mathias_sammer 15.06.09, 22:22 cio tam slychac po calkowitym zachodzie slonca:)? klaniam sie, m.s. p.s. czytam, januszku, ze na mnie czekasz, zebys cos napisal, ale ja w duzym rozkroku pisarskim, wiec troche sie zejdzie. cos ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio Re: c 16.06.09, 18:46 mathias_sammer napisał: > klaniam sie, > m.s. > p.s. czytam, januszku, ze na mnie czekasz, zebys cos napisal, ale ja w duzym rozkroku pisarskim, wiec troche sie zejdzie. cos ciekawego? - Nie nic. Ale mowilem juz, tem Twoj rozkrok, doslowny i pisarski - szalenie mnie interesuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: c 18.06.09, 21:13 stajesz przodem do lustra i jedna nozke odstawiasz na lewo, druga na prawo- to nazywa sie schri(f)ttstellung (seitlich) o czym uroczyscie donosze, bo zahaczylem nozka o dode z duzym cycem. mimo nie najlepszej pogody sezon ogorkowy i chalupy welcome to 2009 rozpoczete...:) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: c 18.06.09, 21:29 no dobrze, nie bede juz bil kotka, skoro prosisz:). tylko zdejmij go prosze z prawej strony, bo na kazdym forum sie wyswietla:) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś