Dodaj do ulubionych

plac zabaw

12.08.08, 23:09
czy w strudze lub bliskiej okolicy znajduje sie ladny ciekawy i bezpieczny
plac zabaw dla dzieci? gdzie bawia sie wasze dzieci?
Obserwuj wątek
    • figaroo Re: plac zabaw 14.08.08, 10:11
      Otworzyli nowy plac zabaw. Co prawda nie w Strudze tylko w Pustelniku. Ale to i
      tak bliżej niż jeździć w okolice Urzędu Miasta. Na ulicy Dmowskiego. Plac zabaw
      jest, ale mało zachęcający. Otoczenie dookoła jakieś takie sobie, na placu jest
      piaskownica, dwie huśtawki (dla większych dzieci- łańcuchowe), jedna huśtawka-
      równoważnia. Jest jeszcze zjeżdżalnia, taka z domkiem. Ale zawsze możesz się
      przejść (o ile nie za daleko) i zobaczyć. Tak czy inaczej mogli się trochę
      bardziej postarać.

A gdzie są jeszcze jakieś fajne place zabaw?
      • marengo Re: plac zabaw 24.08.08, 18:08
        dzieki za informacje - rzeczywiscie mogli sie lepiej postarac - a kto finansuje
        ten plac zabaw?
        • figaroo Re: plac zabaw 24.08.08, 22:47
          A tego to już nie wiem:)
          • michal-tarcho Re: plac zabaw 20.04.15, 22:37
            drodzy sąsiedzi czy naprawdę w Markach do tej pory nie ma żadnych placów w rejonie strugi ? :/
            tyle nowych budynków powstało a o dzieciach miasto zapomniało..
            mieszkam tu od pół roku i nie mogę nic w okolicy znaleźć..
            • markowy_zieleniec Re: plac zabaw 21.04.15, 06:44
              www.google.com/maps/d/viewer?mid=zxEhMeluEFa0.kxnGUknIw4BA&msa=0&hl=pl&ie=UTF8&t=m&ll=52.336808,21.120186&spn=0.073422,0.109863&z=13&source=embed
              • darek.pietrucha Re: plac zabaw 21.04.15, 10:37
                Witam,
                Bardzo ładny, dobrze wyposażony i funkcjonalny plac zabaw znajdziesz na ul. Wczasowej 5 na terenie Zespołu Szkół nr 2, u zbiegu ul. Cisowej i Granicznej, Na ul. Dębowej i jak wspomniano na ul. Dmowskiego. Jest w czym wybierać.
                • michal-tarcho Re: plac zabaw 27.04.15, 21:49
                  dzięki wielkie za odpowiedź.
                  Na Cisowej byłem już ale tam jest bardzo mały plac zabaw,
                  żona z dzieckiem jeździ na sportową busem, ale nie wiedziałem że jest jakiś na wczasowej.
                  Jutro się tam przejdę, dzięki.
                  • markowy_zieleniec Re: plac zabaw 28.04.15, 06:56
                    michal-tarcho napisał(a):
                    > dzięki wielkie za odpowiedź.
                    > Na Cisowej byłem już ale tam jest bardzo mały plac zabaw,
                    > żona z dzieckiem jeździ na sportową busem, ale nie wiedziałem że jest jakiś na
                    > wczasowej. Jutro się tam przejdę, dzięki.

Na Sportowej nie ma JESZCZE placu, ale postaraj się z nami i głosuj codziennie na PODWÓRKO NIVEA oddając 10 głosów z każdego urządzenia podając inne emaile!
                  • darek.pietrucha Re: plac zabaw 28.04.15, 11:10
                    Na ul. Wczasowej znajduje się na terenie Zespołu Szkół nr 2 na tyłach więc jest niewidoczny z ulicy. Dostęp jest dla wszystkich bez problemu, a i sam plac jest ładnie wyposażony i dużo bardziej atrakcyjny niż na Cisowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka