Dodaj do ulubionych

dietetyk w Markach

20.07.13, 20:42
Czy ktoś może polecić dobrego dietetyka, który przyjmuje w Markach. Słyszałam o dr Dutkiewicz Edycie ale nigdzie nie mogę do niej znaleźć kontaktu.
Obserwuj wątek
    • aga.com.pl Re: dietetyk w Markach 21.07.13, 12:21
      Ja mogę polecić Panie z dietamedic.pl na Radzymińskiej 204 (blisko Marek:) prywatnie ale czy warto zależy od problemu :) konsultują dzieci i dorosłych ale i też ludzi chorych np. na cukrzycę, raka itd.
      • ksandra71 Re: dietetyk w Markach 06.09.13, 10:04
        Również polecam dietamedic. Miałam problem ze zrzuceniem wagi a próbowałam już chyba wszystkiego!! Dowiedziałam się o nich od znajomej. Schudłam 12kg i w końcu noszę rozmiar 38 :). Teraz będę ich polecać każdemu !! Nie dość, że na miejscu jest dietetyk to też można kupić kosmetyki w naprawdę dobrych cenach.
        Teraz odchudza się u nich moja siostra :)
        Tu masz link www.dietamedic.pl/kontakt/
      • 0marmolada Re: dietetyk w Markach 08.10.13, 17:31
        W markach chyba nie ma dietetyka, przynajmniej ja nie słyszałam.
    • figaroo Re: dietetyk w Markach 09.10.13, 22:06
      W Multimedice w Zielonce jest dietetyk. Nie mam żadnej opinii na ten temat, ponieważ osobiście nie korzystałam.
    • now_aaa Re: dietetyk w Markach 22.10.13, 12:07
      Ja również polecam dietamedic. Mnie odchudza Pani Katarzyna Rafeld i choć dopiero jesteśmy na półmetku to widzę efekty. Jest to pierwszy dietetyk, który zaproponował mi zrobienie testu na nietolerancję pokarmową, dzięki czemu dowiedziałam się że przyczyną moich dolegliwości jest nietolerancja jajka... Nie muszę wspominać że wcześniejsi "specjaliści" z innych przychodni często wręcz opierali moją dietę o jajko.
      Tak więc serdecznie polecam i dziękuję Pani Kasi za pomoc.
      Pozdrawiam
    • doolce Wspaniala dietetyczka, Efekt i wsparcie 13.01.14, 23:42
      Dietetyk Agnieszka Haszczyńska z gabinetu Papilio. Ma niesamowitą wiedze, indywidualne podejście z niesamowitym wsparciem. Polecam serdecznie!

To jest w Ząbkach, rzut beretem od ul. Fabrycznej (Marki)

A strona gabinetu:
      www.papilio.waw.pl
    • lucynka79 Re: dietetyk w Markach 09.09.14, 19:11
      Ja natomiast z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Panią Paulinę Zasada z gabinetu Bia Slim Zielonka. Usługi bardzo profesjonalne, miłe i sympatyczne podejście do pacjenta, Pani dietetyk z dużą empatią stara się pomóc pacjentom. Dojazd nie jest problemem - Marki są bardzo blisko gabinetu Bia Slim w Zielonce.

Tutaj strona gabinetu Bia Slim w Zielonce - www.biaslim.pl
      • lucynka79 Re: dietetyk w Markach 09.09.14, 19:13
        Dodam jeszcze, że Pani Paulina Zasada z gabinetu Bia Slim Zielonka udostępnia bardzo dużo przepisów i ze zdjęciami pysznych potraw z jadłospisu.
      • basiana102 Re: dietetyk w Markach 05.01.15, 19:55
        W Markach a nie w Zielonce jest dietetyk w Przychodni Eskulap na rogu Piłsudskiego i Fabrycznej
        • basiana102 Re: dietetyk w Markach 05.01.15, 19:57
          polecam bardzo pomógł mi w doborze diety przez dwa miesiące schudłam 9kg i tak zostało :-)
          • zielu52 Re: dietetyk w Markach 06.01.15, 16:37
            WY KOBITKI TO MACIE PROBLEMY. ALE TO WSZYSTKO DLA BOGACZY BO:
            DIETETYK - 150 PÓŹNIEJ CO TYDZIEŃ 120 X 4 =480
            TEST 400
            COŚ TAM NIE PAMIĘTAM CO 250
            DIETA CUD 400
            RAZEM 1630 ZŁ ZA PIERWSZY MIESIĄC GRATULUJĘ
            JA WAM DAM SPOSÓB ZA 1/3 TEJ SUMY. ALE NAJPIERW WPŁATA NA MOJE KONTO. INFO NA PRIVA. GWARANCJA SKUTECZNOŚCI 100 %. SPRAWDZONE WIELOKROTNIE NA WIELU OSOBNIKACH. PO MIESIĄCU 20 KG MNIEJ. NIE ZADZIAŁA TO NIE PROBLEM. MOŻNA PONOWIĆ. BEZ ŻADNYCH DOPŁAT. DO KOŃCA ŻYCIA STOSUJECIE SAMI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka