chudyy 29.01.02, 09:27 Chudyy i Grubyy_inaczej również podali sobie dłonie, co przyszło tym łatwiej, że to ta sama osoba. Dziękuję tym, którzy włączyli się do drobnej zabawy i mam nadzieję, że się nie obrażą, żem ich do wiatru wystawił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starykon Re: kolejne dobre wieści 29.01.02, 09:35 Nie chcę robić za wichrzyciela, ale cokolwiek dalej zrobisz załatw z nim te sprawy do końca. Nie namawiam Cię Chudyy, ale każdy prawdziwy facet obiłby mu pysk. I tyle. Zrobisz jak zechcesz i pamiętaj jesteśmy z Tobą stary i koń Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Stary i Koniu :-) 29.01.02, 09:39 obiję sobie dokładnie tak jako obito Jaco w opowiadaniu Topora ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: wiesz Chudyy 29.01.02, 09:45 W rozochoceniu i Koń walnąłby Starego , a i Stary....no , moze jednak nie napewno. Pozdrawiam koń młody zupełnie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: kolejne dobre wieści 29.01.02, 09:58 Panowie - czyżby lekkie rozbicie osobowości?:))) nie chcę używać zbyt mocnych słów i wspominać na głos o rozdwojeniu jaźni. Pozdrowienia dla całej Czwórki:) Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: kolejne dobre wieści 29.01.02, 10:07 Nie trzeba mistrza spostrzegania, Ty masz dubelcik w nicku! NN czy enen jeden pies , przepraszam ...dwa!!! najzupełniej inny koń całkiem inaczej młody Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: kolejne dobre wieści 29.01.02, 10:19 Dlatego tak dobrze znam objawy chorobowe :))))))) NN_schizo Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy no to jest nas sześciu !!! 29.01.02, 10:22 a to nie koniec niespodzianek :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: ano..niespodzianka! 29.01.02, 10:59 Jedna z nas powiedziałaby, że sześcioro:)))) en i en Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Przepraszam Enen 29.01.02, 11:02 jakoś nie doczytałem, żeś kobieta ;-), w realu z pewnością bym zauważył :-) Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: enen - o jednej z nich 29.01.02, 11:17 Ech, na pewno - już jabym ci dała zauważyć, żem ...jędza, wiedźma, hetera :))) to gwoli rozjaśnienia wszelkich wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy znaczy się 29.01.02, 11:19 znaczy się z charakterem kobieta jesteś ;-) enen napisał(a): > Ech, na pewno - już jabym ci dała zauważyć, żem ...jędza, wiedźma, hetera :))) > to gwoli rozjaśnienia wszelkich wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: en_kokietka 29.01.02, 11:25 Czy ktoś tu kogoś kokietuje? I kto kogo? Hmmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: no to cytatem go:))) 29.01.02, 12:10 "Ździebełko ciepełka W codziennych piekiełkach W wyblakłym na szaro obłędzie Różowa perełka, ździebełko ciepełka" (J. Kofta) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy sympatyczne 29.01.02, 12:17 a ja nie znam nic Kofty, hm ile ja rzeczy nie znam wiesz jak mnie czasem boli serducho widząc te sterty książek w księgarni bo nie mam na tyle fajnych rzeczy czasu ale księgarnie kocham ponad wszystko, życie bez kobiet z trudem ale sobie wyobrażam, ale bez księgarń, nigdy, to już wolę umrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: Grzeszniku!!!:) 29.01.02, 13:40 Toż to grzech - nie znać Kofty - marsz... ---> www.tpdada.art.pl/mojje/znani/jk.html Mam nadzieję, że Ci się spodoba (zapewne okaże się , że wiele z tych tekstów znasz) a pewnie i na bolące serducho coś sie znajdzie. Apropos ksiegarń - no cóż znowu cytat:"Studiowanie literatury jest niczym innym jak studiowaniem ludzi" George Sand Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy :)))))))) 29.01.02, 10:08 enen napisał(a): > Pozdrowienia dla całej Czwórki:) dziękuję serdczenie Grubyy_inaczej_Chudyy Odpowiedz Link Zgłoś