Dodaj do ulubionych

mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:))

05.10.04, 10:37
jak jeszcze zrobia tam sygnalizacje to sie zaplacze... a swoja droga to czemu
ono jest jesli remont 'mostu' jakos nie dotyczy poprzedniego przejscia??
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • man72 Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 10:50
      jorgusw napisał:

> jak jeszcze zrobia tam sygnalizacje to sie zaplacze

To przejście jest potrzebne, a i sygnalizacja by się tam przydała. Jeszcze
      oddzielny pas dla autobusów i będzie super.
      • jorgusw Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 11:02

> To przejście jest potrzebne, a i sygnalizacja by się tam przydała. Jeszcze
        > oddzielny pas dla autobusów i będzie super.

to ja poprosze jeszcze ze dwa przejscia w okolicy mareckich czworakow bo tam
        przelaza chlopaki z piwem i po piwo. Jeszcze im sie kiedys zbije i bedzie
        tragedia!!!

Ile kosztuje takie wysluzone MI-6?:)))
        • k.bychowski Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 11:09
          jorgusw napisał:
          > Ile kosztuje takie wysluzone MI-6?:)))

Kosztuje, jak kosztuje.
          Ale ile pali ;-(
          • toban.zalogowany Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 11:21
            k.bychowski napisał:

> jorgusw napisał:
            > > Ile kosztuje takie wysluzone MI-6?:)))
            >
            > Kosztuje, jak kosztuje.
            > Ale ile pali ;-(
            Pali chyba więcej od autobusu:), ale to nic-pytanie tylko gdzie kupić
            helikopter.
            • jorgusw remont mostku- pytanie 05.10.04, 12:02
              czy wiecie moze czy remont mostu to wstep do jakiegos wiekszego remontu
              radzyminskiej czy tylko zapobiezenie tragedii budowlanej i drogowej (bo np juz
              ledwo ten mostek stal)?? mogliby wylac nowy 'asfalt' na te droge to wszystko by
              jakos ladniej wygladalo. Bo okolica szybko nie wyladnieje...
              • nifi Re: remont mostku- pytanie 05.10.04, 12:07
                > jakos ladniej wygladalo. Bo okolica szybko nie wyladnieje...

Wyładnieje i to juz w przyszłym roku gdy na miejscu rozebranego domu pod nr.
                142 będzie Komisariat!
            • ambanasik Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 12:51
              Pawnie w sklepie z helikopterami, bo w supermarkecie to nie widziałam;-)
              pzdr gor i ser
              amba.
              • man72 Gdzie Komisariat? 05.10.04, 13:04
                Może ktoś wie gdzie dokładnie ma być ten nowy komisariat?
                Kilka razy jechałem w tamtej okolicy i żadnej wolnej działki tam nie widziałem -
                może ktoś potrafi dokładnie określić położenie tej działki?
                • nifi Re: Gdzie Komisariat? 06.10.04, 08:25
                  Pod numerem 142, na tyłach przystanku autobusowego 718 przy Wspólnej. Jeszcze
                  niedawno stał tam zrujnowany i spalony dom, odgrodzony na czas rozbiórki
                  ocynkowanym płotem.
                  • man72 Re: Gdzie Komisariat? 08.10.04, 12:42
                    Dziękuje za informacje.
              • jorgusw Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 15:39
                > Pawnie w sklepie z helikopterami, bo w supermarkecie to nie widziałam;-)

w helikomarkecie? :) Swoja droga wlasciciel Hondy lyb Toyoty powinien
                wprowadzic zapisy i sprowadzic kilka sztuk dla nas, bo ja nie widze inaczej:)
                niz tylko zrobic kategorie H+ (na te z silnikami pow 10 litrow) i zaczac latac.
                Jak nam jeszcze nasz urzad cudny cos zaplanuje nowego to korek bedzie do
                Bialegostoku!

ps. juz wiem!!! jest wolna przestrzen po Fiacie na sklep z akcesoriami do
                wiertalotow:))

pozdr i szczescbo :)
                • ambanasik Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 16:00
                  Popieram!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka