Dodaj do ulubionych

TOMASZ LIS

29.01.04, 12:40
Co sądzicie o tym całym zamieszaniu z Lisem? Faktycznie będzie kandydatem na
prezydenta, czy też Walter chce się go pozbyć ze stacji?

Jedno co wiem, to na pewno wzrośnie sprzedaż książki Lisa "Co z tą Polską".
Obserwuj wątek
    • nin15 Re: TOMASZ LIS 29.01.04, 13:20
      a Durczoki to non stop Kwasa i Millera pokazuja. na zmianę. może Durczoki też będa kandydowac.
      a Lis zawsze spadnie na cztery łapy. przeca FOX NEWS to jego.
      • figo15 Re: TOMASZ LIS 30.01.04, 08:22
        Nie chodzi kto kogo pokazuje, tylko po co to całe zamieszanie. Walter się boi?
        • nin15 Re: TOMASZ LIS 30.01.04, 08:40
          tam Lis! Durczok miałby szanse. sika jak widzi kogoś z LSD. osobliwie Kwasa. chory był i z tego wyszedł. to też dobre medialnie.
          • figo15 Re: TOMASZ LIS 30.01.04, 12:56
            Któraś z dziennikarek coś miała do jego fryzury... Nie pamiętam kto i jak się
            to skończyło.
            • nin15 Re: TOMASZ LIS 30.01.04, 14:33
              to głupi babsztyl był. bo ciężko przypierdzielac się do czyjejś fryzury jeśli ten ktoś jej "po prostu" (to takie czasopismo z lat 50-tych) nie ma. jo.
              • Gość: PEGAS Re: TOMASZ LIS IP: *.Wabrzezno.com.pl / *.Wabrzezno.com.pl 01.02.04, 10:19
                Myślę, że LIS nie jest głupi, na razie bada teren, dlatego wydał swoją
                książkę. Myslę jednak, że nie będzie startował, bo w razie przegranej
                skonczyłby się jako dziennikarz. A to bardzo duże ryzyko.
                • naka Re: TOMASZ LIS 01.02.04, 11:25
                  Ale za to rodzina jest zadowolona bo poswieca jej wiecej czasu a nawet chodzi z
                  nia do kina ????
                  Dowiemy sie juz wkrotce czym nam oczy zamydlono :))
                  • figo15 Re: TOMASZ LIS 02.02.04, 09:01
                    O co chodzi naprawdę nie dowiemy się nigdy. A jak nie wiadomo o co chodzi to
                    chodzi o... kasę.
                    • naka Re: TOMASZ LIS 05.02.04, 20:42
                      W pewnej gazecie umieszczono taki tytul:
                      " Zawieszony przez szefostwo TVN Tomasz Lis codziennie przychodzi do pracy po
                      to, zeby........zjeść tam sniadanie " ???

Ciekawe co tam serwuja ???
    • pegas15 Re: TOMASZ LIS 05.02.04, 20:50
      A mi coś tak sie wydaje, że ta cała akcja z Lisem to jest czysto marketingowy
      zabieg, na zasadzie, odsuniemy Lisa na dwa tygodnie, on odpocznie, a my
      bedziemy miec szum wokół jego osoby i wokół Faktów. Połowa Polski, która nie
      słyszała o faktach (np na wioski nie dochodzi TVN) własnie się o nich dowie.
      Mało tego dowie, się, że tam te Fakty prowadzi gościu, który mógłby zostać
      prezydentem, a nim nie chce być, chce być dziennikarzem - no jak tak sprawy
      się przedstawiają to musi byc bardzo dobry (swoją drogą uważam że jest bardzo
      dobry w tym co robi).
      • figo15 Re: TOMASZ LIS 06.02.04, 08:29
        O tym nie pomyślałem. Ale to też dobry powód. Chyba spałem na marketingu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka