vobiska1 16.03.09, 09:45 od czasu gdy osobiście poznałam jednego z Was.Jak szybko mijają chwile,jak szybko mija czas.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabollo Re: Dziś mija 7 lat 16.03.09, 22:45 vobiska1 napisała: > od czasu gdy osobiście poznałam jednego z Was.Jak szybko mijają > chwile,jak szybko mija czas.... Tempus fugit, za przeproszeniem. Czcigodna Vobisko, napisz do niego e-maila pod swoim nazwiskiem i podaj mu swój numer telefonu, może oddzwoni? Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Sądzisz,że 17.03.09, 12:03 przez te lata zapomniał mojego nr tel. ? Znajdzie w necie ,nazwiska chyba nie zapomniał?.Byłoby miło pogadać . Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Sądzisz,że 18.03.09, 07:50 vobiska1 napisała: > przez te lata zapomniał mojego nr tel. ? Znajdzie w necie ,nazwiska > chyba nie zapomniał?.Byłoby miło pogadać . Napewno poszuka tego telefonu. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Azerko, 19.03.09, 13:21 pozostał jego styl wypowiedzi a ponoć styl to człowiek!! Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Azerko, 19.03.09, 13:33 NO to zadzwoń sama... w końcu mamy równouprawnienie czy nie? Rozwiejesz wszelkie wątpliwości. Albo zamknij ten rozdział. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Dziś mija 7 lat 18.03.09, 23:16 vobiska1 napisała: > Jakoś nie dzwoni :-(((Czekam .... Może numeru telefonu nie udało mu się znaleźć w internecie. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinlet Re: Dziś mija 7 lat 19.03.09, 07:48 vobiska1 napisała: > Jakoś nie dzwoni :-(((Czekam .... Tak od 7 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Dziś mija 7 lat 19.03.09, 14:00 Nienawidzę czekania. I to bez względu na to, czy czekam na coś miłego, czy na coś złego. A na niepewne - to już najgorzej. Tak sobie wspominasz, czy faktycznie czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Re: Dziś mija 7 lat 19.03.09, 18:11 Naprawdę czekam !! Ludzie spotykają się czasem po 40 latach od matury,to dlaczego nie spotkać się po duzo krótszym czasie.Oboje na pewno nie jesteśmy tacy sami,bo nawet to forum się zmieniło ,a co dopiero my ale myslę,ze tzw.spotkanie weteranów moze być inspirujące lub zamykające ten rozdział już na zawsze.Może na to potrzeba odwagi? ja ją akurat mam bo w ogóle lubię ludzi.Ja bym chętnie do niego zadzwoniła ale boję się,ze odłozy słuchawkę, nie jest to przyjemne doznanie,oj nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dziś mija 7 lat 19.03.09, 18:54 Skoro się boisz, że odłoży słuchawkę, to może nie warto czekać? Ps. Przypisek dla ciebie: Starałam się być, tak delikatna, i pisać tak eufemistycznie, jak tylko możliwe. Gdybyś przypadkiem pragnęła zarzucać mi złośliwość, zazdrość i inne tajemnicze motywy, które rzekomo znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Dziś mija 7 lat 19.03.09, 19:05 To najwyżej odłoży.... sytuacja stanie się jasna.... A może się ucieszy, bo zgubił numer i dlatego nie dzwonił? I wcale a wcale już go tu dawno nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Azerko, 19.03.09, 19:52 dla współczesnego ,inteligentnego człowieka net to jest to z czego się nei rezygnuje. A z udziału w ukrytym ,elitarnym intelektualnie forum tym bardziej. Azerko,mogę go odwiedzić w jego meijscu pracy,co o tym sądzisz? Potrzebuję konkretnej pomocy ,a wiem, że on by pomógł w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Azerko, 19.03.09, 20:18 do pracy nie chodź.... zadzwoń i poproś o pomoc. Jeśli się wykręci - będzie to jasna informacja...że znajomość mu uwiera. Z netu można zrezygnować... tracąc dostęp... A może się ożenił, ma dziecko ... i nie ma czasu.... takie nasze pogaduszki wymagają jednak dużo wolnego czasu... kiedyś, gdy moje dziecko było małe a ja pracowałam - w życiu bym sobie na taki luksus pozwolić nie mogła... Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Re: Azerko, 19.03.09, 20:20 dobrze radzisz i tak zrobię,zadzwonię do niego za kilka dni wieczorem.Potrzebuję jego rady ,a w tym był dobry:-)) Ale fajne wymyślasz powody neikorzystania z netu,jajcara!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Azerko, 19.03.09, 20:52 > Ale fajne wymyślasz powody neikorzystania z netu,jajcara!! Jajcara? Zdaje się, że ona pisze całkiem poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Azerko, 19.03.09, 21:48 Słusznie Kochanico prawisz... tu nie ma z czego żartować... zresztą nie ja jestem jajcem hihihi Jak masz małe dziecko, to masz taki zasuw, że nie wiesz, gdzie ręce włożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Azerko, 19.03.09, 21:51 Jak już Vobisko się przemogniesz (kochanico na pomoc! jakiego wyrazu użyć???) i zadzwonisz, to choć nie mam pojęcia o kogo chodzi - pozdrów go ode mnie. Skoro tu przebywał, to i mnie zna...a i ja jego też... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Azerko, 19.03.09, 22:48 a000000 napisała: > Jak już Vobisko się przemogniesz (kochanico na pomoc! jakiego wyrazu użyć???) Móc - możesz, przemóc - przemożesz. i > zadzwonisz, to choć nie mam pojęcia o kogo chodzi - pozdrów go ode mnie. Skoro > tu przebywał, to i mnie zna...a i ja jego też... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Azerko, 19.03.09, 22:51 tak podejrzewałam... ale bez pewności... chciałam użyć formy wyraźnie dokonanej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza tu interesujący językowo wątek 19.03.09, 22:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=92941550&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
marcinlet Dobra Vobiska, możesz dzwonić 19.03.09, 22:28 Gadałem z nim, nadal jest otwarty na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Dobra Vobiska, możesz dzwonić 19.03.09, 22:52 marcinlet napisał: > Gadałem z nim, nadal jest otwarty na propozycje. Marciunku, wiesz, że jesteś dobrym człowiekiem? pomogłeś bliźniej... więc Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dobra Vobiska, możesz dzwonić 19.03.09, 22:57 > > Marciunku, wiesz, że jesteś dobrym człowiekiem? A ja mam jego wpis za jajo. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dobra Vobiska, możesz dzwonić 19.03.09, 22:58 kochanica-francuza napisała: > > > > > Marciunku, wiesz, że jesteś dobrym człowiekiem? > > A ja mam jego wpis za jajo. czyli za dowcip. W tym wypadku z podpuchą. Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Zakładając ten wątek 20.03.09, 05:18 liczyłam na aktualność przysłowia:"uderz w stół, a nożyce się odezwą".Bardzo dziękuję ,teraz już wiem,pod którymi nickami!! kryje się osoba, którą miałam przyjemność poznać kiedyś osobiście.Pozdrawiam z wyrazami podziwu za inwencję i wytrwałość!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zakładając ten wątek 21.03.09, 21:42 vobiska1 napisała: > liczyłam na aktualność przysłowia:"uderz w stół, a nożyce się > odezwą".Bardzo dziękuję ,teraz już wiem,pod którymi nickami!! Na miłość boską, to to jest wielonickowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Smutna wiadomość 27.03.09, 23:02 dziś zmarła pani Halinka,właścicielka Domku,cześc jej pamięci !! Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Smutna wiadomość 28.03.09, 17:23 nie mam pojęcia, kto zacz... ale Requiescat in pace... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Smutna wiadomość 28.03.09, 19:06 a000000 napisała: > nie mam pojęcia, kto zacz... ale Requiescat in pace... jakiego Domku? Pokój Jej duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Re: Dziś mija 7 lat 28.03.09, 23:29 Pamiętasz jak telefonwałam "Pani Halinko my piszemy,my cały czas piszemy":-))Kapsuła czasu..usmiech losu... Odpowiedz Link Zgłoś