aariel 15.12.03, 13:09 Czy uwazacie, ze pary powinny ze soba pracowac? Czy ze to zupelne nieporozumienie? Czy ze nie zadnego wplywu na zwiazek? Czy lepiej miec oddzielne prace, zeby moc sie za soba stesknic itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: Pracowac razem 15.12.03, 13:41 uwazam,ze wspolna praca psuje zwiazek ( i mam na to przyklady wsrod znajomych a nawet rodzicow :((( stres i rozmowy o pracy przenosza sie na grunt rodzinny, klotnie takze.. poza tym spedzanie calego dnia razem, bez chwili wytchnienia od siebie oraz brak tylko swoich znajomych tez nie wplywa korzystnie na zwiazek... taka moja opinia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Pracowac razem 15.12.03, 13:59 A to zależy od partnerów. Pracowanie ze sobą ma swoje wady i zalety. Ja tam wolę pracować osobno, chociaż mój kolega pracuje ze swoją żoną i nie zaobserwowałem ani razu, żeby fakt bycia małżeństwem jakoś wpływał na ich stosunki służbowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia_79 Re: Pracowac razem 15.12.03, 14:39 egon.olsen napisał: > A to zależy od partnerów. Pracowanie ze sobą ma swoje wady i zalety. Ja tam > wolę pracować osobno, chociaż mój kolega pracuje ze swoją żoną i nie > zaobserwowałem ani razu, żeby fakt bycia małżeństwem jakoś wpływał na ich > stosunki służbowe. A odwrotnie? tzn czy fakt pracowania razem wpłynął jakoś na ich małżeństwo? Ja przez jakis czas pracowałam razem ze swoim M. Oj grzmiało wtedy. To był jego biznes i on był szefem, ale ja uwazałam że na wielu rzeczach znam się lepiej ;), no więc głośno dyskutowaliśmy, w domu tez. Ale z drugiej strony fajnie było wymyslac coś razem, starać się coś polepszyć itd. Teraz kiedy pracuję na etacie, nie mam czasem sił żeby wysłuchac go i doradzic w jego sprawach zawodowych. ;( Odpowiedz Link Zgłoś