jasmintea 03.10.03, 14:57 Uuuuhhhh.. Marznę dzis przez caly dzien. Dobrze,ze Poduchy blisko:) To ja zabieram ten niebieski koc z fredzlami i kubek z herbata i ksiazke - bede siedziala tam z prawej strony:) Pozdrawiam zatulona w welnianą szorstkość:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: Zimny dzień.. 03.10.03, 15:54 ale dzis jest przeciez jeszcze calkiem cieplo na powietrzu!!! podobno to ostatnitaki cieply dzien tej jesieni i boje juzsie nastepnych dni... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Zimny dzień.. 03.10.03, 16:53 nie boj sie malenka ;-) czasem Ci przygrzeje ;-) nawet jesienia i zima?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Zimny dzień.. 03.10.03, 22:10 heh.. może nie zimny, ale jednak... nie jest to już ciepła złota polska jesień... Słonko u mnie była :)))) tylko chłód wokoło... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Zimny dzień.. 03.10.03, 22:33 pozwolicie, że zabiorę ze dwie na sobotę/niedzielę ? muszę się jakoś okopać (a czeka mnie "werandowanie w oczekiwaniu") Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Zimny dzień.. 04.10.03, 14:14 aankaa napisała: > pozwolicie, że zabiorę ze dwie na sobotę/niedzielę ? > muszę się jakoś okopać (a czeka mnie "werandowanie w oczekiwaniu") masz specjalnie welniany cieplutki kocyk w kratke i do tego maly pled (na stopy) koloru slonca :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Zimny dzień.. 04.10.03, 11:33 Nadal niestety.. A chyba bedzie jeszcze zimniej .. ooooch:( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Zimny dzień.. 07.10.03, 22:37 coraz coraz zimniej... :( trzeba wyciagnac cieplutkie przytulne szale i pledy...sweterki i pilnowac zdroovka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Zimny dzień.. 08.10.03, 08:20 ulalka napisała: > coraz coraz zimniej... :( trzeba wyciagnac cieplutkie przytulne szale i > pledy...sweterki i pilnowac zdroovka :)) a w pracy popijac herbatke z rumem. najlepiej kilka kubkow dziennie zeby nie tracic ciepla. a po tych kilku kubkach anpewno bedzie bardzo cieplo i baaaaardzo wesolo ;-) a praca, ktora trzeba bedzie wykonac to..... .....no coz, praca w koncu nie zajac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Zimny dzień.. 08.10.03, 19:27 tylko prosze nie przesadzać z tym rumem , bo jeszcze marynarzami zostaniemy;-) a zwłaszca chodzi o podobieństwo w chodzeniu krokiem marynarskim;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Zimny dzień.. 09.10.03, 08:14 taaaaak i przejdziemy ze spiewania "wesolych" na szanty. i bedzie wtedy szanty na wesolo wesolym marynarskim kroczkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś