wrew-dny_typ 20.01.02, 12:32 jestem glupi, to wiem!!! alen caly czas bede podpieradlal: Czorta- bo glupi, Mario, bo wrewdny; Mine, bo sie z nimi solidaryzuje, Samante, bo wrewdna cipa jest! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podstepna_zmija Re: a ja.... 20.01.02, 13:03 dodaj do kolekcji tego skonczonego/a idiote/ke Maryjo2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: a ja.... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 13:05 kurwa a mnie tylko za solidaryzowanie sie? to juz nie mam wlasnych zaslug? nie psujcie mi szlachetnego wizerunku, jaki mam w oczach wlasnych! pierdolone kapusie, no! Odpowiedz Link Zgłoś
podstepna_zmija Re: a ja.... 20.01.02, 13:13 Jesli nie potrafisz- nie pchaj sie na afisz. Staraj sie bardziej, to Cie skuteczniej i z fanfarami podkapuje gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: a ja.... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 13:17 chuja, nadgorliwosc to nie moja specjalnosc. ale sledz mnie pilnie, zmijo podstepna, moze uda mi sie cos niezamierzenie wywinac! Odpowiedz Link Zgłoś
wrew-dny_typ Re: a ja.... 20.01.02, 13:17 minajest po...na, kazdy to wie! Zaraz napisze donos na nia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: a ja.... IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 13:22 za popierdolenie????? kurwa, ja juz gdzies cos czytalam na ten temat, taka koncepcja byla sobie skromna, ze wszyscy maja byc wedlug wzorca, a reszta do gazu! i taka jest moja propozycja: poprawni zostaja, niepoprawni do gazu! za drobna oplata moze uzyczyc mojego piekarnika. jebie w pysk az milo, smierc na miejscu grawantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
podstepna_zmija Re: a ja.... 20.01.02, 13:21 Dwa donosy, trzy donosy, cztery donosy! Na samego siebie tez napisz, typie spod ciemnej gwiazdy. I o mnie tez nie zapomnij wspomniec. Odpowiedz Link Zgłoś