Gość: nadja IP: *.devs.futuro.pl 01.01.02, 06:13 mmmmmmmmmmmmmwwwwwwwaaaaaaaahhhhhhh!!! :-) Noworoczny buziak :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o+o-o Re: marzenia :-) 01.01.02, 06:29 Gość portalu: nadja napisał(a): > > mmmmmmmmmmmmmwwwwwwwaaaaaaaahhhhhhh!!! > :-) > > > Noworoczny buziak :-) > > > > n. uuuuuuuuuuuhhh!!!!!!!!! o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia :-) 01.01.02, 06:36 ....rozpoznaje szczescie i to swiatlo na dwa parseki przed :-* o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja hmm... IP: *.devs.futuro.pl 01.01.02, 16:39 Czy ja wiem ... szczescie to wielkie slowo ... :-) To chyba ten taniec. Wreszcie cos, co kocham :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: hmm... 01.01.02, 18:40 mamy wspolna milosc nasz TANIEC :) nie dajmy mu spoczac pozwolmy wirowac juz, juz trzymam w ramionach zastygam wchodzac na parkiet o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: hmm... IP: *.devs.futuro.pl 03.01.02, 20:53 Wszystko sie ... no ... pomylilo ;-) Dwa razy poszlo to samo... a chcialam jeszcze powiedziec, ze niepotrzebnie sie zastanawiasz, czy trzeba byc magiem bo tak, czy inaczej nim jestes ... :-) dzien dobry :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: hmm... IP: *.devs.futuro.pl 02.01.02, 01:55 To przyjemnosc, tanczyc w takich ramionach! :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: hmm... IP: *.devs.futuro.pl 03.01.02, 20:52 Tanczyc w takich ramionach, to przyjemnosc... n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: :) 03.01.02, 20:59 jesli juz tu jestes poszukajmy wolnego stolika i patrzmy chwile bez slowa... o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: :) 03.01.02, 21:03 dzien dobry, ciesze sie,ze lubisz swego "magika" Nie jestem magiem choc chcialbym, Perelko o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: :) IP: *.devs.futuro.pl 03.01.02, 21:18 To zalezy czym dla Ciebie jest ow mag :-) Znam Cie krotko, a do mojego o nim wyobrazania pasujesz idealnie! :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: :) IP: *.devs.futuro.pl 03.01.02, 21:17 z Toba zawsze :-) n. ps no wiec o co chodzilo z tym ginieciem z reki mej? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: :) 03.01.02, 21:27 patrze na zycie z pogarda i choc sie boje smierci to jednak szybuje bo tesknie za bolem zadanym mieczem co piers ma przebije.... O:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: :) IP: *.devs.futuro.pl 03.01.02, 21:34 Bol jest na pewno lepszy, niz obojetnosc... Ale z mojej reki na pewno nie zgniesz :-) Dlaczego z pogarda? n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: :) 04.01.02, 01:29 .usmiecham sie, do Twojego pytania.Zwyczajnie nie patrze sie, czy nie leci ceglowka z dachu .no powiedzmy , ze cos wiecej jest w tym ukryte rowniez :) o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: :) IP: *.waw-pie.leased.ids.pl 04.01.02, 09:39 Tak wlasnie sadzilam :-) Wczoraj, to bylo male nieporozumienie, ale wyjasnie Ci w mailu po powrocie... choc - fakt faktem - moja cierpliwosc moze pozostawiac sporo do zyczenia ... :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś