Dodaj do ulubionych

Jak dostaliscie SDI?

IP: *.braun.de 02.10.02, 17:42
Widze po adresach, ze sporo mieszkancow Marek (Holmes, Ciekawski itd) ma
dostep do SDI. Bardzo mnie to frustruje, bo mnie TP SA odmowila. A Neostrady
oferowac nie chca. Czy to tylko mnie tak przesladuja? Spisek jaki czy co? :-)
Obserwuj wątek
    • gaja01 Re: Jak dostaliscie SDI? 02.10.02, 18:02
      Raffix, chyba nie użyłeś swojego uroku osobistego. Wiem, że gdybyś to zrobił,
      panie osobiście by Ci założyły SDI.
      • Gość: Raffix Re: Jak dostaliscie SDI? IP: *.braun.de 02.10.02, 18:20
        gaja01 napisała:
        > Raffix, chyba nie użyłeś swojego uroku osobistego. Wiem, że gdybyś to zrobił,
        > panie osobiście by Ci założyły SDI.
        Bardzo mi to pochlebia ale boje sie, ze moj urok dziala slabo. Generalnie moim
        problemem jest, ze nie potrafie i nie lubie rzeczy "zalatwiac". Gdyby moje
        dorosle zycie przypadlo na okres PRL-u, to chyba moje dziecko nigdy by szynki
        na oczy nie zobaczylo i mieszkania tez bym nigdy nie "dostal" (uzywajac
        owczesnej terminologii). Teraz na szczescie wiele rzeczy mozna po prostu kupic
        za ciezko ale uczciwie zapracowane (przynajmniej w moim przypadku) pieniadze.
        Szkoda, ze nie dotyczy to TP SA.

p.s. ale moze jednak sie przelamie i sprobuje, jak to jest z tym urokiem. Tylko
        jak mam to zrobic, pojsc do tych Pan i co dalej, komplementy prawic, kawe
        przyniesc czy jak? Czy moze na litosc, ze Zona mnie z domu wyrzuci za
        blokowanie numeru telefonicznego i kosmiczne rachunki? Oj, chyba nie potrafie.
    • Gość: jogi Re: Jak dostaliscie SDI? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 23:03
      proponuję podczas rozmowy rzucić hasło iż założenie Ci SDI będzie z korzyścią
      dla obu stron - ty będziesz śmigał po internetku płacąc ok. 130,- miesięcznie
      zaś żona drugie tyle za pogawędki z psiapsółą ze studiów z którą ma kontakt
      tylko przez telefon komórkowy.
      -> powodzenia <-
      • Gość: nowy Re: Jak dostaliscie SDI? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 18:33
        z tego co wiem to SDI dostawały firmy i szkoły na początku, więc jak ktoś
        prowadził nawet jednoosobową działalność to też firma a urządzeń też za dużo
        nie było tak ok 130
        • Gość: Raffix Re: Jak dostaliscie SDI? IP: *.braun.de 28.10.02, 18:42
          Gość portalu: nowy napisał(a):
          > z tego co wiem to SDI dostawały firmy i szkoły na początku, więc jak ktoś
          > prowadził nawet jednoosobową działalność to też firma a urządzeń też za dużo
          > nie było tak ok 130
          Ciekawe, czy w koncu zaczna oferowac Neostrade Plus. Gdy dzwonilem jakis
          miesiac temu, to nie byli w stanie nic konkretnego powiedziec.
          • buh Re: Jak dostaliscie SDI? 28.10.02, 18:48
            oni nigdy nie są w stanie nic konretnego powiedzieć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka