IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 20:17
A tak wogóle to kto ma największe szanse, zdaniem tutejszych Forumowiczów,
na zostanie Burmistrzem?
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: Burmistrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 22:30
      Moim zdaniem ten kto nawet nie chciał głosować na Werczyńskiego to po wyczynach
      Pana Krajewskiego zrobi to dla zasady.
      • Gość: Majka Re: Burmistrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 22:41
        Po niedzieli wszystko będzie już jasne.
    • Gość: Majka Re: Burmistrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 22:43
      Czy ktoś wie, w jakich godzinach można głosować?
    • Gość: sarmatia Re: Burmistrz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 23:10
      od godziny szóstej do dwudziestej
    • Gość: Hirek Re: Burmistrz IP: *.chello.pl 23.10.02, 23:37
      Ja bym chciał, żeby wygrał Tankiewicz.
      I gadanie, że "zagłosuję na Werczyńskiego dla zasady" jest dla mnie głupie. Jak
      można głosować "dla zasady". Na Wałęsę(ma zamiar startować w przyszłych
      wyborach prezydenckich) też zagłosujecie "dla zasady"?!
      Pan Krajewski nie wszystkim się podoba - nie musi. Ale może mówić co chce
      (demokracja).
      Pan Werczyński nie wszystkim się podoba. I zgadzam się! Co zrobił jako
      burmistrz? NIC!!! Napsrzedawał wiele działek! Tak, moi mili! Nic więcej.
      A pamiętajmy, że Pan Tankiewicz był już burmistrzem Marek (przed Panem
      Werczyńskim) i zrobił dużo:
      -wybudował Szkołę POdstawową nr 5 w Markach;
      -otworzył ośrodek na ul. Sportowej (naprzeciwko kościoła Św. Izydora);
      -otworzył przychodnię.
      -i kilka innych:).
      Pan Tankiewicz naprawdę działał na rzecz Marek.
      Ale potem przyszła "moda" na AWS. Wybory wygrał Pan Werczyński. I co z tego
      wyszło dobrego? Dobrego nic! Ale i nic złego. Dlatego niektórzy chcą
      głosować "dla zasady".
      Jednak nie trzeba tak robić! Bo można zmienić coś na lepsze! Naprawdę! I Pan
      Tankiewicz wydaje mi się zaufanym człowieka do zmian na dobre!
      Stawiam na Pana Tankiewicza!

Pozdrawiam.

• Gość: T-Rex Re: Burmistrz IP: *.idea.pl 24.10.02, 00:08
        Z moich "badań opinii" wynika, że Krajewski mimo że ma spore poparcie przegra z
        Werczyńskim. Głosować dla "zasady" na Werczyńskiego będą ludzie młodzi (choć
        niewiele wiedzą co zrobił i jakie ma plany). Powodem tego jest nie program
        Krajewskiego który jest OK ale agresywna kampania. A inni kandytaci... no cóż,
        nazwiska są znane w każdym razie.
        Zobaczymy.
        • Gość: Hirek Re: Burmistrz IP: *.chello.pl 24.10.02, 00:41
          Bo właściwie jest tak, że ludzie narzakają na Werczyńskiego, ale nie widzą nic
          dobrego w innych kandydatach i dlatego zagłosują na obecnego burmistrza.
          T-Rex - wnioskuję, że jesteś zwolennikiem Werczyńskiego. Prawda to?
          Pozdrawiam.
          • Gość: pikolo Re: Burmistrz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 08:03
            na werczyńskiego-bzdura
            • Gość: Jerzy Krajewski Re: Burmistrz IP: *.marketingserwis.pl 24.10.02, 11:32
              Pikolo! Masz rację. Młodzi ludzie nie lubią tego bufona Werczyńskiego ze
              Zjednoczenia Chrześcijańsko Narodowego, który szuka poparcia u księdza
              proboszcza i dewotek z Ligii Polskich Rodzin.
              A propos LPR, są tam ludzie, z którymi można robić politykę w Markach. Na
              poziomie kraju mają fantastycznego faceta i przywódcę Romana Giertycha.
              Pozdrawiam
              Jerzy Krajewski
              Gość portalu: pikolo napisał(a):

> na werczyńskiego-bzdura
          • Gość: Jan Re: Burmistrz IP: *.tele2.pl 24.10.02, 13:46
            Jetsem za Robertem Tankiewiczem. Werczyński w swoich sześciu lat pracy jako
            Burmistrz zapomniał o Markach jak jego dziadek, który był pierwszym
            komunistycznym Naczelnikiem w Markach. Tankiewicz jest stanowczy i sprawiedliwy
            dbający o młodzież.
        • Gość: Jerzy Krajewski Re: Burmistrz IP: *.marketingserwis.pl 24.10.02, 12:06
          Szanowny Panie T-Rex
          Dziękuję, że dostrzegł Pan, że mam spore poparcie oraz że w rozgrywcę liczę się
          tylko ja i Werczyński. Zgadzam się z tym. Uważam, że do drugiej rundy wejdę ja
          i Werczyński. W drugiej turze wyraźnie wygram z Werczyński, gdyż wyjdą na jaw
          informacje, które skompromitują mojego konkurenta.
          Młodym ludziom nie przeszkadza agresywna kampania. Młodzi ludzie lubią oglądać
          ostre starcia. Przyzwyczaili się do tego przy grach komputerowych. Potrafią
          dostrzec ciężar, ale również finezję ciosów. Młodzi ludzie nie lubią dewotek,
          które wspierają Werczyńskiego. Nie lubią też księdza proboszcza, który również
          wspiera Werczyńskiego i za cząsto, jak na księdza, mówi o pieniądzach.
          Pozdrawiam
          Jerzy Krajewski

Gość portalu: T-Rex napisał(a):

> Z moich "badań opinii" wynika, że Krajewski mimo że ma spore poparcie przegra
          z
          >
          > Werczyńskim. Głosować dla "zasady" na Werczyńskiego będą ludzie młodzi (choć
          > niewiele wiedzą co zrobił i jakie ma plany). Powodem tego jest nie program
          > Krajewskiego który jest OK ale agresywna kampania. A inni kandytaci... no
          cóż,
          > nazwiska są znane w każdym razie.
          > Zobaczymy.
      • Gość: Prawnik Re: Burmistrz IP: 212.244.180.* 24.10.02, 11:34
        Gość portalu: Hirek napisał(a):

> Ja bym chciał, żeby wygrał Tankiewicz.
        > pamiętajmy, że Pan Tankiewicz był już burmistrzem Marek (przed Panem
        > Werczyńskim) i zrobił dużo:
        > -wybudował Szkołę POdstawową nr 5 w Markach;
        > -otworzył ośrodek na ul. Sportowej (naprzeciwko kościoła Św. Izydora);
        > -otworzył przychodnię.
        > -i kilka innych:).
        > Pan Tankiewicz naprawdę działał na rzecz Marek.
        > Ale potem przyszła "moda" na AWS. Wybory wygrał Pan Werczyński.

Szanowny Panie Hirku,
        nie wiem czy Pan wie, ze Pan Tankiewicz "wyleciał" z hukiem ze stanowiska
        burmistrza (nie wiem za co ale prawomocny wyrok sadu raczej musial byc) w
        trakcie trwania kadencji; ja na jego miejscu wstydzilbym sie kandydowac
        jeszcze raz po czyms takim.

pozdrawiam,
        Prawnik
        • Gość: Raffix Re: Burmistrz IP: *.braun.de 24.10.02, 11:40
          Gość portalu: Prawnik napisał(a):
          > Szanowny Panie Hirku,
          > nie wiem czy Pan wie, ze Pan Tankiewicz "wyleciał" z hukiem ze stanowiska
          > burmistrza (nie wiem za co ale prawomocny wyrok sadu raczej musial byc) w
          > trakcie trwania kadencji; ja na jego miejscu wstydzilbym sie kandydowac
          > jeszcze raz po czyms takim.
          No wlasnie - czy ktos wie, za co zostal odwolany p. Tankiewicz? Moze jakis
          Markowianin z dluzszym stazem nam to wyjasni? Czy byla o tym moze mowa podczas
          debaty kandydatow?
          • Gość: Prawnik Re: Burmistrz IP: 212.244.180.* 24.10.02, 11:45
            Gość portalu: Raffix napisał(a):

> Czy byla o tym moze mowa podczas debaty kandydatow?

Szanowny Rafale,
            była, lecz niestety bardzo lakoniczna, polegala na tym, ze ktos z sali wstal i
            zapytal jak Pan Tymiński smie kandydowac po czyms takim?; jak widac po trasci pytania, nie moglo ono dac rozwiazania zagadki.

pozdrawiam,
            Prawnik
          • Gość: Jerzy Krajewski Re: Burmistrz IP: *.marketingserwis.pl 24.10.02, 11:53
            Drogi Panie Raffix!
            Tankiewicz został odwołany za złą umowę na wykonanie stacji uzdatniania wody
            oraz za chamstwo. O umowie w sprawie stacji więcej znajdzie Pan w "Głosie
            Mareckim" nr 2/listopad 2002.
            O chamstwie Tankiewicz tu opowiem (W "Głosie Mareckim" nie chciałem urażać
            poczucia estetyki czytelników. Inicjatorem odwołania Tankiewicza był m.in.
            Piotr Białek, w 1996 radny Rady Miasta Marki, bardzo miły facet. Nie lubi on
            Tankiewicza z wielu powodów. Jednym z nich były chamskie odzywki Tankiewicza do
            radnych. Na jednej z komisji Rady Miasta Marki ówczesny burmistrz Tankiewicz
            zwrócił się do Piotra Białka w następujący sposób: "Jak przypierdolę w ten ryży
            łeb, to..." . Ryży bo Piotr ma rude włosy.
            Innym razem na sesji Rady Miasta Marki Tankiewicz na pytanie radnego, na co
            zamierza przeznaczyć pewną kwotę z budżetu miasta odpowiedział mu: "A chuj cię
            to obchodzi!" ( Chuj piszę się przez ch czy h? Bo ja nie wiem, tak rzadko
            używam tego słowa.)
            I to by było na tyle o Panu Tankiewiczu, tym chamie, który nie ma szacunku dla
            radnych i powagi Rady Miasta Marki.
            Pozdrawiam
            Jerzy Krajewski
            Gość portalu: Raffix napisał(a):

> Gość portalu: Prawnik napisał(a):
            > > Szanowny Panie Hirku,
            > > nie wiem czy Pan wie, ze Pan Tankiewicz "wyleciał" z hukiem ze stanowiska
            > > burmistrza (nie wiem za co ale prawomocny wyrok sadu raczej musial byc) w
            > > trakcie trwania kadencji; ja na jego miejscu wstydzilbym sie kandydowac
            > > jeszcze raz po czyms takim.
            > No wlasnie - czy ktos wie, za co zostal odwolany p. Tankiewicz? Moze jakis
            > Markowianin z dluzszym stazem nam to wyjasni? Czy byla o tym moze mowa
            podczas
            > debaty kandydatow?
    • Gość: pikolo Re: Burmistrz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 14:36
      Tankiewicz już był-kochani coś świeżego p.Krajewski
    • Gość: pikolo Re: Burmistrz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 14:43
      Apel i prosba jeżeli ktoś wie gdzie są działki do zasiedzenia niech da znać
      p.Werczyńskiemu pilne bo kadencja się kończy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka