Dodaj do ulubionych

p.Werczyński ogłosił oficjalnie zamiar....

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 18:21
p.Werczyński ogłosił oficjalnie zamiar kandydowania na burmistrza Marek
(źródło: www.marki.pl). Ciekawe, czy będą też inni kandydaci?
Obserwuj wątek
    • ins Re: p.Werczyński ogłosił oficjalnie zamiar.... 31.08.02, 14:32
      Raffix, czy zapoznales sie z listem propagandowym p. Werczynskiego?
      (www.marki.pl) - w/g mnie totalna kaszana....
      • Gość: Raffix Re: p.Werczyński ogłosił oficjalnie zamiar.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 21:54
        ins napisał:
        > Raffix, czy zapoznales sie z listem propagandowym p. Werczynskiego?
        > (www.marki.pl) - w/g mnie totalna kaszana....
        Właśnie zajrzałem, by przeczytać jeszcze raz i zastanowić się nad tym, czy
        rzeczywiście kaszana i jeśli kaszana to jak duża, ale listu już na stronie
        głównej nie ma. Ins, czyżby usunęli go pod wpływem Twojej oceny? :-)
        Albo doszli do wniosku (jeśli doszli to całkiem moim zdaniem słusznie), że
        strona finansowana przez miasto nie jest dobrym miejscem na ewidentne
        deklaracje wyborcze.
        Zamiast listu jest teraz informacja o podziale miasta na okręgi wyborcze.
        • Gość: Jerzy Krajewski Re: p.Werczyński ogłosił oficjalnie zamiar.... IP: *.marketingserwis.pl 02.09.02, 15:16
          Gość portalu: Raffix napisał(a):

> ins napisał:
          > > Raffix, czy zapoznales sie z listem propagandowym p. Werczynskiego?
          > > (www.marki.pl) - w/g mnie totalna kaszana....
          > Właśnie zajrzałem, by przeczytać jeszcze raz i zastanowić się nad tym, czy
          > rzeczywiście kaszana i jeśli kaszana to jak duża, ale listu już na stronie
          > głównej nie ma. Ins, czyżby usunęli go pod wpływem Twojej oceny? :-)
          > Albo doszli do wniosku (jeśli doszli to całkiem moim zdaniem słusznie), że
          > strona finansowana przez miasto nie jest dobrym miejscem na ewidentne
          > deklaracje wyborcze.
          > Zamiast listu jest teraz informacja o podziale miasta na okręgi wyborcze.

30 sierpnia w godzinach popołudniowych wysłałem do Janusza Werczyńskiego e-list
          m.in. przypominający, że nie wolno prowadzić kampanii wyborczej w budynkach
          publicznych ani na terenie publicznym, gdyż grożą za to poważne grzywny. Być
          może skłoniło go to do zdjęcia oświadczenia w sprawie kandydowania na
          burmistrza Marek ze strony www.marki.pl, która finansowana jest ze środków
          publicznych.
    • Gość: Jerzy Krajewski Werczyński przeprasza IP: *.marketingserwis.pl 02.09.02, 15:53
      Przed chwilą na moją komórkę zadzwonił Janusz Werczyński, który powiedział, że
      informacja o jego kandydowaniu na burmistrza znalazła się na stronie
      www.marki.pl przypadkiem i była tam tylko 48 godzin.
      • ins Re: Werczyński przeprasza 02.09.02, 20:05
        dodam jeszcze, ze wywiad z zastepca burmistrza tez w/g mnie nie powinie byc
        zamieszczony na www.marki.pl (taka sama propaganda jak ta Werczynskiego) tfuu..
        • Gość: Raffix Re: Wywiad IP: *.braun.de 03.09.02, 10:25
          ins napisał:
          > dodam jeszcze, ze wywiad z zastepca burmistrza tez w/g mnie nie powinie byc
          > zamieszczony na www.marki.pl (taka sama propaganda jak ta Werczynskiego)
          W wywiadzie jednak jest sporo interesujacych informacji merytorycznych nt.
          powstajacego osiedla komunalnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka