Gość: zaległy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 10:22 Drogie panie mam takie pytanko. Jak oceniłybyście swoją atrakcyjność wizualną w skali od 1 do 5 ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: only Re: Do wszystkich kobitek IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 11.12.03, 10:33 ta skala mnie nie obejmuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Do wszystkich kobitek 11.12.03, 10:44 Only :-) przecież w tej skali to Ty jesteś na szóstkę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 11:17 albo jest to wyraz skromności albo niedoszacowania,na dwoje babka wróżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 11:20 tfu, tfu.. chciałem powiedzieć braku skromności, a tak głupio wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Do wszystkich kobitek IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 11.12.03, 12:12 babke zostaw w spokoju, bo ja tez slyszalam ze baba siala mak i ja posadzili.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 15:19 babę posadzili bo krzywo ten mak siała i dostała za swoje, poza tym dziadek się na nią w..rwił i usadził babsztyla. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Do wszystkich kobitek 11.12.03, 20:51 A wszystkiemu winna złota rybka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) BOSKA!!! Re: Do wszystkich kobitek IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 13.12.03, 09:15 Ja daje--SOBIE--najwyzsza-note! czyli-5 Jestem-boska-,i super!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Do wszystkich kobitek 11.12.03, 12:30 a ja mam pytanie: co ma na celu ta ankieta? wybranie tych ktore sie ocenia 4-5 i atak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 15:15 Ach Ty Szaki! od razu atak, do głowy mi to nie przyszło, zagaić jeno chciałem,ot i wszystko, no i muszę przyznać, że się za bardzo nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Do wszystkich kobitek 11.12.03, 15:27 nie czepiajmy sie slowek, zamiast ataku moglam napisac podchody;)) hm...ostatnio ft potrzebuje reanimacji wiec nawet gdybys napisal ze robisz striptiz i potrzebujesz publicznosci tez odzew bylby marny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalegly Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 15:35 co to się z ludźmi porobiło..znudzenie jakieś, apatia,pewnie się po prostu trochę przejadło. A Ty Szaki jaka jesteś? przejedzona, znużona czy apatyczna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Do wszystkich kobitek 11.12.03, 15:40 na razie to jestem mocno podkurzona bo juz sie zbieralam a tu mi robota wyskoczyla:( a jesli mowimy o stosunku do forum: mam trzezwe spojrzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Do wszystkich kobitek IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.12.03, 15:44 tak, ja tez mam jakies spojrzenie;))) trzezwosc od pory dnai zalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 15:53 przepraszam, że się wtrącam, ale to dobry pomysł, można by coś niecoś dzisiaj zahaczyć, ja już po pracy więc spadam do swojej jaskini..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Do wszystkich kobitek IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.12.03, 16:03 ja dzis nic nie pije;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: Do wszystkich kobitek 11.12.03, 16:56 10 pkt. dla mojej skromnej osoby :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alga51 Re: Do wszystkich kobitek 12.12.03, 10:15 ..tj tak ja siebie ocenilabym na 5+, a spoleczenstwo na jakas 10.... a moze odwrotnie, juz sama nie wiem wszystko mnie sie pokielbasilo ale jest OK:) co ty na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:13 jestem pod wrażeniem. Jako przedstawiciel społeczeństwa przychylam się do oceny oscylującej między 9 i 10:) Odpowiedz Link Zgłoś
alga51 Re: Do wszystkich kobitek 12.12.03, 12:32 ta 9 troszke mnie zabolala ale jakos te zniewage zniose. poza tym mysle ze dobrze byloby teraz wiedziec cos wiecje o tobie. 5 czy 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRABELKA Re: Do wszystkich kobitek IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 11:00 100 % KOBIETY NIE DA SIĘ OBJĄĆ ŻADNĄ SKALĄ !! PYTANIE - W JAKIEJ SKALI OCENIASZ SIEBIĘ? CZEKAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:15 10 w skali Bouforta(o ile tak to się pisze)biorąc pod uwagę dary natury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRABELKA Re: Do wszystkich kobitek IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:23 A MOŻE COŚ WIĘCEJ, BO TEMAT MNIE ZAINTERESOWAŁ - POWIEDZIAŁABYM I TO BARDZO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:29 kurde przestraszyłem się, a może ja się przeceniam, no bo jak bym miał tak szczeże coś więcej to bardzo chętnie tylko nie wiem co Cię interesuje? a swoją drogą masz bardzo apetycznego nicka,lubię np. kompot z mirabelek..hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRABELKA Re: Do wszystkich kobitek IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:33 TO ZALEŻY CO CHCIAŁBYŚ UJAWNIĆ! MNIE MOŻE INTERESOWAĆ WIELE TEMATÓW W ZALEŻNOŚCI Z KIM ROZMAWIAM, A TY WYDAJESZ SIĘ ...............!!!!!!! A JEŻELI CHODZI O KOMPOT Z MIRABELEK TO SĄ ICH CAŁE REGAŁY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:48 o cholera, weszliśmy na dość wysoki poziom abstrakcji,na którym tak naprawdę nie wiadomo już co ktoś miał na myśli mówiąc to co powiedział.No bo nie wiadomo jak mam rozumieć np. te regały pełne kompotów? No cóż na dobry początek ujawnię Ci, że jestem wiekowo w takim miejscu, w którym powiada się, że ma się już z górki, mówiąc krótko przekroczyłem już smugę cienia albo inaczej 40-sty równoleżnik.A Ty mogłabyś coś uchylić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRABELKA Re: Do wszystkich kobitek IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:02 Uchylić można np. rąbek spódnicy lub tajemnicy. Mogę Tobie jedynie powiedzieć, że nie przekroczyłam 30 równoleżnika, lecz nie wiek jest wyznacznikiem osobowości, liczy się całokształt. Jeżeli chodzi o kompot - to poprostu mam go w nadmiarze i chciałabym sie nim podzielić. Czekam na konktetną propozycję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 13:08 Najgorsze jest to, że nie posiadam własnej skrzynki, bo wtedy możnaby sprecyzować to i owo, a tak na forum publicum trochę niezręcznie.No i jeszcze ta geografia, ja się obracam przez pięć dni w tygodni w stolicy nadwiślańskiego kraju, a Ty gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRABELKA Re: Do wszystkich kobitek IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:14 Ja obracam się z dala od stolicy. Lecz napisłeś że 5 dni w tygodniu, pozostają jeszcze 2 dni. Czy one są w pełni zarezerwowane? Myślę że wszystko jest możliwe, a moja dewiza życiowa brzmi - nigdy nie mów nigdy-. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 13:29 Właśnie tylko przez te pięć dni jestem spuszczony z łańcucha,no i nie przyznałaś się które miasto może poszczycić się Twoją osobą.Niestety za chwilę muszę spadać z forum bo kończy się powoli mój dzień pracy,miło się z Tobą gawędziło.Możemy w poniedziałek coś tam jeszcze powymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRABELKA Re: Do wszystkich kobitek IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:33 OK. w poniedziałek z miłą chęcią dokończę rozmowę z Tobą. A co do miasta z którego pochodzę to myślę że nie czas aby to ujawnić. Powiem tylko że jest to kujawsko - pomorskie.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Do wszystkich kobitek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 13:38 miło było, Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRABELKA Re: Do wszystkich kobitek IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:40 Myślę że tym razem już naprawdę do poniedziałku.Pa>Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Do wszystkich kobitek 12.12.03, 14:42 Raz się oceniam wyżej, a raz niżej, np. po zawalonej nocy jestem 2, a są i takie dni, że oceniam sie na 5. Ale ogólnie podobam się sobie i wcale nie chciałabym być inna, niz jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cami2 Re: Do wszystkich kobitek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 20:50 wszystko zalezy od tego, jak sie czujesz we wlasnej skorze...wiedzac o tym, ze sa rozne gusta, nie kazdy lubi wychudzone diewczyny, albo te o baardzo kobiecych ksztaltach, wysokie, czy filigranowe...ja sie w swojej swietnie czuje...(chociaz nie zawsze...) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxana- Re: Do wszystkich kobitek IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 15.12.03, 09:27 Hmmm?? jak mam byc szczera---to powyzej 5 :-) Odpowiedz Link Zgłoś