aasiek 28.06.08, 11:34 Ballada o Łukaszu Podolskim. Naprawdę, fajnie to chłopakowi wyszło. Cały wieczór później spiewałam refren ;) pl.youtube.com/watch?v=Uv-3UdG-Z4I Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romcia.p Re: Pisali o tem :) Youtube 28.06.08, 17:45 świetne :))) graj,graj za swój niemiecki kraj choc cie skręca graj dla Niemca czy to wrzesień czy maj PZPN nie będzie robił se jaj z bólem serca bramki strzelaj Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pisali o tem :) Youtube 28.06.08, 20:54 czyli tylko ja uwazam ze to beznadziejne? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pisali o tem :) Youtube 28.06.08, 22:23 Chyba tak, bo mnie też się strasznie podoba. Dlaczego beznadziejne? Śmieszne, tekst całkiem prawdziwy, a przechodzenie śpiewaka do wyższych rejestrów każdorazowo mnie zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Pisali o tem :) Youtube 28.06.08, 23:32 Ja się dopisuję do tych co im się podoba. Słowa trafione do bólu, ironia i moja ukofana muzysia. Brawo dla tego gościa. Posłuchałam raz i śpiewam od kilku minut:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś