lynch1 09.01.04, 07:57 Mam welli design. Nie skleja włosów ale też za słabo utrwala. Kiedy zdejmę kapelusz włosy wyglądają fatalnie. Jakich lakierów używacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lynch1 Re: Lakier 09.01.04, 13:38 Mam jeszcze próbkę infinium (czy jakoś tak) z serii l`oreal professionell.Idealny, nie skleja, nie widać go a mocno utrwala i dobrzez podnosi u nasady. Jak próbka mi się skończy na pewno kupię ten lakier, choć nie jest tani-45 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Lakier IP: *.ssss.gouv.qc.ca 09.01.04, 18:52 No wlasnie, co ?? Bo to zaczyna byc intrygujace :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lynch1 Re: Lakier 10.01.04, 07:34 Posiadam jeszcze jeden lakier z serii l'oreal. Akurat o nim mam bardzo kiepskie zdanie. Raz nieopatrznie nakusilem sie, mimo slonej ceny, bo ?ladne opakowanie i znana marka?. Butle, chyba 400ml, meczylem przez rok. Lakier nadaje sie chyba do fantazyjnych, upinanych kokow. Wlosy skleja i potwornie wysusza. Poza tym nie daje sie wyczesac i pozostawia osad na wlosach. Odpowiedz Link Zgłoś
lynch1 Re: Lakier 12.01.04, 09:07 Ja jednak mam cieniutkie włosy i z lakierów najbardziej lubię: 1. granatowy TAFT-jest bardzo mocny,gdy zalezy mi na fryzurze przez cały dzień a nie mam mozliwości poprawienia jej, 2. Wellaflex nadający obętości włosom- nie skleja włosów, jest nieco słabszy niż TAFT ale gdy np mam możliwość porawiy fryzury wybieram Wellaflex ( na włosach prawie niewidoczny ) 3. czasem używam takze Pantene PRO V i TIMOTEI.Ten drugi ładnie pachnie i utrwala także dość dobrze.Poza tym jest tańszy niż Wella. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Lakier IP: *.Wabrzezno.com.pl / *.Wabrzezno.com.pl 12.01.04, 17:23 Lakiery - najlepsze sa te do malowania parkietu - raz zrobisz i masz na 3- miesiące spokój z włosami - same odpadną hihihihihii Odpowiedz Link Zgłoś
lynch1 Re: Lakier 13.01.04, 09:19 wczoraj wypróbowałem pantene Pro V. Jest super, jako jedyny trzyma fryzure bez wzgledu na pogode. Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: Lakier 13.01.04, 09:22 Mnie po lakierze atakuje łupież i swędzi mnie między dużymi palcami nóg. Odpowiedz Link Zgłoś