o-o+o 06.01.02, 16:40 do pary Samante wziela by dokonac wielkiego dziela w porcie zapracowac dupa by szpanowac przed grupa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: Mina krolowa na kozetce IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 16:41 macius, masz nawrot? kurwa, dzien jak na ostrym! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Mina krolowa na kozetce 06.01.02, 16:43 nie przeklinaj, bo mnie zgina glowa boli gdy pierdolisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Mina krolowa na kozetce IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 16:45 kwiatuszku, kurwa, widze ze sie nawracasz! chyba sie apokalipsa zaczela! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek_z_pachnacej_la Re: Mina krolowa na kozetce 06.01.02, 16:47 nie nawracam sie. Nadal jestem sercem i dusza za Lilly i jej swita. Spodobala mi sie tylko zabawa tego Pana o+o-o :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Mina krolowa na kozetce IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 19:01 coz za pieeekna poezja! To ile zarobilam w tym porcie? Wyleze z dlugow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Mina krolowa na kozetce IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 19:04 samcia, ty to masz leb. ide se auto kupic - w koncu my na zachodzie zarabialy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
o-o+o Re: Mina krolowa na kozetce 06.01.02, 19:05 zarabialy jak dawaly w usta chuje ladowaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Mina krolowa na kozetce IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 19:08 boze, jeszcze takiego frustrata seksualnego to jak zyje nie widzialam - facet wiesz, ze z kazdym dniem czas dziala na twoja niekorzysc? ja bym sie na twoim miejscu jutro z samego rana do specjalisty zglosila! Odpowiedz Link Zgłoś