabiegach pielęgnacyjnych. Odpowiedz Link
asterka10 Re: Pytanie 28.01.13, 00:10 Taaa, wiarygodne 100% podobnie jak setki innych. Natomiast bez naukowych badań mogę po przeczytaniu sporej ilości postów tutaj stwierdzić, dlaczego spora część męskiej populacji jest samotna.Zrobiliście sobie z tego piękna takiego idola,że nic tylko się modlić do niego i wielbić.A piękno MOŻE BYĆ jednym z kryteriów wyboru i to nie tym pierwszorzędowym.Są na prawdę inne ważniejsze przesłanki do bycia z kimś niż jego wygląd.Czy zamożność. Odpowiedz Link
noajdde Re: Pytanie 28.01.13, 18:25 W jakim celu natura miałaby tworzyć ludzi brzydkich? Brzydki oznacza niechciany, bez możliwości prokreacji a zatem wbrew zamysłom natury. Są to błędy genetyczne. Dobre geny oznaczają mądrość i piękno fizyczne. Ja niestety jestem śmieciem. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 28.01.13, 19:51 >Ja niestety jestem śmieciem Przychodzi mi do głowy jedna myśl recykling Czasem nawet śmieci są pożyteczne, można z nich zrobić wielkie COŚ Tylko trzeba sie troszku postarać, posegregować (można w głowie) a potem tzreba sie znaleźć w odpowiednim miejscu, resztę zrobi cała machina, czasem bez naszej wiedzy i zgody Lubię Twoje myśli Noa Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 28.01.13, 20:16 Noajdde napiszę Ci co ostatnio przeczytałam gdzieś "Kobiety są przewrotne. Z jednej strony chcą aby ich chłopak/narzeczony/mąż był obiektem pożądania innych kobiet i chętnie się nim chwalą, pokazując gdzie się da. Z drugiej oczekują aby demonstrował światu że już wybrał, że jest zajęty, zakochany, odporny na wdzięki innych kobiet i pozostanie wierny aż po grób" I co Twój geniusz powie na to ? Odpowiedz Link
noajdde Re: Pytanie 28.01.13, 21:28 Przecież o tym właśnie piszę. Wszystkie kobiety marzą o wysokim przystojnym brunecie z k(l)asą w dodatku na wyłączność. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Pytanie 29.01.13, 09:27 dwie sprawy mam po 1 ja nie pasuję do kategorii pod tytułem wszystkie kobiety, które lecą na kasę(bogatych) i wygląd (przystojnych brunetów)więc kim jestem według Ciebie ? ufoludem czy jakimś innym dziwacznym stworem ? nie lecę na kasę ani na wygląd mam dwie zdrowe ręce i umiem na siebie zapracować a wygląd człowieka nie świadczy o tym jaki on jest bandzior może być przystojny a dobry człowiek mniej atrakcyjny zawsze wybieram drugą opcję, a Ty myśl sobie co tylko zechcesz i tak nie znasz mnie i nie wiesz jakim jestem człowiekiem, jak żyję i kogo sobie wybieram do życia wspólnego a po 2 odpisałam Ci na Twoje pytanie w wątku "odpowiedź" i co? podobała Ci się moja odpowiedź ? skorzystasz z rady ? Odpowiedz Link
sadgirl25 odpowiedź 28.01.13, 09:20 czego szukają kobiety na tych portalach? bogatych, przystojnych brunetów z furą, pełnym kontem w banku, domem i sianem zamiast mózgu więc nie wiem po co Ty masz tam konto skoro wiesz kogo szukają te laski zlikwiduj je bo szkoda twojej kasy i będziesz tu znów marudził że jesteś jeszcze biedniejszy niż byłeś Odpowiedz Link
mayenna Re: odpowiedź 28.01.13, 09:25 za tę kasę z wpisowego na portalu lepiej kup świecę i zapal św. Judzie - patronowi spraw beznadziejnych Noa, szukają tego co Ty: drugiego bliskiego człowieka. Inne -rozrywki i zabawy, wrażeń. Na pewno różnie to jest Odpowiedz Link
blue_velvett Re: odpowiedź 28.01.13, 19:13 Jak to dobrze, że tu wdepnęłam Całą paczkę zapalę, tych świec znaczy się To i za Noa będzie, i za mnie... A czy potrzebna jest jeszcze wiara w powodzenie przedsięwzięcia?? Odpowiedz Link
mayenna Re: odpowiedź 28.01.13, 19:18 Wiara jest konieczna, podobnie jak przy bytności na portalu randkowym Odpowiedz Link
blue_velvett Re: odpowiedź 28.01.13, 21:01 Nie ma mnie na takich i nie będzie, a świeczki i tak sobie zapalę, bo fajny klimat robią Nawet niewierzącym Odpowiedz Link
noajdde Re: odpowiedź 28.01.13, 21:51 Niektóre mają ponad 10 tysięcy wejść na profil, masę wirtualnych prezentów i zapewne setki maili. W zasadzie to się tyczy większości kobiet na takich portalach, skoro stanowią one jedynie 30% użytkowników. Albo są strasznie wymagające albo lubią być adorowane. Ciekawe jaka część z nich faktycznie jest sama? Czy kobiety w ogóle odczuwają samotność? A ja lubię oglądać profile. To takie moje hobby. Na ulicy nie widuję zbyt wiele kobiet a tu proszę. Wystarczy wpisać parę kryteriów i bach! Wprawdzie u żadnej nie miałbym szans ale przynajmniej mogę się bez skrępowania poprzyglądać. Odpowiedz Link
beja_81 Re: odpowiedź 28.01.13, 22:03 > Wprawdzie u żadnej nie miałbym szans ale przynajmniej mogę się bez skrępowania >poprzyglądać. a tak na żywca, to się krępujesz? Odpowiedz Link
tomek197374 Re: odpowiedź 29.01.13, 13:08 Też lubię oglądać kogoś profile, zdjęcia. Mam konto na portalu randkowym rosyjskim od kilku ładnych już lat. Zauważyłem tam, że większość kobiet lansuje się na tych swoich zdjęciach. Pokazują się w samych superlatywach, umalowane, bardzo ładnie uczesane. Czemu jednak nie pokażą się w codziennym życiu? Wówczas nie miałyby tylu chętnych panów do oglądania ich. Niektóre kobiety podniecają się na samą myśl, że faceci mogą je tylko pooglądać na zdjęciach. Niektórym niestety nie wychodzi to na dobre i z czasem mają zaburzenia, które może naprawić psychiatra lub seksuolog. W późniejszym wieku pomoże jeszcze urolog. Czemu akurat on? Otóż facet podnieca się, dochodzi do napięcia krokowego i musi sobie ulżyć, albo walczy z tym. Obie wersje finalne prowadzą do jednego - prostaty. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: odpowiedź 29.01.13, 13:11 potem doczytam, ale na wstępie poprawię - czyjeś a nie kogoś. i nie chce mi się nawet myśleć, czy to rusycyzm. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: odpowiedź 29.01.13, 13:14 czyli nieważne - ulzy sobie lub nie - oglądając zdjęcia ruskich, skazuje się na prostatę? zastanów się, co robisz Odpowiedz Link
tdf-888 Re: odpowiedź 29.01.13, 13:24 przeczytaj swoje wypociny i nie dziw się, że ludzie się śmieją Odpowiedz Link
rigondo Re: Pytanie 31.01.13, 13:52 To proste. Szukają księcia z bajki lub kogoś kto będzie potrafił z nimi rozmawiać w normalny sposób i mężczyźni nie będą patrzeli tylko na wygląd kobiety -- magazynowanie Odpowiedz Link
noajdde Re: Pytanie 31.01.13, 17:28 "mężczyźni nie będą patrzeli tylko na wygląd kobiety" - gdyby tak było nie wypinałyby się tak na tych zdjęciach, nie robiły "dziubków" itp. Wszyscy wiedzą, że liczy się tylko i wyłącznie wygląd. Czują to choćby podświadomie. Nikt nie chce być brzydki. Jeśli ktoś nie jest z natury samotnikiem brzydota jest dla niego tragedią porównywalną z kalectwem. Chciałbym aby było coś więcej ale wiem, że nie ma Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Pytanie 31.01.13, 17:46 Noa, smolę inteligentne zagrania i zawoalowane sugestie... Jak ja Cię zaraz kopnę w d... to może Ci się u góry wyprostuje!!! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pytanie 31.01.13, 18:15 a ktoś Ci powiedział, ze jesteś brzydki? Może to barzdiej jest w Twojej głowie. Ja o sobie zawsze myślałam, ze jestem poniżej przeciętnej ale to bardziej wynika z niskiej samooceny. Wiem, że nie jest tak tragicznie jak myślałam, jest lepiej a ja się w ogóle nie zmieniłąm ale wypiękniałam w swojej głowie. Może tu tkwi największy problem, nabierz wiekszej pewności siebie to akurat mozna zmienić Pytałam Cie o fotkę, żebyś mi w końcu udowodnił swoją "brzydotę", pisłam, ze i ja tym samym bym się odwdzięczyła, pokazałabym Ci swoją "brzydotę" ale Ty nie chcesz... Odpowiedz Link
dusiaa.xd Re: Pytanie 03.02.13, 11:33 niesmiali-forum.waw.pl/ Nowe forum dla nieśmiałych, samotnych Bez względu na wiek! Podziel się swoim problemem a my pomożemy Ci go rozwiązać. Nieśmiałość często prowadzi nas do życia w samotności czego nikt nie chce, więc jeśli czujesz się samotny też napisz! niesmiali-forum.waw.pl/ Odpowiedz Link
dafne78 Re: Pytanie 05.02.13, 22:54 Może zrobimy taki minisondaż na różnych portalach, zadając pytanie główne, a zarazem jedyne, zadane z akcentem góralskim: Piękno kobito, a cegóz Ty tu szukosz niebogo? Hej Odpowiedz Link