marengo 12.08.08, 23:09 czy w strudze lub bliskiej okolicy znajduje sie ladny ciekawy i bezpieczny plac zabaw dla dzieci? gdzie bawia sie wasze dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figaroo Re: plac zabaw 14.08.08, 10:11 Otworzyli nowy plac zabaw. Co prawda nie w Strudze tylko w Pustelniku. Ale to i tak bliżej niż jeździć w okolice Urzędu Miasta. Na ulicy Dmowskiego. Plac zabaw jest, ale mało zachęcający. Otoczenie dookoła jakieś takie sobie, na placu jest piaskownica, dwie huśtawki (dla większych dzieci- łańcuchowe), jedna huśtawka- równoważnia. Jest jeszcze zjeżdżalnia, taka z domkiem. Ale zawsze możesz się przejść (o ile nie za daleko) i zobaczyć. Tak czy inaczej mogli się trochę bardziej postarać. A gdzie są jeszcze jakieś fajne place zabaw? Odpowiedz Link Zgłoś
marengo Re: plac zabaw 24.08.08, 18:08 dzieki za informacje - rzeczywiscie mogli sie lepiej postarac - a kto finansuje ten plac zabaw? Odpowiedz Link Zgłoś
michal-tarcho Re: plac zabaw 20.04.15, 22:37 drodzy sąsiedzi czy naprawdę w Markach do tej pory nie ma żadnych placów w rejonie strugi ? :/ tyle nowych budynków powstało a o dzieciach miasto zapomniało.. mieszkam tu od pół roku i nie mogę nic w okolicy znaleźć.. Odpowiedz Link Zgłoś
markowy_zieleniec Re: plac zabaw 21.04.15, 06:44 www.google.com/maps/d/viewer?mid=zxEhMeluEFa0.kxnGUknIw4BA&msa=0&hl=pl&ie=UTF8&t=m&ll=52.336808,21.120186&spn=0.073422,0.109863&z=13&source=embed Odpowiedz Link Zgłoś
darek.pietrucha Re: plac zabaw 21.04.15, 10:37 Witam, Bardzo ładny, dobrze wyposażony i funkcjonalny plac zabaw znajdziesz na ul. Wczasowej 5 na terenie Zespołu Szkół nr 2, u zbiegu ul. Cisowej i Granicznej, Na ul. Dębowej i jak wspomniano na ul. Dmowskiego. Jest w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
michal-tarcho Re: plac zabaw 27.04.15, 21:49 dzięki wielkie za odpowiedź. Na Cisowej byłem już ale tam jest bardzo mały plac zabaw, żona z dzieckiem jeździ na sportową busem, ale nie wiedziałem że jest jakiś na wczasowej. Jutro się tam przejdę, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
markowy_zieleniec Re: plac zabaw 28.04.15, 06:56 michal-tarcho napisał(a): > dzięki wielkie za odpowiedź. > Na Cisowej byłem już ale tam jest bardzo mały plac zabaw, > żona z dzieckiem jeździ na sportową busem, ale nie wiedziałem że jest jakiś na > wczasowej. Jutro się tam przejdę, dzięki. Na Sportowej nie ma JESZCZE placu, ale postaraj się z nami i głosuj codziennie na PODWÓRKO NIVEA oddając 10 głosów z każdego urządzenia podając inne emaile! Odpowiedz Link Zgłoś
darek.pietrucha Re: plac zabaw 28.04.15, 11:10 Na ul. Wczasowej znajduje się na terenie Zespołu Szkół nr 2 na tyłach więc jest niewidoczny z ulicy. Dostęp jest dla wszystkich bez problemu, a i sam plac jest ładnie wyposażony i dużo bardziej atrakcyjny niż na Cisowej. Odpowiedz Link Zgłoś