Dodaj do ulubionych

Podwórko Nivea.

05.05.16, 11:52
Od dziś można głosować na podwórko Nivea w Markach na ul. Okólnej. Głosujmy i wygrajmy jak rok temu !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • gnomek100 Re: Podwórko Nivea. 05.05.16, 14:00
      Jak prezes Wodociągu Mareckiego zrezygnuje ze swojego nowego biurowca który ma zamiar budować z naszych pieniędzy, to wystarczy na 10 takich placów zabaw + na torbę cukierków dla każdego dzieciaka które przyjdzie na ich otwarcia.

I nie trzeba w nic klikać. Prawda jest to proste?
    • tutmozis2 Re: Podwórko Nivea. 15.05.16, 17:35
      gnomek100.Daj spokój i nie nakręcaj się negatywnie.Oddaj swój głos na podwórko Nivea, konkurs Aviva pokoloruj świat mareckim uczniom,siłownię w konkursie Nestle to może woda w Markach będzie tańsza i budżet miasta nie będzie ponosił już kosztów z ich budową.Pozdrawiam serdecznie.
      • sas101 Re: Podwórko Nivea. 19.06.16, 12:10
        Woda będzie tańsza jak nie będzie pomysłów typu budowa przez Wodociąg Marecki fontanny. Słyszałem, że ponoć coś takiego się szykuje. Jeżeli tak to ile ta atrakcja ma kosztować. Czy komuś się marzy warszawskie podzamcze? Czyżby nowy pomysł na budowę miejskich atrakcji poprzez finansowanie ich wysokimi już opłatami za wodę.

A co do konkursów to wychodzi na to, że w Markach podatniku jak nie wyklikasz to znaczy że nie będziesz miał? Plac zabaw wyklikaj, miasteczko ruchu drogowego wyklikaj, bezpieczne przejście dla pieszych wyklikaj, remontu łazienek w SP1 nie udało się wyklikać to znaczy że co, już nie będzie?
        • gnomek100 Re: Podwórko Nivea. 19.06.16, 17:35
          Ja się łudzę tylko tym, że u obecnego Burmistrza od obietnic do czynów bardzo długa droga. Więc ta fontanna to może nigdy nie powstać.
          Fanem poprzedniego burmistrza nigdy nie byłem. Ale fakty były takie, ze jak już coś obiecał (czytaj: umieścił w budżecie) to zrobił. A burmistrz Orych to tylko obiecuje, planuje i... na tym koniec.

Aby nikt mnie nie posądził o pisanie nieprawdy poniżej lista obietnic inwestycyjnych obecnego burmistrza tylko dla okolic Urzędu Miasta na ten rok:
          1. budowa fontanny z otoczeniem;
          2. budowa parkingu park & ride;
          3. budowa parku linowego;
          4. budowa ścieżki rowerowej, chodnika i modernizacja ul. Sportowej;
          5. przebudowa skweru i otoczenia UM Marki;
          6. Modernizacja budynku UM Marki (przygotowanie sali obsługi mieszkańców).
          To chyba wszystko, a może coś mi umknęło ponieważ burmistrz ciągle obiecuje nowe rzeczy. Zaraz mamy koniec czerwca, a w ani jednej sprawie nie zdołano ogłosić choćby przetargów na wykonawców. A co dopiero mówić o fizycznym wykonaniu tych prac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka