Gość: ins IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 16:37 Jak wam minal dzien? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raffix Re: Zielono mi..... IP: *.braun.de 18.06.02, 16:53 Gość portalu: ins napisał(a): > Jak wam minal dzien? Przede wszystkim upalnie (stąd wątek o kurzu upalnym). Tu gdzie pracuję (jakieś 1000 km na pd.-zach od Marek) było dzisiaj w ciągu dnia 36 stopni. A jak minął Tobie? Ooops, raczej chyba jeszcze nie minął - która to u Ciebie godzina? 1pm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ins Re: Zielono mi..... IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 17:51 kurcze, jestes1000 km na polnocny zachod od Marek? No to bije Cie o pare tys. km. U mnie jest teraz 10:49 rano. Juz od 5 i 1/2 godz. jestem na nogach ( to przenosnia, bo wiecej siedze niz chodze). A aktualna temperatura to 72.4 stopnie ......oczywiscie Fehrenheita, czyli 22.4 Celsjusza, wilgotnosc 41 %, wiatr wieje z predkoscia 4.1 mil na godz., promieniowanie sloneczne 865. Dzien zapowiedzial sie dobrze i na razie trzyma sie zapowiedzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Południowy zachód IP: *.braun.de 18.06.02, 18:05 Gość portalu: ins napisał(a): > kurcze, jestes1000 km na polnocny zachod od Marek? POŁUDNIOWY zachód - coś to przekroczenie trzydziestki rzeczywiście nie wpływa na Ciebie najlepiej :-)) Dawno ją celebrowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ins Re: Południowy zachód IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 18:39 ale zachodu z tym Zachodem. Przyznaje bez bicia - roztargnienie troche mi dokucza...Urodziny z okazji 30 lat? jest taki miesiac miedzy grudniem a lutym. i wlasnie __tego tego miesiaca urodzilem sie JA. wiecej nie powiem, bo jest to scisle tajne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtender Re: Zielono mi..... IP: *.image.ru / *.image.ru 19.06.02, 15:13 Dzien mi minol goraco i na lniuchowaniu, a jestem tylko 1200km na wsch. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Zielono mi..... IP: *.braun.de 19.06.02, 15:25 Gość portalu: xtender napisał(a): > Dzien mi minol goraco i na lniuchowaniu, a jestem tylko 1200km na wsch. > Pzdr Czesc Xtender! Nie zapomnij wpaść na imprezę jak już osiągniemy tysiąc. A może znasz się też na drinkach? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: Zielono mi..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 16:04 Bardzo zazdroszczę tych 1200 km na wschód. dawno tam nie byłem. pozdrowienia br Odpowiedz Link Zgłoś