Dodaj do ulubionych

Stephen King - Czytelnicy

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 22:17
Witam chcialem sie spytac czy ktos z was czyta stephana Kinga, chcialbym
sobie po mailowac z osobo co czyta ksiazki tego autora. Czytam go od niedawna
ale juz kilka ksiazek przecyztalem i chcialbym pogada c:D
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan Re: Stephen King - Czytelnicy IP: *.tele2.pl 09.10.03, 09:36
      Szopen - Chopin
      Kto Ty jesteś,
      Polak mały? a może obcokrajowiec uczący sie języka polskiego.
      Przepraszam, ale to nie uraza lecz ciekawość po czytaniu Twoich listów na forum.
      • Gość: Szopen Re: Stephen King - Czytelnicy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 10:59
        Ja pierdziele. Myslalem ze tylko raz, kilka lat temu przyczepi sie ktos do mnie
        na 4um jakiejs tam gry. Ale widze ze jednak znajdujo osoby by kogos pogrozyc.
        Nie no i co ztego zle grmatycznie + skladnia wypisuje na forum???? Rozumiesz
        wiec co sie czepiasz?
        Pisze tak bo nie chce mi sie myslec w keirunku jezyka polksiego. Gdy mam
        napisac podanie wole skupic sie wtedy. A ogulnie t9 mam rozum wyksztalcony
        technicznie a nie lingwistycznie. Chodze na politechnike warszawsko na kierunek
        Radioelektronika i telekomunikacja w informatyce :D
        Mysle ze dobrze :~
        • Gość: Jan Re: Stephen King - Czytelnicy IP: *.tele2.pl 09.10.03, 13:04
          Dziękuję. jest to odpowiedż cybernetyczna.
          Wyyyraaazyyy szaaacuuunkuuu.
    • Gość: Joanna Re: Stephen King - Czytelnicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 18:04
      Witaj. Ja czytałam. Co prawda już jakiś czas temu. Miałam wtedy fazę na
      horrory :-) Co zdążyłeś już przeczytać? Może "Drzwi do grudnia" albo "Złe
      miejsce"? Obie dobre. Ale (jeśli jeszcze nie czytałeś) zajrzyj też do "Manitou"
      Grahama Mastertona (włos się jeży - d o s ł o w n i e!)Pzdr.
      • Gość: Szopen Re: Stephen King - Czytelnicy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 19:23
        Nieczytalem a szkoda. Jestem mlodym czytelnikiem i zaczelem swojo podroz Od
        Sklepiku z Marzeniami ( dostalem od kolezanki na urodziny) po calo sage Mroczna
        Wieza (docelowo 7 czesci)

Jezeli chodzi o G. Mastersona, jezeli tak mowisz, to musze sie wybrac do
        emipiku :D Mam nadzieje ze styknie 50 zl bo narazie moj budzet przewiduje na
        ten miesioc tlyko tyle pieniedzy na ksiazke :D
        • j_o_a_n_n_a Re: Stephen King - Czytelnicy 09.10.03, 21:08
          A kto dziś kupuje książki? Wystarczy biblioteka :)
          Kupisz, przeczytasz raz może 2 (i to dopiero wtedy, kiedy już zapomnisz o czym
          była... w połowie sobie przypominasz i odkładasz). Później to tylko makulatura
          na półce. Ewentualnie można pożyczyć znajomemu (dobry sposób na pozbycie się
          zbędnych książek - rzadko kiedy oddają). Kupuję tylko podręczniki, bo
          najpotrzebniejsze i trzeba mieć... i tu fundusze się kończą.
          • Gość: Szopen Re: Stephen King - Czytelnicy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 21:26
            A ja wychodze z zzalozenie, ze wole miec ksiazke, i tak na 100% wiem ze nie
            rpzecyztam jej poraz drugi, bo z reguly nie lubie ksiazek procz horrorow i
            kryminalow. Ale naprawde musi byc dobra by o przeczytac.
            Po co mam komus pozyczac. Wole jak na polce lezo ksiazki chociaz nastepne
            pokolenie bedzi emialo co czytac i to nie byle jako literature :D
            • j_o_a_n_n_a Re: Stephen King - Czytelnicy 09.10.03, 23:16
              Rozumiem. Inwestujesz w przyszłość. To się chwali :-)
              Na razie.
              • Gość: Szopen Re: Stephen King - Czytelnicy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 23:19
                Pozatym lepiej wygloda. Dziewcyzna sie pyta co czytasz. A ja Stephena Kinga O_o
                I zobacyz pelne polki jego ksiazek :D
                • j_o_a_n_n_a Re: Stephen King - Czytelnicy 10.10.03, 19:48
                  Dobre! Pewnie też skuteczne. Lepiej jak facet szpanuje półką z książkami niż
                  adidasem. Kupuj! :-D
                  • Gość: Szopen Re: Stephen King - Czytelnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 17:57
                    I oto chodzi :D Ale ja nie jestem dresiarzem :D, choc w adidaskach chodze :D
                    choc wole buty ecco ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka