schizo69 16.09.03, 08:47 nazywać Ojca Świętego per Wielka Kremówka!!! p.s. dziwię się pewnej kulturalnej pani,że rozmawia z takim zerem moralnym!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 12:20 a co moralnosc do papieza? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 12:28 te a co Ty Samcia z tym jeżem??? w zoofilke sie bawisz ?? najpierw był piesek , tera jeż,.. co dalej?? słoń kurwa??;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 12:31 A kto psa pogrzebal?Byl i jest nadal,no! A jeza w morde trzeba walic! O!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 12:41 kurwa on jeszcze żyje???:P, biedna psinka:) żal mi go:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 12:53 No pewnie ze zyje!!Cholera...a to niby dlaczego Ci tak go zal,heeeeeee?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 13:01 no jak to czego?? pod takim laciem zyć to przejebane!!hehe;-)) Twój plus tylko że tyle chlejesz;-)) PS. a tak nie na temat, uczniowie cie nie dręczą psychicznie??haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 14:03 pod czym kurwa zyc?????To gwara czy jak????? Mnie nie odwazylby sie zaden dreczyc bo zaraz dostalby z glana ,a przynajmniej tak im sie kretynom wydaje ,ze ja taka mocna:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 20:46 Gość portalu: samanta napisał(a): > a co moralnosc do papieza? droga samanto... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 21:00 ja slyszalam, ale nie wiem, czy to prawda, ze kutluralne osoby z kazdym potrafia porozmawiac, nawet z Wielka Kremowka. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 21:13 co, też lepiej się czujesz dzięki tym świętokradztwom? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 21:22 jakie znow swietokrzadztwo? puknij sie! Kremowka to kremowka, tylko ze powinna byc z kremem, a nie z bita smietana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 21:59 a co? To ja juz swietokradzilam?;) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 22:04 Gość portalu: samanta napisał(a): > a co? To ja juz swietokradzilam?;) a dajcie mi spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:05 spokoj??teraz???za zycia??? No to jak schozo...kradze swieto czy nie he,he?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:08 szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:11 fajny to JOzek mial berecik ...taki z antenka. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 22:14 Józek miał fajny biust??? co Ty bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:17 schizo,biust to miala Helka ,ta od Maciejow!Ze tez wszystko trzeba ci kilka razy tlumaczyc,echchchchch.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:19 Magda miala kurzajki jalopo!!!! Tyy...nie nie mow...pomyliles sie????? I ty z Magda....o jesooooooooo....... Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 22:22 wszystko mógłbym only Ani dać,ale ona wcale nie chciała brać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:24 widac zle sie starales:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 22:28 a Ty uczysz życia seksualnego czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 trafiles w 10-tke................. 17.09.03, 06:20 kiedys mi swoje materialy dydaktyczne, pokazala:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: 217.7.150.* 16.09.03, 23:47 posluchaj istoto tepa jak noz plastykowy. Nie istnieje ktos taki jak OJCIEC SWIETY. Nazywanie tak papieza jest wlasnie swietokradztwem! Nic mi nie wiadomo, by zaczeto jakikolwiek proces beatyfikacyjny, czy tez kanonizacyjny Wielkiej Kremowki! Uznawanie kogos swietym za zycia- niechby nawet tego malolotnego dramatopisarza z Wadowic jest li tylko Polska domena. Na calym swiecie nie znajdziesz okreslenia na papieza- Ojciec Swiety (moze poza skostniala Bawaria (Heiliger Vater). Poza tym to dla mnie nie jest autorytet. On jest tak samo swiety, jak ty madry. Ty i wiekszosc Rydzyjkowcow. Poczekamy, az go znow kiedys do Polski przywioza razem z tabunem tlumaczy, by gawiedzi tlumaczyc, co ma papa do wystekania szeleszczac z ciacha karteczka. Powstanie nowych 50 jego pominkow (oprocz niego za zycia mieli tylko Stalin, Hitler i Mao), ostatnie 2 wioski otrzymaja nazwe ulicy im. JP2, a nasi politycy beda znow z ochota zlizywac szminke pozostawiona na pierscieniu przez Jolke. Pusty smiech mnie bierze na sama mysl o takim przedstawieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertych Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 01:19 Poszukaj sobie forum religijnego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie dociera do tych popaprancow, schizolku........ 17.09.03, 06:19 ktorych jedynymi autorytetami moralnymi sa przemoc i wulgarnosc:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: nie dociera do tych popaprancow, schizolku... IP: 217.7.150.* 17.09.03, 08:20 jak szef instytucji propagujacej klamstwo, zlodziejstwo, molestowanie sexualnie nieletnich moze byc autorytetem moralnym? Kitus cos ci sie popierdolilo! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: nie dociera do tych popaprancow, schizolku... 18.09.03, 07:37 nie jestem fanem kk, ale karol w. to dla mnie Gosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: 217.7.150.* 17.09.03, 09:00 nie chce mi sie z toba gadac kruchciany przydupasie zaczadzony dymem kadzidlanym Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 twoja wola, marysiu................... 17.09.03, 09:02 ale wiecej nie jecz, zes nieszczesliwy, jak sobie moralnych punktow odniesienia, znalezc nie potrafisz:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: twoja wola, marysiu................... IP: 217.7.150.* 17.09.03, 09:04 juz raz zadalem pytanie- czy ktos kierujacy zbrodnicza organizacja moze byc jakimkolwiek autorytetem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: sztuka wyboru................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 09:27 Moralne odniesienie?Sztuka wyboru? Kitek,ciebie juz calkiem pojebalo chyba... Postaw sobie tego swietego ojca oplywajacego we wszelkie dostatki naprzeciwko umierajacych z glodu ludzi.I to jest kurwa swietosc? A w ogole kto dal czlowiekowi prawo by uznawal kogokolwiek za swietego oprocz Boga? To jest swietokradztwo dopiero . Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ciesze sie samantko, ze tak z marysiem sie........ 17.09.03, 09:42 solidaryzujesz, w lamentowaniu nad swym ciezkim losem, tez jestescie pierwsza para na tym forumie, szkoda ze zwiazkow przyczynowo-skutkowych, wspolnie nie szukacie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ciesze sie samantko, ze tak z marysiem sie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 09:48 wiesz co kitek? Zapisz sie mlotku do III d to bede cie uczyc czytania ze zrozumieniem.Jakie lamentowanie? czy lamentowaniem jest to ,ze nie uznaje swietosci papieza?????? sa bardziej swieci od niego,ktorych kosciol nie wyswiecil.No i bardzo dobrze,bo wynoszenie czlowieka do rangi swietego jest debilne. A tak w ogole to tylko potrafisz tak bleblac bez sensu ,bo rozmowa z toba zadna . Zreszta co mnie to...napierdalaj dalej czolkiem w glebe na widok papieza i modl sie do dziewic.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a co chwile lamenntujesz............. 17.09.03, 09:53 a to ze ci sie komp popsul, to znowu pralka, i dziwisz sie ze nikt ci pomoc w naprawie nie chce, a teraz przemysl te pararele, moze te dzieciaki z III d, ci pomoga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a co chwile lamenntujesz............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 09:56 O kurwa....pralka zepsula sie jakies 2 lata temu .Pralke naprawiono,komp kumpel naprawil ale twojego popsutego mozgu juz nikt,nigdy nie naprawi Kitek. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 widze, ze tez na tym szkoleniu prounijnym bylas... 17.09.03, 10:25 i stad twoja chamowatosc:( Wczoraj ujawniliśmy, że szczecińska młodzieżówka SLD dostała z urzędu miejskiego 3,5 tys. zł na zorganizowanie otwartej konferencji o tematyce unijnej, wydała je zaś na zamkniętą imprezę dla działaczy w ośrodku nad morzem należącym do Grzegorza S. - według policji uwikłanego w przemyt papierosów. Sprawa wyszła na jaw przy okazji kontroli NIK. Miasto domaga się zwrotu pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Śmieszne to :-) 19.09.03, 00:08 Wielka Kremówka, cha! cha! cha! Przez cały wieczór będę mieć dobry humor :-D Odpowiedz Link Zgłoś