takatam 09.01.02, 10:47 a poza tym, jestescie tu...bo ja dzisiaj bede:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takatam Re: aCh, mabell macie wiadomosc... 09.01.02, 14:58 hej, hej!!!co sie dzieje? gdzie jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: aCh, mabell macie wiadomosc... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.01.02, 18:43 jestem, jestem!!! i zaraz zmykam bo musze napisac kilka waznych maili a mabell to strzelila full ignora na forum pieknie mabell brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: aCh, mabell macie wiadomosc... 09.01.02, 19:07 hi,hi... mam nadzieje, ze mejlllll do mnie tez sie znajdzie:))) a mabell to clakiem ignoruje-mnie przynajmniej-na priv tez:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: aCh, mabell macie wiadomosc... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.01.02, 19:47 i nic nie napisalam, poszlam gazety czytac,,,znow mnie drukuja, slawna jestem nooo kaska prosze sie trzymac, co? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: aCh, mabell macie wiadomosc... 09.01.02, 20:02 ty, a gdzie cie drukuja, ja tez chce poczytac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: aCh, mabell macie wiadomosc... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.01.02, 20:21 no nie da sie:( bo to w lokalnym dodatku do gw me wypoeidzi z forum, wiesz od czegos te kariere pisarska trza zacac co nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
takatam Re: aCh, mabell macie wiadomosc... 09.01.02, 20:40 te, ja tez bym chciala kariere pisarska rozpoczac:))) ciekawe jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś