Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciół!!!

22.09.03, 14:38
Hej ma na imię Tomek mam 20 lat.
Interesuje się piłką nożną i narciarstwem(jestem instruktorem)
Słucham muzyki typu: Dance, Pop, R&B. czasami Techno i Trance. Lubie tańczyć!
Studjuje Ekonomię (a właściwie zaczne od pazdziernika:)
Mam 180 cm waze 70 kg mam blond włosy i niebieskie oczy.
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Szukam przyjaciół!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 17:40
      ale tlok....Ale nic to,nie martw sie z pewnoscia ktos Cie tu dojrzy:))
    • koaa Re: Szukam przyjaciół!!! 23.09.03, 00:03
      Powinieneś może jeszcze podać ile masz w zwodzie a ile w zwisie i co jadasz na
      śniadanie
      • Gość: only Re: Szukam przyjaciół!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.09.03, 00:27
        etam, powinien podac ile ma na koncie, bo to czy mu zwisa czy powiewa, to maly
        problem, jesli kwota na koncie oraz miesieczny dochod jest zadowalajacy, oraz
        mozna z niego korzystac, znaczy przyjaciele moga, czy tez tam przyjaciolki....
        • koaa Re: Szukam przyjaciół!!! 23.09.03, 00:33
          co racja to racja - ale jak poda tylko w zwisię to też nie jest samcem
          pierwszej jakości-ale chociaż może stać go na wiagre
          • Gość: only Re: Szukam przyjaciół!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.09.03, 00:43
            a to po co ze tak spytam???
            najpierw praca, potem szkola w weekend....no rzecz jasna zeby wiecej kasy na
            przyszlosc bylo...acha, a ta szkola w weekend to najlepiej jakas nie za droga,
            bo w polsce to chyba co drugi to ekonomista, wiec niech sie uczy sam dla
            siebie, a nie dla prestizu dobrej uczelni....no i najlepiej z dobrych
            podrecznikow, zwlaszcza z takich gdzie jest napisane ze kobieta ma swoje
            potrzeby i duzo wydaje, hehe
            • koaa Re: Szukam przyjaciół!!! 23.09.03, 00:49
              A popatrz że ja jakos przeczytałem ze on szuka dziewczyny a on szuka przyjaciół
              to zwis moze nie byc najwqazniejszy - tylko czemu zamiast swoich cech
              intelektualnych podaje: "jestem uroczym blondynem świetnie zbudowanym z
              niebieskimi oczami" :)
              • Gość: only Re: Szukam przyjaciół!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.09.03, 00:52
                no wiesz, gdyby napisal ze jest zarosnietym gburem o zapijaczonej gebie, to
                latwiej by mu bylo szukac przyjaciol na Dworcu Centralnym......
                • koaa Re: Szukam przyjaciół!!! 23.09.03, 00:59
                  A wiesz jak to przeczytałem (jego opis)_ to przypomniał mi się taki film o
                  blondynie i blondynce którzy wychowywali się na bezludnej plaży - aż kiedyś go
                  zabrał statek chyba z rosyjskimi marynarzami:))))
                  I tak się zastasnawiam jakich on szuka przyjaciół:)
                  • Gość: only Re: Szukam przyjaciół!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 23.09.03, 01:12
                    ej, no chyba nie takich z kasa, bo jesli tak, to ja dziekuje i spadam na forum
                    kuchnia.....tam przynajmniej jakies doznania z czytania sa....hehhe
                    bo w sumie co mi po blondynie, jak nie mozna go jako surowke do obiadu
                    zuzyc.....
                    • koaa Re: Szukam przyjaciół!!! 23.09.03, 01:19
                      co fakt to fakt :)
                      dobranocka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka