Dodaj do ulubionych

dobry mechanik/auto-serwis

16.04.12, 23:57
potrzebuję jakiegoś warsztatu z naprawą klimy, gdzie naprawiają a nie tylko napełniają, bo mam jakiś głębszy problem, możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • domisiomic Re: dobry mechanik/auto-serwis 17.04.12, 00:06
      www.zumi.pl/2163033,Ant-Mar_s.c._Serwis_Klimatyzacji_Samochodowej,Warszawa,firma.html
      W każdym razie 4,3 i 2 lata temu byli świetni
    • demask Re: dobry mechanik/auto-serwis 17.04.12, 09:17
      mara.senna napisała:
      > potrzebuję jakiegoś warsztatu z naprawą klimy, gdzie naprawiają a nie tylko nap
      > ełniają, bo mam jakiś głębszy problem, możecie coś polecić?

Czyli Sobczak z Legionowej łatał, łatał i nie załatał - skoro szukasz kogoś lepszego ?

• lukasz.mik Re: dobry mechanik/auto-serwis 17.04.12, 12:16
        ja jeżdżę do wspomnianego Sobczaka, miałem tam samochód swój, samochód żony, na napełnianiu i raz na naprawie, byłem zadowolony, bo w serwisie forda powiedzieli mi że tylko wymiana za jakieś kosmiczne pieniądze, więc skoro kogoś szukasz to polecam, ja nie miałem problemów z "łataniem"... ;)
      • mara.senna Re: dobry mechanik/auto-serwis 17.04.12, 12:21
        Byłam w Norauto i po tym jak przyjechałam z reklamacją po raz 3 to panowie rozłożyli ręce... ja w każdym razie norauto nie polecam :)
    • sportif Re: dobry mechanik/auto-serwis 17.04.12, 13:47
      W Markach tylko Sobczak jest
      • vladtepes79 Re: dobry mechanik/auto-serwis 17.04.12, 15:25
        ja byłem u Sobczaka polecił mi sąsiad. Tylko odgrzybiałem i napełniałem, ale wszystko było OK. U nich też robię sobie co roku przegląd. Omijam ASO jak tylko mogę
    • slaw Stara Górczewska 17.04.12, 17:15
      Na poważniejsze problemy to polecam serwis klimatyzacji na starej Górczewskiej w Warszawie. Nie da się do nich trafić bez sprawdzenia na mapie, gdzie to jest:
      www.autoklimatyzacja.waw.pl/index.php/kontakt
      Specjalizują się w klimatyzacji, potrafią dorobić przewody klimatyzacji na wymiar, zregenerować sprężarkę na miejscu u siebie itp. Skierowało mnie do nich ASO jak już samo poległo - serwisant wygadał się, że jak nie potrafią naprawić to pakują samochód na lawetę i wiozą na Górczewską.
      • slaw Przekręt wyczuwam 17.04.12, 18:32
        Przypomniałem sobie, że gdzieś już spotkałem się z tym warsztatem. O tutaj jest wątek:

Link: przegląd za 90zł

Link: 14 kwietnia mara.senna napisała, że Sobczak naprawił jej klimatyzację

Link: a już 16 kwietnia szuka jakiegoś lepszego serwisu, bo klimatyzacja znów nie działa...

Kiepsko to świadczy o jakości napraw.
        • vladtepes79 Re: Przekręt wyczuwam 17.04.12, 18:46
          slaw a ty co Macierewicz jesteś. wszędzie widzisz tylko przekręty i knowania. trochę zaufania do ludzi. Podjedź pod warsztat Sobczaka i zobacz ile tam zawsze aut stoi to o czymś chyba świadczy. to normalne, że Sobczak nie jest nieomylny jak Kaczyński J. i może coś schrzanić. Ja klimy u niego nie naprawiałem tylko odgrzybiałem i uzupełniałem wiec nie wiem jak naprawia. A przegląd jak to przegląd sprawdzili wymienili olej, filtry, znaleźli drobną usterkę, którą naprawiłem w innym warsztacie

• slaw Re: Przekręt wyczuwam 17.04.12, 19:15
            Ale to nie o to chodzi. Sobczak pewnie nic nie schrzanił, tylko ten wątek miał naganiać mu klientów a wyszła antyreklama.

Jeżeli ma klientów i oni są zadowoleni to po co w tak naiwny sposób usiłuje się reklamować ? Lepiej już zostawiać w samochodzie klienta kilka wizytówek i prosić, żeby rozdał znajomym - to też będzie reklama społecznościowa a będzie przynajmniej wiarygodna, bo informacja pochodzi od człowieka znanego osobiście.
    • auto.centrum Re: dobry mechanik/auto-serwis 19.04.12, 12:38
      Zapraszamy do nas - jesli nikt nie będzie krzyczał, ze to własna reklama :)

Auto Centrum Marki
      Marki ul. Klonowa 4
      tel. 22 771 48 13
      www.AutoCentrumMarki.pl

Działamy już od kilku lat i zajmujemy się samochodami osobowymi i dostawczymi.
      Zapraszamy!
    • dziki_dziki Re: dobry mechanik/auto-serwis 01.04.13, 15:05
      Vcom sklep i serwis
    • marcin.55265895 Re: dobry mechanik/auto-serwis 16.05.16, 18:18
      w Markach nie tylko Sobaczak.
      ja zapraszam do nowego warsztatu samochodowego www.unicarservice.pl

można zaufać!

polecam
      • sabine87 Re: dobry mechanik/auto-serwis 01.07.16, 15:50
        Honda Matraszek na Słonecznej. Serwisują wszystkie marki, nie tylko hondy, a naprawdę znają się na rzeczy. Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka