maksr 13.02.14, 08:05 Szukam doświadczonej kucharki, która będzie w stanie przygotować przyjęcie komunijne na 35 osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ej.r Re: Szukam kucharki 13.02.14, 16:14 Znam taką osobę, ale jest spoza Warszawy. Byłam na kilku weselach szykowanych przez nią. Było rewelacyjne jedzonko i wszystko bardzo świeżo i apetycznie przygotowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-774 Re: Szukam kucharki 28.02.14, 15:12 witam, Koszt wykonania z zakupem przez Państa produktów to koszt 27 zł od osoby. Pracuję w jednym z najstarszych w Warszawie, znanym hotelu 5 gwiazdkowym. Do tej pory zajmowałam się weselami Vip pow. 180 osób. w tym roku postanowiłam zająć się również komuniami. w razie pytań proszę o nr telefonu, oddzwonię. Jestem w stanie podac Państwu nr telefonów do sal weselnych bądż firm dla których wykonywałam pracę w celu uzyskanie referencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek8807 Re: Szukam kucharki 05.03.14, 10:52 Polecam Panią z Radzymina. Przygotowuje super jedzonko :) także na specjalne zamówienia... Byłam na komunii gdzie szykowała, potem na nastepnej imprezie. Każdy zachwycał się potrawami, myśle że warto zadzwonić i zapytać. Posiadam telefon 694 954 905 Odpowiedz Link Zgłoś
margaretta1502 Re: Szukam kucharki 09.03.14, 21:03 Znam bardzo dobra kucharkę Pani Małgorzata,wraz z obsłuką kelnerską,żarcie super,prawdziwe domowe speciały,włąsne wyroby garmażerka odpoczątku do końca..od A do Z...POLECAM podaje strone internetową www.kucharka-catering.com.pl tel.663791341 Odpowiedz Link Zgłoś
andzi-g19 Re: Szukam kucharki 19.03.14, 12:07 Jesteśmy z Marek, doświadczenie w organizowaniu przyjęć wraz z obsługą . www.cateringpawlowscy.pl Tel.503 062 339 Anna Pawłowska Odpowiedz Link Zgłoś
maorsa Re: Szukam kucharki 31.05.14, 11:37 A ja polecam przesympatyczną Panią Basię, która w poprzedni weekend pomogła nam w przygotowaniu Komunii naszego dziecka. Świetnie gotuje, bardzo pomocna w przygotowaniach, pełna pomysłów. Pyszne jedzenie. Numer do p. Basi (za zgodą właścicielki:-) 694954905 Odpowiedz Link Zgłoś
marki75 Re: Szukam kucharki 24.06.14, 22:20 Również polecam Panią Basię. W poprzednią niedzielę przygotowywała u mnie obiad z okazji Chrzcin mojego synka. Bardzo sympatyczna. Super jedzenie, przystępna cena. Przyjechała do nas przed uroczystością przygotowała stół. Polecam również siostrę Pani Basi, Panią Martę. Piecze przepyszne ciasta. Zamówiliśmy u niej również torty. Bardzo dobre i świeżutkie, a ozdoby bajeczne. Naprawdę warto. Polecam obie Panie. Ach te torty :-) Odpowiedz Link Zgłoś