aannaa1978
11.11.08, 20:58
Witam,
mój dobry, zaufany, wieloletni przyjaciel - Anex zaproponował mi kierowanie nowym (a właściwie starym, ale pod nowym szyldem/formą) forum o randkach z internetu. Nie bez obaw podjęłam się tego trudnego zadania. Mimo iż kiedyś pisałam na różnych forach, ale zawsze jednak to bardzo odpowiedzialne zadanie - przejąć forum, które miało ponad 100.000 postów/listów oraz ponad 1.500 użytkowników.
Nie wiadomo, czy tamto forum upadło dlatego, że pewnego dnia zostało zamknięte (tzn. trzeba było się zapisać, aby czytać/pisać na tamtym forum), a rozkwitało gdy było otwarte. Tego nie wiemy. Anex próbował kilkukrotnie pisać do szefów Gazety.pl z prośbą o ponowne przekształcenie tamtego forum z zamkniętego na otwarte, ale bez skutku.
Mam nadzieję, że tutaj, z nowymi siłami, z nową energią, będziemy w stanie z siebie coś bardziej intensywnego/kreatywnego wykrzesać - i "starzy" użytkownicy forum, jak i osoby na forum "młode" - bez forumowych zaszłości z Katynia, Waterloo i koronacji Mieszka I lub tragicznej śmierci króla Popiela.
pozdrawiam
Ania