ainez_ 23.01.02, 13:19 Hej, moze Wy znacie jakis fajny klub w Warszawie do ktorego mozna sie wybrac w sobotni wieczor ( potanczyc rowniez). Pomozcie bo znudzilo mi sie juz w Muzie i Piekarni, muzyka techno tez juz mnie zmeczyla. ainez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: Klub w Warszawie 23.01.02, 13:56 Labirynt dolny poziom - daj ode mnie buzi barmanom :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ainez_ Re: Klub w Warszawie 23.01.02, 14:30 jasmina_tdi napisał(a): > Labirynt dolny poziom - daj ode mnie buzi barmanom :))))))) Chociaz jest przystojny?:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ainez_ Re: Klub w Warszawie 23.01.02, 14:29 starykon napisał(a): > TSARINA może być? > starykon Nie bylam tam jeszcze mozesz pdac wiecej szczegolow? Gdzie to jest, jaka muzyka , ludzie, ceny? Bylabym wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
ainez_ Re: Klub w Warszawie do STARYKON 24.01.02, 09:24 ainez_ napisał(a): > starykon napisał(a): > > > TSARINA może być? > > starykon > > > Nie bylam tam jeszcze mozesz pdac wiecej szczegolow? Gdzie to jest, jaka muzyka > , > ludzie, ceny? Bylabym wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Klub w Warszawie , tak 24.01.02, 09:35 Odpuść mi proszę. Pozwoliłem sobie na pewne nadużycie. Tsarina jest restauracją powiedzmy świetniejszej jakości. Taką bardzo dobra knajpą, snobistyczną nieco, z kuchnia na wysokim poziomie , z dobrym personelem i taka ciekawostka jak odrębny , nazwę go , zaciszny pokoik , do nieoficjalnych spotkań, z osobnym wejściem... Nie jest to więc Klub stricte, ale jeśli kto ma ochotę to może sobie i tańczyć co mu się podoba i dowolnej muzyki mieć wokół ile zechce. W okolicznościach gdzie nikt nie bedzie niepokoił jego , a i on nikogo postronnego nie zbulwersuje niczym. To jeden z lokalo prowadzonych przez Panią Gessler, mają już pewna markę, ta dodatkowo ma pewna specyfike, bliską przedbolszewickiej Rosji. Jeśli kuchnia dla Ciebie ważna to można tam zjeść dobrą uchę z płonącymi brzozowymi drzazgami, kawior dobrej jakości...nie napiszę więcej bo to warto spotkać realnie. Życzę udanego wieczoru. starykon Odpowiedz Link Zgłoś
ainez_ Re: Klub w Warszawie , tak 24.01.02, 10:52 Dziekuje, ze odpowiedziales. ... mysle, ze nikt nie czuje sie dobrze kiedy staje sie przedmiotem zartu zupelnie nie skojarzylam tej nazwy z restauracja, gapa ze mnie nastepnym razem bede czujna milego dnia ainez Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: Klub w Warszawie , tak 24.01.02, 10:56 Bez złośliwości oczywiście ? Tak? Mam nadzieję, że nie dokuczyłem Ci tą Tsariną, a miejsce całkiem może być. Chociaż zależy i od potrzeby i nastroju. Pozdrawiam i życzę udanych wieczorów, tam gdzie czuła się będziesz dobrze starykon Odpowiedz Link Zgłoś
ainez_ Re: Klub w Warszawie , tak 24.01.02, 10:59 oczywiscie, ze bez zlosliwosci nie widze powodu do tego jeszcze raz dziekuje :))) ainez starykon napisał(a): > Bez złośliwości oczywiście ? Tak? > Mam nadzieję, że nie dokuczyłem Ci tą Tsariną, a miejsce całkiem może być. > Chociaż zależy i od potrzeby i nastroju. > Pozdrawiam i życzę udanych wieczorów, tam gdzie czuła się będziesz dobrze > starykon Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Klub w Warszawie 24.01.02, 09:31 wejdż sobie tez na www.aktivist.pl, dowiesz się ciekawych rzeczy o klubach, większośc danych aktualnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 men, wie co mowi...... 24.01.02, 09:36 najlepiej z nim wybierz sie na rekonesans po wa-wskich klubach, Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: men, wie co mowi...... 24.01.02, 10:17 czy do tej wycieczki może przyłączyć się ktoś trzeci ;-) obiecuje będę grzeczna .... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men, wie co mowi...... 24.01.02, 10:18 To jak bedziesz grzeczna, to po co chcesz iść ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: men, wie co mowi...... 24.01.02, 10:25 w tym sensie grzeczna, że nie bede wam przeszkadzała i sama sobą sie zajme ... a może ktos jeszcze z nami na przyczepkę się wybierze i wtedy z tym kims troche porozrabiam ????.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men, wie co mowi...... 24.01.02, 10:27 No co Tyu taka nie-towarzyska ? Zabierzemy Ciebie, a Ty zaraz zmyjesz się, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: men, wie co mowi...... 24.01.02, 10:28 men a jaki jest twoj ulubiony klub ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: men, wie co mowi...... 24.01.02, 10:33 nigdzie nie bede sie zmywala a delikatnie krążyła w poblizu ... tak jak yess teraz :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Dekada 24.01.02, 10:35 tez jest ok! i kolejne buzi dla barmanow :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ainez_ Re: men, wie co mowi...... do kropelka i men 24.01.02, 10:55 bardzo prosze:) mozemy pojsc razem:))))))) powiedzcie dokad najchetniej chodzicie:)) ainez Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: men, wie co mowi...... do kropelka i men 24.01.02, 10:58 obojetnie gdzie oby było dobre towarzystwo, muzyka do tańca i dobre trunki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ainez_ Re: men, wie co mowi...... do kropelka i men 24.01.02, 11:00 :)))) kropelko ale ludze tancza przy roznej muzyce jaka ty lubisz? kropelka_no1 napisał(a): > obojetnie gdzie oby było dobre towarzystwo, muzyka do tańca i dobre trunki :-)) > ) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men, wie co mowi...... do kropelka i men 24.01.02, 11:00 Ostatnio to nie mam czasu, a tak w ogóle kilka razy byłem w Dekadzie i nawet, nawet, tylko trzeba wcześniej odpowiednie miejsca zarezerwowac Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: men, wie co mowi...... do kropelka i men 24.01.02, 11:04 dla mnie w Dekadzie jest za mało żywiołowo ;-( muzyka?... dobra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ainez_ Re: men, wie co mowi...... do kropelka i men 24.01.02, 11:05 a bylas w utopii? kropelka_no1 napisał(a): > dla mnie w Dekadzie jest za mało żywiołowo ;-( > > muzyka?... dobra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka_no1 Re: men, wie co mowi...... do kropelka i men 24.01.02, 11:16 tylko raz ale było super .... Odpowiedz Link Zgłoś
ainez_ Re: men, wie co mowi...... do kropelka i men 24.01.02, 11:18 hahahha:))))) mialam takie samo wrazenie:)) naprawde to jest ciekawe miejsce kropelka_no1 napisał(a): > tylko raz ale było super .... Odpowiedz Link Zgłoś