Dodaj do ulubionych

.. zwolnic admina lub decydenta...

17.01.02, 10:29
.. ktory podjal decyzje o zablokowaniu Samci ...
W przeciwnym razie :
.. wyglada ze Mr admin i/lub decydent maja osobisty uraz do Samci ...
.. wyglada ze nie mogli / nie piotrafia sprostac jej argumentom ..
.. wyglada ze ja kochaja, ale dala im kolejno kosza ..
.. wyglada ze traktuja sie za NIEWIDZIALNA wladze a nas uwazaja za MALUCZKICH ..
( bardzo upokazajace )

A jak nie przywrocicie Samci to ...
.. wyglada ze nie bede Was kupowac,
.. bede Wam robil antyreklame,
.. srodowiskowo zostaniecie najgorszym srodowskiem ,

.. w oczekiwaniu na reakcje ( pragmatyczna )
Enmancjo
Obserwuj wątek
    • enancjo Re: .. zwolnic admina lub decydenta... 17.01.02, 10:33
      .. srki za byczki .. alem lekko wkurzony za takie
      nienormalne traktowanie NAJBARDZIEJ normalnych ludzi !!!
      Enancjo
      • starykon Re: .. zwolnic admina lub decydenta... 17.01.02, 10:46
        Może trzeba zwolnić tempo podejmowani adecyzji o zwolnieniach? Decyzje
        zmieniane po wielokroć stają się niewiarygodne. Nie tyle decyzje co ich autorzy.
        Co nagle, to po diable. Jest takie przysłowie. Wydaje się, że mozna go
        zastosować.
        Przypadek Samanty, to przyczyna czy skutek?
        Chyba od tego należy zacząć. Jeśli wogóle jest się czym zajmować. Napisałem już
        dziś, zgadza się ktoś lub nie, ale tak się wydarzało na tym właśnie Forum, że
        wynikiem ostracyzmu, poniżania i lżenia, wielu skazywano na banicję. Bo zupa
        była za słona...
        Pewnie szkoda ,że trafiło właśnie na Samantę, ale czy to nie jest właśnie tak?
        Nosił wilk razy kilka...ciągle wracam do tych łowów . Czy jeszcze ktoś wybiera
        sie z nami?
        starykon
        • enancjo Re: .. zwolnic admina lub decydenta... 17.01.02, 10:58
          .. STARY KONIU .. mam w glebokim powazaniu zwalnianie czy
          jakies tam analizy przyczyn i skutkow ..
          .. znam Samcie osobiscie i nawet jezeli gdzies sie tam
          zapedzila w roznych rozmowach to zawsze umiala po czasie
          powrocic do tego z refleksja, a tu jakis WIELKI WLADCZY
          DUPEK pozbawil ja prawa do czegos takiego .. osadzil
          i wykluczyl jak przestepce ... to jest zwykle CHAMSTWO
          i PROWOKACJA i nie podlega analizie tylko dzialaniu ...
          .. dlatego STARY KONIU wypchaj sie z tym moralizowaniem
          i robieniu ludziom WODY SODOWEJ z mozgu :)))
          .. jak SAMCIA jest OUT to ADMIN tez .. i za co .. za
          SPOSOB PODEJCIA DECYZJI .. !!!!!

Enancjo
      • jasmina_tdi !!!!! 17.01.02, 10:51
        Może nie rozpatrujmy tego pod emocjonalnym kątem normalności "mniej czy bardziej", lecz wolności
        wypowiedzi!
        Takie ocenianie doprowadziłoby tylko do tego, że wszyscy dostalibyśmy bana!

A ten kto to zrobił to zakompleksiony głupek z mentalnością pensjonariusza Tworek!!!!

TRZYM SIĘ SAMCIA!!!!!!!!

enancjo napisał(a):

> .. srki za byczki .. alem lekko wkurzony za takie
        > nienormalne traktowanie NAJBARDZIEJ normalnych ludzi !!!
        > Enancjo

• enancjo Re: !!!!! 17.01.02, 11:01
          ..cze .. wisi mi to czy mnie ktos zbanuje czy nie,
          ale nie wisi mi jak to sie robi i jak sie ludzi traktuje ...

jasmina_tdi napisał(a):
          > Może nie rozpatrujmy tego pod emocjonalnym kątem normalności "mniej czy bardzie
          > j", lecz wolności
          > wypowiedzi!
          > Takie ocenianie doprowadziłoby tylko do tego, że wszyscy dostalibyśmy bana!
          >
          > A ten kto to zrobił to zakompleksiony głupek z mentalnością pensjonariusza Twor
          > ek!!!!
          >
          > TRZYM SIĘ SAMCIA!!!!!!!!
          >
          >
          > enancjo napisał(a):
          >
          > > .. srki za byczki .. alem lekko wkurzony za takie
          > > nienormalne traktowanie NAJBARDZIEJ normalnych ludzi !!!
          > > Enancjo
          >

• starykon Re: !!!!! 17.01.02, 11:08
            Poza Państwa gwałtownymi reakcjami i wymachiwaniem szabelką jest jeszcze i
            reakcja inna. Różni się wyraźnie i Państwo z ogromna ochota prezentujecie, że
            należy to tępić. I to jest pewnie jeden ze sposobów interpretacji słowa
            tolerancja. Tolerancja natomiast to nie słowo , a pojęcie do stosowania
            codziennie. Bez względu na to czy nazwiesz mnie szyderczo maralizatorem i
            nudziarzem to tak jest. Jesli tego rozumieć nie potrafisz to problem jest Twój.
            Osobista znajomość Samanty czy kogokolwiek innego nie jest dobra legitymacja w
            tym sporze. Podkreślasz jedynie, że być może Ona tolerancję i kulturę rozumie
            podobnie. Najlepiej to nie rokuje.
            Tolerancyjnie pozdrawiam i proponuję nie kierować utyskiwań i kolejnych
            epitetów personalnie. Jestem przekonany, że chodzi o niedobre zjawisko i jego
            objawy , a nie o osobę Samanty.
            starykon
            • jasmina_tdi Re: !!!!! starykon 17.01.02, 11:21
              Stary koniu!
              No jasne, że chodzi o zjawisko! Aż dziiwne, że sam na to nie wpadłeś.
              Spójrz na to z trochę innej perspektywy - jutro ty możesz być następny. W imię spraw wyższych
              oczywiście i cudzego widzimisię. Nikt nie ma prawa nikogo tu oceniać, ani tym bardziej podejmować
              takich decyzji. To chyba jasne, niezależnie od tego, jak pojmujemy definicję wolności i tolerancji.
              Poza tym sam też jesteś na tyle nietolerancyjny i nieprzejednany w swych ocenach, że nigdy nawet nie
              próbowałam podejmować z tobą dialogu. Wyluzuj trochę. Bo niczym się od nas nie różnisz. Jak na mój
              gust przynajmniej. Barykada ma tylko dwie strony i z każdej dokładnie widać to samo.
              pozdrawiam
              jasmine

starykon napisał(a):

> Poza Państwa gwałtownymi reakcjami i wymachiwaniem szabelką jest jeszcze i
              > reakcja inna. Różni się wyraźnie i Państwo z ogromna ochota prezentujecie, że
              > należy to tępić. I to jest pewnie jeden ze sposobów interpretacji słowa
              > tolerancja. Tolerancja natomiast to nie słowo , a pojęcie do stosowania
              > codziennie. Bez względu na to czy nazwiesz mnie szyderczo maralizatorem i
              > nudziarzem to tak jest. Jesli tego rozumieć nie potrafisz to problem jest Twój.
              >
              > Osobista znajomość Samanty czy kogokolwiek innego nie jest dobra legitymacja w
              > tym sporze. Podkreślasz jedynie, że być może Ona tolerancję i kulturę rozumie
              > podobnie. Najlepiej to nie rokuje.
              > Tolerancyjnie pozdrawiam i proponuję nie kierować utyskiwań i kolejnych
              > epitetów personalnie. Jestem przekonany, że chodzi o niedobre zjawisko i jego
              > objawy , a nie o osobę Samanty.
              > starykon

• starykon Re: !!!!!jasmina 17.01.02, 12:37
                Moja droga, raz uważasz że jestem dokładnie taki jak wy, by zaraz mi wytknąć,
                że nie podejmujesz rozmowy ze mna bo jestem nieprzejednany i nietolerancyjny.
                Jestem tolerancyjny i łatwo ze mna rozmawiac. Nie cierpię natomiast chamstwa.
                Nie poważam nieuzasadnionej agresji. Brzydzę się poniżaniem innych.
                Nie przypuszczam, abym z takim sposobem myslenia i takim sposobem postępowania
                miał byc kolejny do eliminacji z Forum tego typu. Owszem, poejmowali próbę
                zniechecenia mnie do udziału w Forum , niektórzy. Robili to często w sposob
                niesmaczny i posuwajac się do zachowań agresywnych, gróźb i wulgarnych
                epitetów. Słusznie oceniałem wówczas ich poziom. Właściwie oceniałem ich
                postawę i zmieniać tego nie muszę.
                Nie muszę też drżeć z powodu lęku przed posądzeniem o agresję. Nie to stanowi
                źródło mojego napędu, ekscytacji, podniecenia. Bez konfliktu także da się żyć.
                Życzę tego i Tobie Jasmino i zapraszam na kulig. To przyjemna rozrywka, a potem
                łowy.
                starykon
                • jasmina_tdi Re: !!!!!jasmina 17.01.02, 12:50
                  Być może się czepiam, ale dla mnie prawdziwym przejawem agresji jest zaprzeganie zwierząt do sań, a
                  następnie ekscytowanie się polowaniem. Baaaaaaaaardzo przyjemna rozrywka! Być może gdybyś
                  poklął trochę od czasu do czasu nie miał byś takich morderczych zapędów w chwilach przeznaczonych
                  na relaks. Konflikty pomiędzy ludzmi da radę jakoś rozwiązać. Konflikt pan ze strzelbą / batem kontra
                  zwierzątko - raczej tylko w jedną stronę. Może teraz ja ocenię poziom, co?
                  pozdrawiam

jasmine
                  P.S. nie jestem vegetarianką z GP a cela mam zabójczego (hehehe:))))))) Ja po prostu startuję tylko w
                  równych konkursach.

starykon napisał(a):

> Moja droga, raz uważasz że jestem dokładnie taki jak wy, by zaraz mi wytknąć,
                  > że nie podejmujesz rozmowy ze mna bo jestem nieprzejednany i nietolerancyjny.
                  > Jestem tolerancyjny i łatwo ze mna rozmawiac. Nie cierpię natomiast chamstwa.
                  > Nie poważam nieuzasadnionej agresji. Brzydzę się poniżaniem innych.
                  > Nie przypuszczam, abym z takim sposobem myslenia i takim sposobem postępowania
                  > miał byc kolejny do eliminacji z Forum tego typu. Owszem, poejmowali próbę
                  > zniechecenia mnie do udziału w Forum , niektórzy. Robili to często w sposob
                  > niesmaczny i posuwajac się do zachowań agresywnych, gróźb i wulgarnych
                  > epitetów. Słusznie oceniałem wówczas ich poziom. Właściwie oceniałem ich
                  > postawę i zmieniać tego nie muszę.
                  > Nie muszę też drżeć z powodu lęku przed posądzeniem o agresję. Nie to stanowi
                  > źródło mojego napędu, ekscytacji, podniecenia. Bez konfliktu także da się żyć.
                  > Życzę tego i Tobie Jasmino i zapraszam na kulig. To przyjemna rozrywka, a potem
                  >
                  > łowy.
                  > starykon

• enancjo Re: !!!!! 17.01.02, 11:27
              .. STARY KONIU .. Twoj mozg prawi Ci komplementy
              na ktore trzeba sobie zasluzyc .. NIGDZIE NIE
              NAZWALEM CIE MORALIZATOREM i NUDZIARZEM (nie myl
              czasownikow z rzeczownikami .. chyba ze to juz
              cecha Twego wieku .. ),
              .. wiem starosc to kompromis .. ale na takiej wlasnie
              interpretacji DEMOKRACJI i TOLERANCJI mamy sytuacje
              w ktorej NORMALNI LUDZIE SA POTENCJALNYMI PRZESTEPCAMI
              I NIE MAJA ZADNYCH PRAW a PRZESTEPCY TO SA DOPIERO LUDZIE
              KTORZY MAJA PRAWA, PRZYWILEJE, PRZEPUSTKI RESOCJALIZACYJNE
              na WEEKEND, OBRONCOW U URZEDU, itd ...
              .. Ja naomiast wiem jedno .. TEN KTO MA RACJE MA JA OD
              POCZATKU DO KONCA ... wiec jezeli kwetionujesz moja bardzo
              dobra opinie o SAMCI o zrob to merytorycznie .. a nie
              za pomoca robienia abiwaletnych powszechnie TOLEROWANYCH
              babelkow z komorek mozgowych innych forumowiczow ..
              .. STALO SIE ZLE i albo to popierasz albo jest przeciw ..
              .. znam SAMCIE i jest bardzo milo z tego powdu i wiem
              troche jaka jest i jezeli kwestionujesz opinie ENANCJO ..
              to lepiej mnie tez zalatw BANA !!!! ( bo to napewno bedziesz
              potrafil zalatwic .. tak mi sie przynajmniej wydaje ).
              .. pozdrawiam
              Enancjo
    • Gość: aresale! interia i wp zyskała nowych internautów po IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 10:43
      ocenzurowaniu onetu...

amerykanie to wy nie jesteście
      wasza interwencja przeciw agresji i wulgarności powinna się rozszerzyć dzięki waszym
      akcjom na sms i rozmowy telefoniczne

możliwe, że trzy kilo ogłoszeń w GW obciążyło wam mózgi

inaczej teraz patrzę na narzekanie na poziom wypowiedzi na forum
      jesteście wymagający jak unia wolności, mam nadzieję że nie tylko nie ustąpicie, ale też
      rozwiniecie swoją narzędziową [cenzura] krucjatę moralności, ponieważ podobnie jak Wy
      naiwnie wierzę w Waszych czytelników, że ich to postępownie obrazi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka