neuron8 26.08.04, 23:09 Jestem o krok od kupienia mieszkania na ul. Dobrej na osiedlu "Horowa Góra" (chyba:). Chetnie poznam opinie na temat okolicy lub/i inne informacje na temat mieszkania w markach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonez10 Re: ul. DOBRA 27.08.04, 08:28 Horowa Góra to ul. Duża. Jeśli zaś idzie o mieszkanie w Markach to jak wszędzie ma plusy i minusy. Ja jednak zachęcam do kupienia tam mieszkania. Z tego co wiem będzie to bardzo ładne osiedle zamieszkałe prawie w całości przez policjantów i ich rodziny, dość ładnie położone.Jak coś to witamy w Markach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
neuron8 Re: ul. DOBRA 29.08.04, 19:35 Polonez, proroku, :) jutro jade z moją kochaną :) podpisać umowę... no to na 99% witam jako nowy mieszkaniec (od lipca 2005 roku hehehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
policjant6 Re: ul. DOBRA 27.08.04, 09:26 Jak nie może być dobrze, to niech będzie ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
man72 Re: ul. DOBRA 27.08.04, 10:24 neuron8 napisał: > Jestem o krok od kupienia mieszkania na ul. Dobrej na osiedlu "Horowa Góra" > (chyba:). Chetnie poznam opinie na temat okolicy lub/i inne informacje na > temat mieszkania w markach. Mieszkanie jest na osiedlu policyjnym więc będzie bezpiecznie. Okolica też raczej spokojna, tylko to zapchane 718 - ale jego częstotliwość będzie zwiększona i ten problem też zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
rawi_pozn Re: ul. DOBRA 30.08.04, 16:02 man72 napisał: > Mieszkanie jest na osiedlu policyjnym więc będzie bezpiecznie. gorzej jak trafisz na jakas ostra imprezke - wtedy nie bardzo wiadomo gdzie dzwonic z internewncja :( Rawi Odpowiedz Link Zgłoś
man72 Re: ul. DOBRA 30.08.04, 16:18 rawi_pozn napisała: > gorzej jak trafisz na jakas ostra imprezke - wtedy nie bardzo wiadomo gdzie > dzwonic z internewncja :( > Rawi To pewnie trzeba dzwonić prosto do Komendanta Stołecznego Policji :) Odpowiedz Link Zgłoś
neuron8 Re: ul. DOBRA 31.08.04, 08:50 Jeszcze jest wydział wewnętrzny :) - Inspektor Kot i inspektor Pieszchałą - Oni wiedzą o tym Kocie... Odpowiedz Link Zgłoś
man72 Re: ul. DOBRA 31.08.04, 13:29 neuron8 napisał: > Jeszcze jest wydział wewnętrzny :) > > - Inspektor Kot i inspektor Pieszchałą > - Oni wiedzą o tym Kocie... Ale to byłby ciekawy widok - Policjant spisujący innego policjanta która zakłóca ciszę nocną :) Odpowiedz Link Zgłoś
neuron8 Re: ul. DOBRA 27.08.04, 15:05 Dzieki... coś mi sie nazwy ulicy pomieszały :) Odpowiedz Link Zgłoś