aborys 26.07.02, 17:44 ...i co? Te same smęty co gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PEGAS Re: Zajrzałem IP: *.Wabrzezno.com.pl 26.07.02, 18:22 aborys napisał: > ...i co? Te same smęty co gdzie indziej. To może na którys wątek się wypowiesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Zajrzałem IP: gateway.d* / 10.3.36.* 29.07.02, 11:08 Ty, aborys. Nie miałeś wzwodu rano? Coś ty taki anty? Jak takie smuty, to rozpocznij nowy watek. Gwarantuję mnogośc wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moooni Re: Zajrzałem IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 12:09 Gość portalu: Figo napisał(a): > Ty, aborys. Nie miałeś wzwodu rano? Coś ty taki anty? Jak takie smuty, to rozpo > cznij nowy watek. Gwarantuję mnogośc wpisów. Ja nie miałam ;-)) i jakaś taka wczorajsza jestem ;-(( Co powinnam miec, zebym nie była anty? -- moooni pozdrawia z Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Zajrzałem 03.08.02, 12:14 Gość portalu: moooni napisał(a): > Ja nie miałam ;-)) i jakaś taka wczorajsza jestem ;-(( > Co powinnam miec, zebym nie była anty? To może Tobie wystarczy kefirek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moooni Re: Zajrzałem IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 12:20 aborys napisał: > To może Tobie wystarczy kefirek? Moze pomoze. Poki co zupe pomidorowa popijam kawa i nie czuje sie rewelacyjnie ;-) -- m Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Zajrzałem 03.08.02, 12:23 Tobie to do szczęścia potrzeba niewiele. Znajomy lekarz wykładał mechanizm walki z przepiciem: Witamina C i dużo cukru, dla spalenia resztek alkoholu. Lekarze specjalizujący się w odtruciach alkoholowych podają to w kroplówkach. Mi pomaga kokakola. Kefirek - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j24 Borys, w gościach nie wypada smętów wypominać IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 08:17 aborys napisał: > ...i co? Te same smęty co gdzie indziej. ... ani rozsiewać :) (to jak Borys, "nici" ze świtańca? :))) figo napisał: > Ty, aborys. Nie miałeś wzwodu rano? Coś ty taki anty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Borys, w gościach nie wypada smętów wypominać IP: gateway.d* / 10.3.36.* 02.08.02, 08:15 Dzięki Hans za pomoc. Skad przybywasz agencie? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Borys, w gościach nie wypada smętów wypominać 02.08.02, 11:15 Gość portalu: Figo napisał(a): > Dzięki Hans za pomoc. Skad przybywasz agencie? Przecam odtajnionym był :))) Gość: j24 IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Borys, w gościach nie wypada smętów wypominać 03.08.02, 14:57 j24 napisał: > Gość portalu: Figo napisał(a): > > > Dzięki Hans za pomoc. Skad przybywasz agencie? Agent wszechobecny jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Borys, w gościach nie wypada smętów wypominać IP: gateway.d* / 10.3.36.* 05.08.02, 08:31 Nigdy nie wiadomo, krety wszędzie ryja... Sam się o tym przekonałem (jaki to człowiek czasami głupi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Borys, w gościach nie wypada smętów wypominać IP: 80.51.243.* 25.04.03, 21:50 tak Odpowiedz Link Zgłoś