marti_de 25.04.08, 16:48 Hej dziewczyny może powymieniamy się pomysłami. Nie mam telewizora, więc nie mogą mi reklamy podpowiedzieć na co się skusić. Może jak sobie pogadamy to wymyślę na co jeszcze wydać pieniążka, aby lepiej się poczuć :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siula5 Re: Kosmetykowe polecanki, czyli co lubią 20- lat 25.04.08, 20:11 Ja bym kupiła ptasie mleczko he he to jedyna rzecz, która poprawia mi humor :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: Kosmetykowe polecanki, czyli co lubią 20- lat 25.04.08, 20:23 reklamowane to to nie jest ale niesamowite-żele pod prysznic Joanna-wiśniowo porzeczkowy i taki zielony(nie pamiętam z czym) :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_gosiaczek Re: Kosmetykowe polecanki, czyli co lubią 20- lat 26.04.08, 12:49 Graniera balsam - skóra muśnięta słoncem - super zapach i ładny, równy, delikatny kolorek:) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Kosmetykowe polecanki, czyli co lubią 20- lat 26.04.08, 17:13 Ja też polecam z Joanny-peelingi owocowe,pachną bosko,i kosztują jedyne 3,50:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: Kosmetykowe polecanki, czyli co lubią 20- lat 26.04.08, 17:18 te żele kosztują koło 5 zł więc taniocha :) Odpowiedz Link Zgłoś
marti_de Owocowe :) 29.04.08, 21:01 ach kurcze nidby nie próbowałam Joanny, ale jak piszecie podoba mi się, wiśniowe, brzmi super. Z koszmarnych owocowych miałam kiedyś takie krem do ciała Dermika Variete poziomkowy- największa porażka, śmierdzi strasznie ta niby poziomka. No a z tych co jestem zadowolona to do mycia mam nowy żel grepefruit i trawę cytrynową Dove no i to jest akurat super wybór. Zobaczę co oferuje mój najbliższy Rossman :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: Owocowe :) 01.06.08, 22:27 moje ciało ostatnio pochłania w zastraszającym tempie:) codziennie musze się posmarować balsamem do ciała dove go fresh o zapachu świeżego ogórka i zielonej herbaty. zapach mnie powala więc jak na te porę roku to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś