jorgusw 05.10.04, 10:37 jak jeszcze zrobia tam sygnalizacje to sie zaplacze... a swoja droga to czemu ono jest jesli remont 'mostu' jakos nie dotyczy poprzedniego przejscia?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
man72 Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 10:50 jorgusw napisał: > jak jeszcze zrobia tam sygnalizacje to sie zaplacze To przejście jest potrzebne, a i sygnalizacja by się tam przydała. Jeszcze oddzielny pas dla autobusów i będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
jorgusw Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 11:02 > To przejście jest potrzebne, a i sygnalizacja by się tam przydała. Jeszcze > oddzielny pas dla autobusów i będzie super. to ja poprosze jeszcze ze dwa przejscia w okolicy mareckich czworakow bo tam przelaza chlopaki z piwem i po piwo. Jeszcze im sie kiedys zbije i bedzie tragedia!!! Ile kosztuje takie wysluzone MI-6?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
k.bychowski Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 11:09 jorgusw napisał: > Ile kosztuje takie wysluzone MI-6?:))) Kosztuje, jak kosztuje. Ale ile pali ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
toban.zalogowany Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 11:21 k.bychowski napisał: > jorgusw napisał: > > Ile kosztuje takie wysluzone MI-6?:))) > > Kosztuje, jak kosztuje. > Ale ile pali ;-( Pali chyba więcej od autobusu:), ale to nic-pytanie tylko gdzie kupić helikopter. Odpowiedz Link Zgłoś
jorgusw remont mostku- pytanie 05.10.04, 12:02 czy wiecie moze czy remont mostu to wstep do jakiegos wiekszego remontu radzyminskiej czy tylko zapobiezenie tragedii budowlanej i drogowej (bo np juz ledwo ten mostek stal)?? mogliby wylac nowy 'asfalt' na te droge to wszystko by jakos ladniej wygladalo. Bo okolica szybko nie wyladnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
nifi Re: remont mostku- pytanie 05.10.04, 12:07 > jakos ladniej wygladalo. Bo okolica szybko nie wyladnieje... Wyładnieje i to juz w przyszłym roku gdy na miejscu rozebranego domu pod nr. 142 będzie Komisariat! Odpowiedz Link Zgłoś
ambanasik Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 12:51 Pawnie w sklepie z helikopterami, bo w supermarkecie to nie widziałam;-) pzdr gor i ser amba. Odpowiedz Link Zgłoś
man72 Gdzie Komisariat? 05.10.04, 13:04 Może ktoś wie gdzie dokładnie ma być ten nowy komisariat? Kilka razy jechałem w tamtej okolicy i żadnej wolnej działki tam nie widziałem - może ktoś potrafi dokładnie określić położenie tej działki? Odpowiedz Link Zgłoś
nifi Re: Gdzie Komisariat? 06.10.04, 08:25 Pod numerem 142, na tyłach przystanku autobusowego 718 przy Wspólnej. Jeszcze niedawno stał tam zrujnowany i spalony dom, odgrodzony na czas rozbiórki ocynkowanym płotem. Odpowiedz Link Zgłoś
jorgusw Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 15:39 > Pawnie w sklepie z helikopterami, bo w supermarkecie to nie widziałam;-) w helikomarkecie? :) Swoja droga wlasciciel Hondy lyb Toyoty powinien wprowadzic zapisy i sprowadzic kilka sztuk dla nas, bo ja nie widze inaczej:) niz tylko zrobic kategorie H+ (na te z silnikami pow 10 litrow) i zaczac latac. Jak nam jeszcze nasz urzad cudny cos zaplanuje nowego to korek bedzie do Bialegostoku! ps. juz wiem!!! jest wolna przestrzen po Fiacie na sklep z akcesoriami do wiertalotow:)) pozdr i szczescbo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ambanasik Re: mamy nowe przejscie dla pieszych!!!:)) 05.10.04, 16:00 Popieram!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś