Dodaj do ulubionych

A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!!

19.01.02, 20:45
w zwiazku z czym za zgoda, a nawet zacheta malzonka, przeznaczam ten watek na
skladanie temu bidnemu chlopu kondolencji. mozna przekazywac mu wyrazy
wspolczucia po francusku, flamandzku, angielsku, polsku i od biedny niemiecku,
jakos se we dwojke z tym ostatnim poradzimy.
pozalujcie tego pechowca!
Obserwuj wątek
    • men_ Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 19.01.02, 20:46
      złote czy diamentowe gody, hę ?
      • mina.mina Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 19.01.02, 20:49
        kurwa, bawelniane! nawet od tesciow my szpatulke do ucha dostali, bo nigdzie
        nie mogli znalezc wacikow kosmetycznych:)))
        • men_ Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 19.01.02, 20:53
          aha, to na tym zdjęciu to była Twoja córka, he ?
          • mina.mina Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 19.01.02, 20:55
            nie, to ja, ale moge ci przeslac zdjecie mamy. wygladamy prawie identycznie, z
            wyjatkiem fryzury, bo mamy pakt z diablem.
            • men_ Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 19.01.02, 20:56
              pic na wodę, fotomontaż ?:)
              • mina.mina Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 19.01.02, 20:57
                men, ty juz nie pierdol, tylko kondolencje zloz!
                • men_ Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 19.01.02, 20:59
                  jakbym pier.olił, to bym tyłkiem ruszał, a na razie siedzę na fotelu, hę ?
                  A po co składać, i tak wszyscy wiemy, że facet w brodę sobie pluje za drobny
                  bład, który zrobił ...dziesiąt lat temu :)
            • Gość: samanta Ach,jooooooooooooooooooooooo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 20:59
              Drogi Minusiowy mezu! Kazdego ranka otworz szeroko okno,spojrz w niebo i rzeknij: Panie! Dzeki Ci ze dales mi
              taka cudowna zone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              A tak w ogole to zycze Wam obydwojgu co byscie jeszcze wiele lat zyli w milosci i zgodzie!
              • onlyania Re: Ach,jooooooooooooooooooooooo 19.01.02, 21:01
                no wlasnie Samanta!!!!!
              • mina.mina Re: Ach,jooooooooooooooooooooooo 19.01.02, 21:02
                kuwa, samcia!!! przeczytalam twojego posta mezusiowi, to wyszedl od razu z tego
                pokoju zalamamy!!!
                post mena podobal mu sie natomiast bardzo:))))
    • onlyania Re: PRZECIEZ TO JE WATEK.........!!! 19.01.02, 21:00
      dla tego co mnie matke wywlekl w dalekie strony.....

Mezu minowy, jak sie juz zmeczyles to ja oddawaj.....
      terug naar Polen....
      albo mnie adoptuj...........
      • mina.mina Re: PRZECIEZ TO JE WATEK.........!!! 19.01.02, 21:04
        ik ga akkord, u bent hier de welkom, eddy:)))
        • onlyania Re: PRZECIEZ TO JE WATEK.........!!! 19.01.02, 21:15
          :))))
          ik neem dan het eerste vliegtuig naar julli!!!!!!!!!!!
          alles de beste met dat liverlivste vrouwtje!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: czort DROGI EDIKU IP: 10.0.0.* 19.01.02, 21:05
      juz tyle czasu cierpisz z ta to kobieta!!!!!!!!!!!!
      ale nie przejmuj sie, za wszystkie lata poniewierania cie przez ta wstretna
      babe bydziesz mial odpuszczone w piekle!!!!!!!!!
      sama kociol ci przygotuje, cobys z przyjemnosia wielka gotowal zonusie na ogniu
      piekielnym!!!!!
      niech wie, babsko, ze sprawiedliwosc MUSI zatryumfowac!!!!!
      aha, jeszcze zapowiadam, ze w kotle tym oliwa bedzie, takze kobieta twa, mina,
      poczuje wszelkie rozkosze piekla!!!!!!!!
      z zyczliwoscia
      czort

minusia, a tobie zycze, bys dalej znecala sie nad bidulkiem, jak najdluzej - az
      do kresu waszych dni!!!!
      m.
      • Gość: samanta Re: DROGI EDIKU IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:09
        a co mialam mu powiedziec? Ze jak byl durny to niech teraz cierpi?????????;))))))))))))))))))
        • mina.mina Re: DROGI EDIKU 19.01.02, 21:10
          miales go pozalowac, ciolku:))) ona na to czeka
      • mina.mina Re: DROGI EDIKU 19.01.02, 21:10
        odpowiedz edusia: dobra, wspaniale. co prawda moim przeznaczeniem jest pojsc
        prosto do nieba, ale skoro twierdzisz, ze kazdy moj dzien z tym piekielnym
        babsztylem to kredyt w niebie, to teraz dopiero zaczne sobie grzeszyc!!!
        • Gość: czort Re: DROGI EDIKU IP: 10.0.0.* 19.01.02, 21:11
          to chuj ci w dupe, edus!!!!!
          rzekl z rozrzewnieniem czort
          • mina.mina Re: DROGI EDIKU 19.01.02, 21:13
            a tobie nawet kilka, rotacyjnie - rzekl przyjaznie edus:))))
            • Gość: czort Re: DROGI EDIKU IP: 10.0.0.* 19.01.02, 21:16
              dziekuje, dobra kobieto!!!
              ze wzruszeniem rzucil czort do edika od niechcenia!
        • men_ Re: Do Ediego !!!!! 19.01.02, 21:13
          Qrwa, facet, tys w dziecinstwie musiał cholernie broic i grzeszyć, że tak Bóg
          Cie pokarał !!!!!!!
          • mina.mina Re: Do Ediego !!!!! 19.01.02, 21:16
            bog to go pokaral za jego przyszle grzechy;)))))
    • men_ Mina , przywieź chłopa do Białego w kwietniu 19.01.02, 21:07
      to facet sie rozerwie, albo która Go poderwie, O !
      Cos mu sie od tego zycia chyba należy, hę ?:)
      • mina.mina Re: Mina , przywieź chłopa do Białego w kwietniu 19.01.02, 21:13
        chuja, nie bedzie mogl, bo primo: od 1 kwietnia zakres obowiazkow mu sie
        zwieksza, secudno, kwiecien to nie sezon na znajdowanie dobrych opiekunow nad
        menazeria, tertio - a niech se chlop zostanie sam na chacie, przynajmniej
        bedzie mial nie krepujacy plac na zapraszanie jakichs dup:)))
        • Gość: leziox Re: Ey,Eddy IP: 62.26.70.* 19.01.02, 21:44
          Eddy,are you ready?
          Zona przetłumaczy,zgrzytając ząbkami,ale musi tłumaczyć,bo się podjęła.
          Eddy,wtedy,kiedy poznawałeś Minę,gdzieś w kosmosie powstała nowa czarna
          dziura,połykając na dzień dobry parę planet.W chwili gdy pierwszy raz
          dymaliście się jak zwierzęta,rycząc razem jak jelenie w rui,w Jowisza przywalił
          olbrzymi meteoryt,wstrząsając posadami tejże planety.Kiedy szliście do ślubu,w
          galaktyce spiralnej potężny wybuch supernowej oślepił ziemskich astronomów do
          tego stopnia,że jeszcze dzisiaj noszą oni na codzień okulary spawalnicze,tak na
          wszelki wypadek.Kiedy wprowadzałeś Minę na gumno,wybuchła wojna w Czeczenii,a
          Osama Bin Laden rozmyślał o przydatności WTC na lądowisko dla Boeningów.
          Dzisiaj,kiedy masz rocznicę ślubu,w Brukseli jakiś szaleniec zabił 5-ro dzieci
          i żonę,rzekomo z zazdrości,ale czy to nie było znowu promieniowanie z Mons?
          Przed twoim ślubem z Miną świat wyglądał inaczej.Od pewnego,niedługiego czasu
          systuacja na świecie wciąż się pogarsza.Człowieku!Zastanów się co ty robisz?
          • mina.mina Re: Ey,Eddy 19.01.02, 21:47
            e, lezio, wcale nie darlismy ryjow jak zwierzeta, bo pierwsze dymanko bylo w
            hotelu, i jakis pojebany sasiad ciagle stukal w sciane, kurwa, niewyzyty
            zboczeniec jakis. reszte przetlumacze jutro, bo juz biedaczyna zasnal, prezarty
            i przepity oraz zrujnowany:)))
            • porfirio żeby mina nie zrzedła 20.01.02, 00:33
              Sobota wieczór, karnawał, rocznica ślubu, u boku ukochany mąż... a Ty biedactwo
              przy komputerze? Gdzie szaleństwo, zabawa, dom pełen przyjaciół? Życzę, żebyś
              już nigdy nie musiała opowiadać w necie pierdoł o udanym życiu, żebyś nie
              musiała wylewać nagromadzonej frustracji za własne przegrane życie w bluzgach
              na innych, i mścić się na tych, którzy na tym forum potrafią się śmiać, tylko
              dlatego, że Ciebie dławi gorycz u boku chłopa, którego wstydzisz się ludziom
              pokazać. Bądź szczęśliwa, szczerze życzę - bądź szczęśliwa. Wtedy tu będzie
              trochę mniej zawiści i agresji. Bądź szczęśliwa.
    • kretyn Re: A MINUSIA -mina bardzo madra !!!! 20.01.02, 00:48
      A mie lepiej bylo wyjsc za kretyna, jak byl kompletnym debilem z wielkim ..
      sercem, ja bym się nie upijal z zalu w rocznicę slubu -:)
      • Gość: mina Re: A MINUSIA -mina bardzo madra !!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 01:11
        jezu, ale debile:)))) obaj!
        • kretyn Re: A MINUSIA -mina bardzo madra !!!! 20.01.02, 01:14
          tylko nie debile, juz mi wycieli co bylo niepotrzebne, oczywiste, ze nie
          wycieli tego, co najbardziej u kretynka najbardziej lubila
          minka -:) wielkie..serduszko
    • mario2 Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 20.01.02, 09:43
      sehr geehrte Man der Mina,
      ich freue mich, dass Du schneller als ich warst! Heute könnte ich auf deinem
      Platz sein. Gott sei dank, dass ich so langsam war. Ich würde mich jetzt auf
      deine Stelle erschissen !

Leb mit ihr wohl :o))
      • Gość: mina Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 12:14
        danke schon, marys:)))
        • mario2 Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 20.01.02, 12:18
          es war für deinen Man gemieint :o))
          • Gość: mina Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 12:49
            on sie w tobie tez zakochal!
            • mario2 Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 20.01.02, 13:26
              wirkilich???? ich bin doch ein Mann, ist dr Arschficker schwulig?
              • Gość: mina Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 13:31
                a chuj tam marys, w naszym malym kraiku to my tu wszyscy ze wszystkimi, co sie
                tam przejmujesz stereotypami:)))
                • wrew-dny_typ Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 20.01.02, 13:34
                  masz racje kolezanko! ja tam widze moje powolanie w kapowaniu!!! Szkoda, ze nie
                  ma tu Twojego popierdolonego kol. Kitka. Jego tez zakapuje!
                  • Gość: mina Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 13:38
                    a my ci halopierdol z kol. kitkiem. i co? i chuja, bo zaraz po zastrzyku na
                    stol i lobotomia, a potem juz nie bedziesz musial wysiadywac nocami przed
                    komputrem i linkow skladac. przejdzie ci jak reka odjal! medycyna czyni cuda!
                    • wrew-dny_typ Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 20.01.02, 13:40
                      kolezanko! myslisz, ze nietykylny jestes? Na Ciebie tez doniose!! Nie spoczne!!
                      Mam swoj chonor!!
                      • Gość: mina Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 13:42
                        ja tu kurwa swieta jestem, to mi mozesz skoczyc - o!
                        • mario2 Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 20.01.02, 13:45
                          zostaw idiote w spokoju i tak sie we wlasnym gnoju udusi!
                        • kretyn Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 20.01.02, 13:45
                          swięto..liwa ? :)
                          • Gość: mina Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 13:48
                            kretyn, ty nie w temacie, to ci wyluszcze. otoz samozwancza swieta jestem,
                            patronka rui i porubstwa. uznana przez aklamacje. mozna sie do mnie modlic oraz
                            wplacac ofiare na moje konto. wysluchuje wszelkich prosb, pod warunkiem ze sa
                            sprzeczne z regulaminem:))))
                            • kretyn Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 20.01.02, 13:52
                              i kapować na Cie czy do Cię ?
                              • Gość: mina Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 13:59
                                ty kretyn - przeciez to jest znakomity pomysl! no jasne! KAPOWAC DO MNIE!!!!!
                                jestes geniuszem kretyn, jednak cie kocham, mimo ze mnie porzuciles przed
                                oltarzem:)))
                                • wrew-dny_typ Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 20.01.02, 14:09
                                  kapowac nalezy do Maas. Obstaje przy tym. Ona ma wladze i ona ma moc!
                                  • kretyn Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 20.01.02, 14:13
                                    I jak gadaja w Gw, niezla laska z niej :)
                                  • Gość: mina Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 14:13
                                    ja jestem swieta, mam wieksza moc!
                                    • wrew-dny_typ Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 20.01.02, 14:16
                                      ja bym tam jej przed umyciem zebow nawet do dzioba nie dal!
                                    • kretyn Re: A MINUSIA MA WLASNIE ROCZNICE SLUBU!!! 20.01.02, 14:16
                                      Gość portalu: mina napisał(a):

> ja jestem swieta, mam wieksza moc!
                                      ale w cim lub cim ta moc taka wielka ?:)
                • Gość: Pola Lieve Tante Mina :))))) IP: *.extern.kun.nl 20.01.02, 14:41
                  en haar man - ik ben beetje laat hier en ik weet niet wat
                  moet ik zeggen, maar - gefeliciteert :))))))
                  • Gość: maz miny Re: Lieve Tante Mina :))))) IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 18:25
                    better laat dan nooit, hartelijk bedankt en met vriendelijke groeten!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka