Dodaj do ulubionych

JAK ŚMIESZ!!!

16.09.03, 08:47
nazywać Ojca Świętego
per Wielka Kremówka!!!

p.s. dziwię się pewnej kulturalnej pani,że rozmawia z takim zerem moralnym!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 12:20
      a co moralnosc do papieza?
      • tygrysek_ Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 12:28
        te a co Ty Samcia z tym jeżem??? w zoofilke sie bawisz ?? najpierw był piesek ,
        tera jeż,.. co dalej?? słoń kurwa??;-)))
        • Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 12:31
          A kto psa pogrzebal?Byl i jest nadal,no! A jeza w morde trzeba walic! O!:))
          • tygrysek_ Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 12:41
            kurwa on jeszcze żyje???:P, biedna psinka:) żal mi go:-))
            • Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 12:53
              No pewnie ze zyje!!Cholera...a to niby dlaczego Ci tak go zal,heeeeeee?:))
              • tygrysek_ Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 13:01
                no jak to czego?? pod takim laciem zyć to przejebane!!hehe;-))

Twój plus tylko że tyle chlejesz;-))

PS. a tak nie na temat, uczniowie cie nie dręczą psychicznie??haha

• Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 14:03
                  pod czym kurwa zyc?????To gwara czy jak????? Mnie nie odwazylby sie zaden
                  dreczyc bo zaraz dostalby z glana ,a przynajmniej tak im sie kretynom
                  wydaje ,ze ja taka mocna:)))))
      • schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 20:46
        Gość portalu: samanta napisał(a):

> a co moralnosc do papieza?

droga samanto...
    • debi_bebi Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 21:00
      ja slyszalam, ale nie wiem, czy to prawda, ze kutluralne osoby z kazdym
      potrafia porozmawiac, nawet z Wielka Kremowka.
      • schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 21:13
        co, też lepiej się czujesz dzięki tym świętokradztwom?
        • debi_bebi Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 21:22
          jakie znow swietokrzadztwo? puknij sie! Kremowka to kremowka, tylko ze powinna
          byc z kremem, a nie z bita smietana.
          • Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 21:59
            a co? To ja juz swietokradzilam?;)
            • schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 22:04
              Gość portalu: samanta napisał(a):

> a co? To ja juz swietokradzilam?;)

a dajcie mi spokój!
              • Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:05
                spokoj??teraz???za zycia??? No to jak schozo...kradze swieto czy nie he,he?;))
                • schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 22:07
                  nie
                  • Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:08
                    szkoda:(
                    • schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 22:09
                      skoda to fajny samochód
                      • Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:11
                        fajny to JOzek mial berecik ...taki z antenka.
                        • schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 22:14
                          Józek miał fajny biust???
                          co Ty bredzisz?
                          • Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:17
                            schizo,biust to miala Helka ,ta od Maciejow!Ze tez wszystko trzeba ci kilka
                            razy tlumaczyc,echchchchch....
                            • schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 22:18
                              Helka?
                              a nie Magda?
                              • Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:19
                                Magda miala kurzajki jalopo!!!! Tyy...nie nie mow...pomyliles sie????? I ty z
                                Magda....o jesooooooooo.......
                                • schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 22:22
                                  wszystko mógłbym only Ani dać,ale ona wcale nie chciała brać
                                  • Gość: samanta Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:24
                                    widac zle sie starales:)))))
                                    • schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 16.09.03, 22:28
                                      a Ty uczysz życia seksualnego czy co?
                                      • kitek1 trafiles w 10-tke................. 17.09.03, 06:20
                                        kiedys mi swoje materialy dydaktyczne,
                                        pokazala:(((
    • Gość: mario2 Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: 217.7.150.* 16.09.03, 23:47
      posluchaj istoto tepa jak noz plastykowy. Nie istnieje ktos taki jak OJCIEC
      SWIETY. Nazywanie tak papieza jest wlasnie swietokradztwem! Nic mi nie wiadomo,
      by zaczeto jakikolwiek proces beatyfikacyjny, czy tez kanonizacyjny Wielkiej
      Kremowki! Uznawanie kogos swietym za zycia- niechby nawet tego malolotnego
      dramatopisarza z Wadowic jest li tylko Polska domena. Na calym swiecie nie
      znajdziesz okreslenia na papieza- Ojciec Swiety (moze poza skostniala Bawaria
      (Heiliger Vater).
      Poza tym to dla mnie nie jest autorytet. On jest tak samo swiety, jak ty madry.
      Ty i wiekszosc Rydzyjkowcow. Poczekamy, az go znow kiedys do Polski przywioza
      razem z tabunem tlumaczy, by gawiedzi tlumaczyc, co ma papa do wystekania
      szeleszczac z ciacha karteczka. Powstanie nowych 50 jego pominkow (oprocz niego
      za zycia mieli tylko Stalin, Hitler i Mao), ostatnie 2 wioski otrzymaja nazwe
      ulicy im. JP2, a nasi politycy beda znow z ochota zlizywac szminke pozostawiona
      na pierscieniu przez Jolke. Pusty smiech mnie bierze na sama mysl o takim
      przedstawieniu.
    • Gość: Giertych Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 01:19
      Poszukaj sobie forum religijnego :))
    • kitek1 nie dociera do tych popaprancow, schizolku........ 17.09.03, 06:19
      ktorych jedynymi autorytetami moralnymi sa przemoc i wulgarnosc:(
      • Gość: mario2 Re: nie dociera do tych popaprancow, schizolku... IP: 217.7.150.* 17.09.03, 08:20
        jak szef instytucji propagujacej klamstwo, zlodziejstwo, molestowanie sexualnie
        nieletnich moze byc autorytetem moralnym? Kitus cos ci sie popierdolilo!
        • kitek1 Re: nie dociera do tych popaprancow, schizolku... 18.09.03, 07:37
          nie jestem fanem kk,
          ale karol w. to dla mnie Gosc:)
    • schizo69 Re: JAK ŚMIESZ!!! 17.09.03, 08:51
      współczuje Ci !!!
      • Gość: mario2 Re: JAK ŚMIESZ!!! IP: 217.7.150.* 17.09.03, 09:00
        nie chce mi sie z toba gadac kruchciany przydupasie zaczadzony dymem kadzidlanym
        • kitek1 twoja wola, marysiu................... 17.09.03, 09:02
          ale wiecej nie jecz,
          zes nieszczesliwy,
          jak sobie moralnych punktow odniesienia,
          znalezc nie potrafisz:(
          • Gość: mario2 Re: twoja wola, marysiu................... IP: 217.7.150.* 17.09.03, 09:04
            juz raz zadalem pytanie- czy ktos kierujacy zbrodnicza organizacja moze byc
            jakimkolwiek autorytetem?
            • kitek1 sztuka wyboru................... 17.09.03, 09:06
              a myslenie boli:(
              • Gość: samanta Re: sztuka wyboru................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 09:27
                Moralne odniesienie?Sztuka wyboru? Kitek,ciebie juz calkiem pojebalo chyba...
                Postaw sobie tego swietego ojca oplywajacego we wszelkie dostatki naprzeciwko
                umierajacych z glodu ludzi.I to jest kurwa swietosc? A w ogole kto dal
                czlowiekowi prawo by uznawal kogokolwiek za swietego oprocz Boga? To jest
                swietokradztwo dopiero .
                • kitek1 ciesze sie samantko, ze tak z marysiem sie........ 17.09.03, 09:42
                  solidaryzujesz,
                  w lamentowaniu nad swym ciezkim losem,
                  tez jestescie pierwsza para na tym forumie,
                  szkoda ze zwiazkow przyczynowo-skutkowych,
                  wspolnie nie szukacie,
                  • Gość: samanta Re: ciesze sie samantko, ze tak z marysiem sie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 09:48
                    wiesz co kitek? Zapisz sie mlotku do III d to bede cie uczyc czytania ze
                    zrozumieniem.Jakie lamentowanie? czy lamentowaniem jest to ,ze nie uznaje
                    swietosci papieza?????? sa bardziej swieci od niego,ktorych kosciol nie
                    wyswiecil.No i bardzo dobrze,bo wynoszenie czlowieka do rangi swietego jest
                    debilne. A tak w ogole to tylko potrafisz tak bleblac bez sensu ,bo rozmowa z
                    toba zadna . Zreszta co mnie to...napierdalaj dalej czolkiem w glebe na widok
                    papieza i modl sie do dziewic.Amen.
                    • kitek1 a co chwile lamenntujesz............. 17.09.03, 09:53
                      a to ze ci sie komp popsul,
                      to znowu pralka,
                      i dziwisz sie ze nikt ci pomoc w naprawie nie chce,
                      a teraz przemysl te pararele,
                      moze te dzieciaki z III d,
                      ci pomoga:)
                      • Gość: samanta Re: a co chwile lamenntujesz............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 09:56
                        O kurwa....pralka zepsula sie jakies 2 lata temu .Pralke naprawiono,komp kumpel
                        naprawil ale twojego popsutego mozgu juz nikt,nigdy nie naprawi Kitek.
                        • kitek1 widze, ze tez na tym szkoleniu prounijnym bylas... 17.09.03, 10:25
                          i stad twoja chamowatosc:(

Wczoraj ujawniliśmy, że szczecińska młodzieżówka SLD dostała z urzędu
                          miejskiego 3,5 tys. zł na zorganizowanie otwartej konferencji o tematyce
                          unijnej, wydała je zaś na zamkniętą imprezę dla działaczy w ośrodku nad morzem
                          należącym do Grzegorza S. - według policji uwikłanego w przemyt papierosów.
                          Sprawa wyszła na jaw przy okazji kontroli NIK. Miasto domaga się zwrotu
                          pieniędzy.
    • magda_s4 Śmieszne to :-) 19.09.03, 00:08
      Wielka Kremówka, cha! cha! cha! Przez cały wieczór będę mieć dobry humor :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka