Gość: Maciek IP: *.ssss.gouv.qc.ca 03.12.03, 13:55 Kurcze, dzis rano bylo u nas -11 stopni. Toz to prawdziwa zima !!!A przeciez jeszcze przed paru dniami mielismy temperatury plusowe. Co robic ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Co robic ?? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 04.12.03, 13:40 Co, mam przekapac sie w Niagarce ?? Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: Co robic ?? 09.12.03, 08:40 Jak będzie ci ciepło... U nas też lekki atak zimy od soboty. Ale już prawie nie ma śniegu i zrobiło się cieplej. Teraz łatwiej będzie o przeziębienie, jak jest taka plucha. Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Co robic ?? 09.12.03, 18:41 Nie, absolutnie nie !!!! Niagarka nalezy sie rozgrzac !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Co robic ?? IP: *.Wabrzezno.com.pl / *.Wabrzezno.com.pl 09.12.03, 21:45 proponujemałego 40% sznapsa - od razu będzie ci cieplej Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: Co robic ?? 10.12.03, 09:20 Leczyłem się sznapsem 40 % z soboty na niedzielę, coś zdrówko nie dopisuje bo całą niedzielę byłem nie do życia. :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lynch1 Re: Co robic ?? 10.12.03, 09:27 Uwaga, panie i panowie w średnim wieku. Jak ostrzegają naukowcy ze znanej uczelni Johns Hopkins University w Baltimore (USA), nawet niewielka konsumpcja alkoholu grozi wam przyspieszonym kurczeniem mózgu. Badania, które opisuje grudniowy numer pisma "Stroke", objęły 1901 osób w wieku ponad 54 lat. Na podstawie własnych deklaracji zostali oni podzieleni na cztery kategorie: abstynentów, pijących okazjonalnie (mniej niż drink tygodniowo), pijących mało (1-6 drinków w tygodniu) i pijących umiarkowanie (7-14 drinków w ciągu tygodnia). Następnie ich mózgi uczeni obejrzeli przy pomocy rezonansu magnetycznego. - Większy ubytek komórek nerowowych stwierdziliśmy u osób zaliczonych do dwóch ostatnich grup, czyli pijących mało i lub umiarkowanie. Płeć i rasa nie odgrywały roli - mówi główny autor badań prof. Jinghzong Ding. - Jak z tego wynika, alkohol, nawet jeśli jest pity w niedużych ilościach, przyspiesza starzenie się mózgu - podsumowuje. Odpowiedz Link Zgłoś