figo15 20.12.05, 09:34 Niedługo Święta. Czy pomyślałeś już co zawiesisz na ... ... choince? Oferujemy atrakcyjne oprogramowanie które zawiesza się samo. Microsoft To oczywiście żart. Ale zdradźcie tajemnicę, co byście chcieli znaleźć pod choinką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pegas15 Re: CO BYŚCIE CHCIELI NA GWIAZDKĘ 20.12.05, 11:10 4 tony pustaków na wybudowanie domu Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: CO BYŚCIE CHCIELI NA GWIAZDKĘ 22.12.05, 08:36 Nin, chomik w zestawie z taśmą klejącą? Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: CO BYŚCIE CHCIELI NA GWIAZDKĘ 22.12.05, 09:37 na co mi taki zestaw. żonę mam. a chomik do gonsumpcji jest. zapiekany z porami i majonezem - baja. Odpowiedz Link Zgłoś
pegas15 Re: CO BYŚCIE CHCIELI NA GWIAZDKĘ 22.12.05, 22:36 ostatnio jadłem mielone z chomika zapiekane z warzywami - miodzio, ale koniecznie do tego musi byc wino i to chłodne. Nie wiem dlaczego, ale z winem, które ma temperature pokojową mi nie smakuje, a zwinem chłodzonym taki chomik to rarytas. A i jeszcze dodam że koniecznie wino czerwone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: CO BYŚCIE CHCIELI NA GWIAZDKĘ 23.12.05, 07:45 a policzki chomika w sosie chrzanowym? niezwykle delikatne mięso. należy tylko pamiętać, żeby przed duszeniem (policzków nie chomika!) nie rozbijać mięsa tłuczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: CO BYŚCIE CHCIELI NA GWIAZDKĘ 23.12.05, 20:04 Przi Wiliji Niych moj opłatek w sieci nom leci To co nojlepsze we duszach nieci Przełom se z bliźnim - podej mu rynka Życie to przeca niy zowdy mynka Dzieciontko z nami - pomyślcie tako Niychej we Gody wszyndy jednako Blikej na inkszych - uwidź w nich siebie Trza dyć niywiela by czuć sie w niebie Boga w czowieku widzieć wystyknie Mało iskerka - już bydzie piyknie Toż we Wilijo Jezus jest z nami My z Niym - nojciynży jak my som sami. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: CO BYŚCIE CHCIELI NA GWIAZDKĘ 24.12.05, 22:22 Na pastyrka Ze pastyrzami chnetko pódymy Dzieciontko radośnie witać Już narodzone - to dobrze wiymy Niy trza nikogo sie pytać Toż na pastyrce nom kolyndować Nowina rozgłosić w świecie Pszonie we sercach rozblysko z nowa Nadzieja dowo nom Dziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: CO BYŚCIE CHCIELI NA GWIAZDKĘ 27.12.05, 12:26 Kurde oczy mnie bolą od czytania tych wierszy. Nie można by tak bardziej po naszemu? Odpowiedz Link Zgłoś