Gość: toban IP: *.local.berlin 20.11.02, 17:20 Jaki przewidujecie wynik? Obstawię Dania-Polska 1:1. Że nasi strzelą gola podpowiada mi serce, rozumu nie mieszam do tego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hirek Re: Dania-Polska IP: *.chello.pl 20.11.02, 17:28 A ja za rozumem mówię, że przegramy. Serca nie mieszam. Fajnie, że znowu sportowe emocje będą na forum:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Dania-Polska IP: *.braun.de 20.11.02, 18:08 Gość portalu Hirek napisał: > A ja za rozumem mówię, że przegramy. Serca nie mieszam. Fajnie, że znowu > sportowe emocje będą na forum:) Wybaczcie ingorancje, ale kiedy ma byc ten mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Dania-Polska IP: *.kosnet.pl / 10.110.4.* 20.11.02, 18:30 Gość portalu: Raffix napisał(a): > Gość portalu Hirek napisał: > > A ja za rozumem mówię, że przegramy. Serca nie mieszam. Fajnie, że znowu > > sportowe emocje będą na forum:) > Wybaczcie ingorancje, ale kiedy ma byc ten mecz? o 19-15 rowniez stawiam na remis 0:0 lub 1:1 (serce) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Dania-Polska IP: *.braun.de 20.11.02, 18:51 Gość portalu: Al napisał(a): > o 19-15 rowniez stawiam na remis 0:0 lub 1:1 (serce) :))) Czyli juz niedlugo. Ciekawe, czy mareccy forumowicza tradycyjnie zbiora sie, by wspolnie pokibicowac. Byloby fajnie. Ja jak zwykle obstawiam 3:2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarmatia Re: Dania-Polska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 19:05 To może teraz ja się spytam. A co jest do wygrania? Bo ja typuję 0:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Dania-Polska IP: *.chello.pl 20.11.02, 19:35 Droga Sarmatio! Nic nie jest do wygrania, bo to mecz towarzyski! Optymiści z Was! Same remisy... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek 0:1... IP: *.chello.pl 20.11.02, 19:37 Tomasson i przegwyamy. Do przewidzenia. Obstawiający 0:0 nie odgadli. Będzie 3:1 dla Danii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek 0:1 do przerwy IP: *.chello.pl 20.11.02, 20:02 KOniec pierwszej części spotkania. Polacy nie zachwycili. Ale Dąbrowski, Oli i Kosowski robią dobre wrażenie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Dania-Polska IP: *.chello.pl 20.11.02, 20:01 Kukiełka jest cienki. Kałużny również, ale pozostała część składu spisuje się całkiem ładnie. Skład ogólnie mi się podoba. Szkoda, że nie ma nikogo z Legii. Czuję jednak, że w eliminacjach ME powróci do składu Marcin Mięciel, a może jeszcze ktoś z obecnej jedenastki Mistrzów Polski. Dziś nie wierzę w zwycięstwo, choć chciałbym, żeby grający skład się sprawdził. Dąbrowski jest OK. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sidewinder Re: Dania-Polska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 20:08 Po pierwszej wspaniałej połowie widać, że Pan prezes Boniek powinien zająć się marketingiem a nie trenowaniem reprezentacji Polski. Taktyka na mecz z Danią jest olśniewająca: dzida w przód i może Olisadebe odwali resztę. Żurawski podobno nie ma kompleksów, jak narazie ma mocz w gaciach,przeszkadza mu on najwyraźniej w bieganiu. Polska potrzebuje zagranicznego trenera, bo wina za porażkę leży w taktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Dania-Polska IP: *.chello.pl 20.11.02, 20:14 Nie trzeba zagranicznego trenera. Rzeczywiście mecz się nie układa. Bońka to ja już przy wuborze skazałem na porażkę. Co to za trener?! Nie powinni zmieniać Wójcika! Engel niczym się nie popisał i dziwią mnie głosy, żeby wrócił na stanowisko selekcjonera. Engelowi się udało, że trafił w szczytową fromę Olisadebe i załatwił mu obywatelstwo. Do tego mieliśmy farta (albo Olego - jak kto woli) w eliminacjach MŚ. Obecnie nie wiem kogo wskazałbym na zastępcę Bońka, bo Wójcik się skończył, Kasperczqak kiepsko mówi po polsku, Okuka jak odejdzie z Legii to pojedzie do Jugoli, Paweł Janas skończył trenowanie, za zaczął prezesowanie. W ostatnich latach najlepiepszymi trenerami byli właśnie Wójcik i Janas, ale kto teraz na nich postawi? Nie biorę pod uwagę Smudy, bo on nigdy nie był dobrym trenerem. Nawet jak trenował Legię to byłem jego przeciwnikiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuldi-Marejka Re: Dania-Polska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 11:21 Nie widać pomysłu trenera. Roszady w składzie tego dowodzą. Boniek bierze dosłownie : Pierwszych lepszych. Niedzielan strzela - do reprezentacji, Dąbrowski do Besikstasu - do reprezentacji, o Wichniarku dobrze pisali - do reprezentacji ( już odpadł ), ..... Itd. Małysz do reprezentacji - to co, że nie pasuje, ale jest mistrzem. Brak koncepcji!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Dania-Polska IP: *.chello.pl 20.11.02, 20:09 Piechniczek nie popiera Dąbrowskiego! Phi! A kogo popiera? Żałosna wypowiedź. Mi ogólnie skład się podoba. Naprawdę. Może oprócz Kukiełki i Kałużnego. Ale myślę, że jest OK. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sidewinder Re: Dania-Polska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 20:13 Ratajczyk jest rzadki jak pomidorówka. Całe szczęsćie, że nie gra Hajto bo z jego przyspieszeniem mógłby skompromitować nas jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Dania-Polska IP: *.chello.pl 20.11.02, 20:15 Ano Bogu dzięki, że nie ma Hajty. Ratajczyk się nie popisał. No cóż... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: 0:2 IP: *.braun.de 20.11.02, 20:46 A Lato to jeszcze gra? A ten, no.. Szarmach czy jak mu tam? :-)) Gadalem kiedys (bo musialem) o pilce z pewnym Hiszpanem, z ktorym pracuje - znal sporo nazwisk polskich pilkarzy z lat 70-tych i 80-tych (wiecej niz ja znam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: 0:2 IP: *.chello.pl 20.11.02, 20:52 Piłkarze z kadry lat 70-tych ograliby naszą obecną jedenastkę conajmniej 6:0. Te nazwiska: Deyna Lato Lubański Szarmach Gadocha Gorgoń Żmuda Tomaszewski Piękne czasy polskiej piłki nożnej. Niestety nic nie wskazuje na to, aby one wróciły. Szkoda. Rafale, Szarmach i Lato już nie grają :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toban Re: 0:2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 21:26 Gość portalu: Hirek napisał(a): > Piłkarze z kadry lat 70-tych ograliby naszą obecną jedenastkę conajmniej 6:0. > Te nazwiska: > Deyna > Lato > Lubański > Szarmach > Gadocha > Gorgoń > Żmuda > Tomaszewski > Piękne czasy polskiej piłki nożnej. Niestety nic nie wskazuje na to, aby one > wróciły. Szkoda. Hirku, muszę dodać: Szymanowski Musiał Domarski Kasperczak Dzisiaj było słabo, bez walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: 0:2 IP: *.chello.pl 22.11.02, 11:41 Dzięki. Wcześniej też byli dobrzy piłakrze: Brychczy, Pol, jeszcze wcześniej Wilimowski. Dziś tylko Dudek się liczy tak naprawdę w europejskiej piłce nożnej. No i może Krzysztfo Warzycha! Ten to ma zdrowie. Prawie 40-tka na karku i wiciąż strzela! Z obecnie grających piłkarzy jest drugi po Romario pod względem strzelonych oficjalnie goli! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek No i przegraliśmy IP: *.chello.pl 20.11.02, 21:01 Obstwaiłem 3:1. Było 2:0, ale przegraliśmy dwoma bramkami... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: No i przegraliśmy IP: *.braun.de 20.11.02, 21:22 Gość portalu: Hirek napisał(a): > Obstwaiłem 3:1. Było 2:0, ale przegraliśmy dwoma bramkami... Obstawilem 3:2. Bylo 2:0, ale jesli obie liczby z mojej prognozy podzielic przez 3, zaokraglic w dol do najblizszej calkowitej (jesli potrzeba) a nastepnie pomnozyc przez 2 to wyjdzie wlasnie tyle ile bylo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś