Dodaj do ulubionych

Zielono mi.....

IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 16:37
Jak wam minal dzien?
Obserwuj wątek
    • Gość: Raffix Re: Zielono mi..... IP: *.braun.de 18.06.02, 16:53
      Gość portalu: ins napisał(a):
      > Jak wam minal dzien?
      Przede wszystkim upalnie (stąd wątek o kurzu upalnym). Tu gdzie pracuję (jakieś
      1000 km na pd.-zach od Marek) było dzisiaj w ciągu dnia 36 stopni.

A jak minął Tobie? Ooops, raczej chyba jeszcze nie minął - która to u Ciebie
      godzina? 1pm?
      • Gość: ins Re: Zielono mi..... IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 17:51
        kurcze, jestes1000 km na polnocny zachod od Marek? No to bije Cie o pare tys.
        km. U mnie jest teraz 10:49 rano. Juz od 5 i 1/2 godz. jestem na nogach ( to
        przenosnia, bo wiecej siedze niz chodze). A aktualna temperatura to 72.4
        stopnie ......oczywiscie Fehrenheita, czyli 22.4 Celsjusza, wilgotnosc 41 %,
        wiatr wieje z predkoscia 4.1 mil na godz., promieniowanie sloneczne 865.
        Dzien zapowiedzial sie dobrze i na razie trzyma sie zapowiedzi......
        • Gość: Raffix Południowy zachód IP: *.braun.de 18.06.02, 18:05
          Gość portalu: ins napisał(a):
          > kurcze, jestes1000 km na polnocny zachod od Marek?
          POŁUDNIOWY zachód - coś to przekroczenie trzydziestki rzeczywiście nie wpływa na
          Ciebie najlepiej :-))
          Dawno ją celebrowałeś?
          • Gość: ins Re: Południowy zachód IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 18:39
            ale zachodu z tym Zachodem. Przyznaje bez bicia - roztargnienie troche mi
            dokucza...Urodziny z okazji 30 lat? jest taki miesiac miedzy grudniem a lutym.
            i wlasnie __tego tego miesiaca urodzilem sie JA. wiecej nie powiem, bo jest to
            scisle tajne.....
    • Gość: xtender Re: Zielono mi..... IP: *.image.ru / *.image.ru 19.06.02, 15:13
      Dzien mi minol goraco i na lniuchowaniu, a jestem tylko 1200km na wsch.
      Pzdr
      • Gość: Raffix Re: Zielono mi..... IP: *.braun.de 19.06.02, 15:25
        Gość portalu: xtender napisał(a):
        > Dzien mi minol goraco i na lniuchowaniu, a jestem tylko 1200km na wsch.
        > Pzdr
        Czesc Xtender! Nie zapomnij wpaść na imprezę jak już osiągniemy tysiąc. A może
        znasz się też na drinkach? :-)
      • Gość: br Re: Zielono mi..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 16:04

Bardzo zazdroszczę tych 1200 km na wschód.
        dawno tam nie byłem.

pozdrowienia
        br
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka