Gość: loops IP: *.*.*.* 22.01.02, 13:26 Czy jest we Wrocławiu jakaś miła,zgrabna i sympatyczna pani strzelec chcąca poznać równie sympatycznego dj'a?:) Loops Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathildae Re: nie ma..... 22.01.02, 13:30 przeciez, Ty, kitek-owa, nie dasz rady DJ'owi. ;-))) kitek1 napisał(a): > ja sie ze wszystkimi koleguje, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: nie ma..... 22.01.02, 13:33 sie Twoja ciocina siwa glowka, o to niech nie martwi, Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: nie ma..... 22.01.02, 13:39 no jak tak, to ja kciuki za pomyslnosc kolezanki babci-klotki trzymam! a moze i kiedys swoja siwa glowe przed jej ruda peruka (baaardzo gustowna) sklonie, kto wie? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: nie ma..... 22.01.02, 13:42 czysbys tak doslownie moja wredote odbierala, ze mi karzesz w rudej peruce chodzic, jak tak sloneczko we wrocku przygrzewa, Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ciekawe?? 22.01.02, 13:33 Polecam Magnolie - cos wiecej niz kobieta:) PS: Na Dzien Dobry wystarczy jej gwiazdka z nieba:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ciekawe?? 22.01.02, 13:35 Emperor, biorę Cię na managera od image..., pracujesz skutecznie nawet bez wynagrodzenia... buziaki! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ciekawe?? 22.01.02, 13:43 Bez wynagrodzenia? Korzystasz uslug najlepszego eksperta w tej dziedzinie, wylansowalem juz wiele gwiazd sceny muzycznej i filmowej. Wszystkie moje kobiety pojawiaja sie w Top 10 Bilboard'u w kazdej dziedzinie, na okladkach Elle, Playboy i na wielu innych gazetach! Magnolia, chcesz miec przyszlosc, musisz inwestowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loops Re: ciekawe?? IP: *.*.*.* 22.01.02, 14:07 Na pewno sa jakies panny z lukiem we Wrocku:) ...na bank:) Pozdrawiam Magnolia:) Loops Odpowiedz Link Zgłoś