jankiel331 15.04.10, 22:30 Szukam specjalisty i dobrego gabinetu do integracji sensorycznej dla mojego dziecka. Może ktoś zna jakiegoś dobrego i sprawdzonego terapeutę w okolicy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_de Re: integracja sensoryczna 16.04.10, 08:18 na Piłsudskiego, koło poczty, vis a vis Markpolu jest poradnia Jaga (po schodach na górę trzeba wejść) Odpowiedz Link Zgłoś
tommy113 Re: integracja sensoryczna 16.04.10, 09:31 tyle, że z SI to oni nigdy nie mięli nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_de Re: integracja sensoryczna 16.04.10, 11:32 Tommy113, co przez to rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mariaa_awariaa Re: integracja sensoryczna 25.02.17, 15:34 Może i mają duże doświadczenie w integracji sensorycznej, ale te panie, szczególnie szefowa są niemiłe wobec rodziców i obgadują ich za plecami, dzielą się także informacjami o dzieciach i ich rodzicach z osobami trzecimi, co uważam za mocno nieprofesjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
maymay3 Re: integracja sensoryczna 16.04.10, 10:57 Ja ze swoją córeczką na SI i dogoterapię jeżdzę do Ząbek do centrum Małolat na Malczewskiego przy Powstańców. Gabinet jest nowy ale terapeutka doświadczona i z super podejściem do dziecka, wczesniej jeździlismy do niej do warszawy. szczerze polecam bo warto Odpowiedz Link Zgłoś
maymay3 Re: integracja sensoryczna 16.04.10, 11:00 strona chyba taka www.malolat.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jankiel331 Re: integracja sensoryczna 16.04.10, 17:33 Super dzięki śliczne za pomoc . Faktycznie na Pisudskiego niezła lipa :-( tam nie ma SI . Byłem na Malczewskiego w Ząbkach i jest ok mają nowy gabinecik z mega wyposażeniem naprawde pełna profeska . Hehe jest nawet pies terapeuta :-) Gabinet godny polecenia no i w końcu nie trzeba jeździć do Warszawy. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_de Re: integracja sensoryczna 16.04.10, 18:06 Sznowny Jankielu/Maymay czy jak się tam nazywasz. Dlaczego robisz z ludzi idiotów? napisz po prostu, że polecasz taki a taki gabinet, będzie jasno i uczciwie. Może jakąś promocję zaproponujesz? Łatwiej chodzić po forach, "pytać" o gabinet SI a potem udzielać samemu sobie "porady"? Naprawdę wierzysz, że nikt się nie zorientuje? To byłoby zaledwie żenujące, gdybyś na tym poprzestał, ale jednocześnie dyskredytujesz czyjąś pracę i podważasz reputację, a to już świństwo. Moje dziecko chodzi do Jagi na Piłsudskiego od 8 miesięcy i zapewniam, że gabinet istnieje. SI jest też w Eskulapie i fundacji Pomocna Ręka. DOgoterapia również dostępna w Jadze i fundacji. Ja ze swej strony nie powierzyłabym dziecka nikomu, kto nie ma nawet tyle etyki by się uczciwie reklamować. Więcej szkody robisz temu gabinetowi niż pożytku, a szkoda, bo w okolicy terapeutów SI jest niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
jankiel331 Re: integracja sensoryczna 16.04.10, 20:18 Witam To są naprawdę ostre słowa a ja nie chciałem nikogo oczerniać a tym samym obrażać . Obawiam się , że jest to zwykłe niezrozumienie . Ja miałem na myśli ul. Piłsudskiego ale w Ząbkach gdzie znajduje się prywatne przedszkole i szkoła podstawowa w , którym niestety nie ma SI. Jeżeli przez nieporozumienie ktoś mógł się czuć oczerniony to najmocniej przepraszam. I zadnej reklamy nikomu nie robie, prosze nie wyciagac pochopnych wnioskow.Wydaje mi się , że to chyba nic złego cieszyć się tym , że udało mi się znaleść dobry jak mi sie wydaje gabinet dla mojego dziecka . Takie pochopne ocenianie też może przynieść wiele szkody co prawda nie mnie, ale bogu ducha winnemu gabinetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_de Re: integracja sensoryczna 16.04.10, 20:51 forum.gazeta.pl/forum/w,267,110122961,110122961,inegracja_sensoryczna.html forum.gazeta.pl/forum/w,97,102371317,110121403,Re_Logopeda_poszukiwany.html Dziwn zbieżność nicków o centrum Małolat, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenmaniak Re: integracja sensoryczna 19.04.10, 13:22 Witam. Polecam również SI w "Jadze " na Piłsudskiego. Mój synek tam chodził i byłam zadowolona. Niestety zrezygnowaliśmy ,bo dostałam ofertę pracy w fundacji i dlatego małego pod opiekę teraz tam oddałam. Obecnie chodzimy do fundacji "Pomocna ręka" . Naprawdę super są prowadzone zajęcia.Nie tylko SI ,ale również fizjoterapia . Resztę info można znaleźć na ich stronie,którą łatwo odnaleźć w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-gabi13 Re: integracja sensoryczna 30.11.10, 16:26 Witam serdecznie Z doświadczenia i rozmów z rodzicami mogę polecić Sensum Mobile ul Rydla 56, chodziłam tam z moim synem na terapię. Chodziliśmy 1,5 roku, co pół roku Wojtek miał badania kontrolne, co wiem że jest żadkością, rodzice z innych przychodni mówili, że nie mieli takich badań oraz żadnych zaleceń do domu. Wojtek bardzo polubił Panią ja też nie mogę nażekać na współpracę. Zajęcia odbywają się sam na samz terapeutom, cena jest taka sama jak w innych gabinetach. Wiem, że to niezła autoreklama, ale sama się przejechałam, a moje dziecko nieźle się zraziło. Serdecznie polecam. www.zbigniewprzyrowski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
biel113 Re: integracja sensoryczna 14.12.14, 13:21 Jest nowy gabinet w Zielonce. Duża sala dobry sprzęt polecam jak ktoś ma blisko. www.linia-zdrowia.pl/oferta/oferta-dla-dzieci/integracja-sensoryczna-si.html Odpowiedz Link Zgłoś
g113 Re: integracja sensoryczna 14.12.14, 13:36 faktycznie w Zielonce jest dobrze. polecam panią Asie i Izę. bardzo miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
g113 Re: integracja sensoryczna 14.12.14, 13:39 dodam telefon 503 527 656 do Zielonka integracja SI Odpowiedz Link Zgłoś
ukssanchin Re: integracja sensoryczna 15.12.14, 06:58 Zapraszamy do nowego gabinetu IS, CWR "PROMYK" w Markach, ul. Pomnikowa 2A (nad sklepem "Grześ"). Oferujemy dużą, w pełni wyposażoną salę i profesjonalną obsługę. Kontakt: Monika Wysocka tel. 606 68 38 30 Odpowiedz Link Zgłoś