ceper_pepper 14.09.03, 14:01 Witam. Ja nietutejszy i tak po raz pierwszy ;) Trafiłem tutaj w sumie przypadkiem, za pośrednictwem jednej sygnaturki. Podobno jest to siedlisko wszelkiego rodzaju próżniactwa ;) A to chyba coś dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Nieśmiało - puk puk puk 14.09.03, 14:14 dla mnie w sam raz, mogę naprawdę robić wszyściutko, bylebym nie czuła się przymuszana do czegokolwiek i nie przemęczała przy tem zbytnio, a za to wszystko jeszczeć pochwały zebrała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Nieśmiało - puk puk puk 15.09.03, 21:30 stary zostan tutaj bo jest rewelka niesamowite forum tez trafilem przypadkiem z mojego zamku(bo w sumie trzeba sie ruszac)a w zasadzie to do zamku trafila wlascicielka swojego alteredzioszkowego ego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Nieśmiało - puk puk puk 16.09.03, 09:39 hyhy...przy opanowaniu przeogromnem w mej temperamentności, po takowem strumieniu wywazelinowania - ledwom utrzymała stan równowagi <pionowej> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: Nieśmiało - puk puk puk 16.09.03, 09:40 zamiast wazeliny użyję ramy culinesse -co by nie pryskać zanadto przy komplimentacjach Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Nieśmiało - puk puk puk 16.09.03, 09:47 hyhy...byle nie olej z pierwszego tłoczenia <bo tłoczenie i wlewanie tudzież olewanie zdecydowanie nie są przyjaznemi> ;) Odpowiedz Link Zgłoś