mara.senna 16.04.12, 23:57 potrzebuję jakiegoś warsztatu z naprawą klimy, gdzie naprawiają a nie tylko napełniają, bo mam jakiś głębszy problem, możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domisiomic Re: dobry mechanik/auto-serwis 17.04.12, 00:06 www.zumi.pl/2163033,Ant-Mar_s.c._Serwis_Klimatyzacji_Samochodowej,Warszawa,firma.html W każdym razie 4,3 i 2 lata temu byli świetni Odpowiedz Link Zgłoś
demask Re: dobry mechanik/auto-serwis 17.04.12, 09:17 mara.senna napisała: > potrzebuję jakiegoś warsztatu z naprawą klimy, gdzie naprawiają a nie tylko nap > ełniają, bo mam jakiś głębszy problem, możecie coś polecić? Czyli Sobczak z Legionowej łatał, łatał i nie załatał - skoro szukasz kogoś lepszego ? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mik Re: dobry mechanik/auto-serwis 17.04.12, 12:16 ja jeżdżę do wspomnianego Sobczaka, miałem tam samochód swój, samochód żony, na napełnianiu i raz na naprawie, byłem zadowolony, bo w serwisie forda powiedzieli mi że tylko wymiana za jakieś kosmiczne pieniądze, więc skoro kogoś szukasz to polecam, ja nie miałem problemów z "łataniem"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mara.senna Re: dobry mechanik/auto-serwis 17.04.12, 12:21 Byłam w Norauto i po tym jak przyjechałam z reklamacją po raz 3 to panowie rozłożyli ręce... ja w każdym razie norauto nie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Re: dobry mechanik/auto-serwis 17.04.12, 13:47 W Markach tylko Sobczak jest Odpowiedz Link Zgłoś
vladtepes79 Re: dobry mechanik/auto-serwis 17.04.12, 15:25 ja byłem u Sobczaka polecił mi sąsiad. Tylko odgrzybiałem i napełniałem, ale wszystko było OK. U nich też robię sobie co roku przegląd. Omijam ASO jak tylko mogę Odpowiedz Link Zgłoś
slaw Stara Górczewska 17.04.12, 17:15 Na poważniejsze problemy to polecam serwis klimatyzacji na starej Górczewskiej w Warszawie. Nie da się do nich trafić bez sprawdzenia na mapie, gdzie to jest: www.autoklimatyzacja.waw.pl/index.php/kontakt Specjalizują się w klimatyzacji, potrafią dorobić przewody klimatyzacji na wymiar, zregenerować sprężarkę na miejscu u siebie itp. Skierowało mnie do nich ASO jak już samo poległo - serwisant wygadał się, że jak nie potrafią naprawić to pakują samochód na lawetę i wiozą na Górczewską. Odpowiedz Link Zgłoś
slaw Przekręt wyczuwam 17.04.12, 18:32 Przypomniałem sobie, że gdzieś już spotkałem się z tym warsztatem. O tutaj jest wątek: Link: przegląd za 90zł Link: 14 kwietnia mara.senna napisała, że Sobczak naprawił jej klimatyzację Link: a już 16 kwietnia szuka jakiegoś lepszego serwisu, bo klimatyzacja znów nie działa... Kiepsko to świadczy o jakości napraw. Odpowiedz Link Zgłoś
vladtepes79 Re: Przekręt wyczuwam 17.04.12, 18:46 slaw a ty co Macierewicz jesteś. wszędzie widzisz tylko przekręty i knowania. trochę zaufania do ludzi. Podjedź pod warsztat Sobczaka i zobacz ile tam zawsze aut stoi to o czymś chyba świadczy. to normalne, że Sobczak nie jest nieomylny jak Kaczyński J. i może coś schrzanić. Ja klimy u niego nie naprawiałem tylko odgrzybiałem i uzupełniałem wiec nie wiem jak naprawia. A przegląd jak to przegląd sprawdzili wymienili olej, filtry, znaleźli drobną usterkę, którą naprawiłem w innym warsztacie Odpowiedz Link Zgłoś
slaw Re: Przekręt wyczuwam 17.04.12, 19:15 Ale to nie o to chodzi. Sobczak pewnie nic nie schrzanił, tylko ten wątek miał naganiać mu klientów a wyszła antyreklama. Jeżeli ma klientów i oni są zadowoleni to po co w tak naiwny sposób usiłuje się reklamować ? Lepiej już zostawiać w samochodzie klienta kilka wizytówek i prosić, żeby rozdał znajomym - to też będzie reklama społecznościowa a będzie przynajmniej wiarygodna, bo informacja pochodzi od człowieka znanego osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
auto.centrum Re: dobry mechanik/auto-serwis 19.04.12, 12:38 Zapraszamy do nas - jesli nikt nie będzie krzyczał, ze to własna reklama :) Auto Centrum Marki Marki ul. Klonowa 4 tel. 22 771 48 13 www.AutoCentrumMarki.pl Działamy już od kilku lat i zajmujemy się samochodami osobowymi i dostawczymi. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.55265895 Re: dobry mechanik/auto-serwis 16.05.16, 18:18 w Markach nie tylko Sobaczak. ja zapraszam do nowego warsztatu samochodowego www.unicarservice.pl można zaufać! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sabine87 Re: dobry mechanik/auto-serwis 01.07.16, 15:50 Honda Matraszek na Słonecznej. Serwisują wszystkie marki, nie tylko hondy, a naprawdę znają się na rzeczy. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś