09.01.04, 07:57
Mam welli design. Nie skleja włosów ale też za słabo utrwala. Kiedy zdejmę
kapelusz włosy wyglądają fatalnie. Jakich lakierów używacie?
Obserwuj wątek
    • figo15 Re: Lakier 09.01.04, 12:38
      Kropli waleriana.
      • lynch1 Re: Lakier 09.01.04, 13:38
        Mam jeszcze próbkę infinium (czy jakoś tak) z serii l`oreal professionell.Idealny, nie skleja, nie widać go a mocno utrwala i dobrzez podnosi u nasady. Jak próbka mi się skończy na pewno kupię ten lakier, choć nie jest tani-45 zł.
        • figo15 Re: Lakier 09.01.04, 13:47
          Ale co podnosi u nasady?
          • Gość: Maciek Re: Lakier IP: *.ssss.gouv.qc.ca 09.01.04, 18:52
            No wlasnie, co ?? Bo to zaczyna byc intrygujace :))
            • lynch1 Re: Lakier 10.01.04, 07:34
              Posiadam jeszcze jeden lakier z serii l'oreal. Akurat o nim mam bardzo kiepskie zdanie. Raz nieopatrznie nakusilem sie, mimo slonej ceny, bo ?ladne opakowanie i znana marka?. Butle, chyba 400ml, meczylem przez rok.
              Lakier nadaje sie chyba do fantazyjnych, upinanych kokow. Wlosy skleja i
              potwornie wysusza. Poza tym nie daje sie wyczesac i pozostawia osad na wlosach.
              • figo15 Re: Lakier 12.01.04, 08:54
                To trzeba myć a nie wietrzyć.
                • lynch1 Re: Lakier 12.01.04, 09:07
                  Ja jednak mam cieniutkie włosy i z lakierów najbardziej lubię:
                  1. granatowy TAFT-jest bardzo mocny,gdy zalezy mi na fryzurze przez cały dzień a
                  nie mam mozliwości poprawienia jej,
                  2. Wellaflex nadający obętości włosom- nie skleja włosów, jest nieco słabszy niż
                  TAFT ale gdy np mam możliwość porawiy fryzury wybieram Wellaflex ( na włosach
                  prawie niewidoczny )
                  3. czasem używam takze Pantene PRO V i TIMOTEI.Ten drugi ładnie pachnie i utrwala
                  także dość dobrze.Poza tym jest tańszy niż Wella.
                  • Gość: PEGAS Re: Lakier IP: *.Wabrzezno.com.pl / *.Wabrzezno.com.pl 12.01.04, 17:23
                    Lakiery - najlepsze sa te do malowania parkietu - raz zrobisz i masz na 3-
                    miesiące spokój z włosami - same odpadną hihihihihii
                    • lynch1 Re: Lakier 13.01.04, 09:19
                      wczoraj wypróbowałem pantene Pro V. Jest super, jako jedyny trzyma fryzure bez wzgledu na pogode.
                      • figo15 Re: Lakier 13.01.04, 09:22
                        Mnie po lakierze atakuje łupież i swędzi mnie między dużymi palcami nóg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka