04.01.12, 13:51
Witam wszystkich!
Nie udzielałam się na tym forum, ale od początku mojej ciąży czytałam wasze wpisy, a szczególnie relacje z porodów - wzruszające, niesamowite, piękne, rozśmieszające i w ogóle cudowne. Całe to forum bardzo mi pomogło, także chciałam się również w jakiś sposób odwdzięczyć i właśnie przed chwilą zamieściłam relację z mojego porodu. Mam nadzieję, że będzie dla kogoś przydatna, tak jak dla mnie były wszystkie wcześniejsze.
Cały poród to niesamowite przeżycie, szczególnie w domu. W dużej mierze dzięki Wam miałam w sobie tyle siły i determinacji, że można rodzić w domu. Przeczytałam chyba całe to forum smile
Mam nadzieję, że jak już urodziłam i zamieściłam ten opis to wreszcie zacznę się udzilaćsmile Bo tak jak wielu z Was, zachciało mi się jeszcze. Mam wrażenie, że przez to nastawienie, że mój poród będzie mega szybki (a nie był), trudniej poradziłam sobie z długotrwałym bólem. Chciałabym chyba jeszcze raz spróbowaćsmile Położne były cudowne. Uważam, że to najlepiej wydane pieniądze.
Tak odnośnie pieniędzy to wysłałam zapytanie do NFZ co z refundacją porodów i takie tam. Cały czas nie dostałam odpowiedzi. Myślę, że za jakiś czas będę chciała walczyć o zwrot tej kasy. Jak zbiorę siły to dam znać, może któraś z Was chciałaby się przyłączyć.
Bardzo Wam Dziewczyny dziękuję za wszystkie wasze wpisy, które mogłam czytać.

Pozdrawiam ciepłosmile
Obserwuj wątek
    • kropkaa Re: VIVA LEO 04.01.12, 15:20
      Witamy serdecznie!
      Cieszę się, że forum żyje, choć po kryjomuwink, jak się okazuje!
      Przeczytałam opis i czułam się, jakbym tam była - tak przeżywałam i krzyki i wystraszonego kota, a nawet ulgę poczułam, gdy mały już opuścił brzuchsmile
      Gratulacje!
    • deigratia Re: VIVA LEO 04.01.12, 16:12
      Gratuluję i witam na forum smile
      • soldie Re: VIVA LEO 04.01.12, 17:26
        Kot był najlepszybig_grin Gratuluję, byłaś bardzo dzielna, piękny poród smile
    • annairam Re: VIVA LEO 04.01.12, 19:14
      Gratulacje pięknego porodu smile
    • oldzinka Re: VIVA LEO 04.01.12, 20:01
      Kochana Tintirinko! Gratulacje z całego serca! Wspaniały, choć momentami trudny poród. Wytrzeszczony kot doszedł do siebie? Trzymam kciuki, żeby jeszcze kiedyś udało się urodzić w domku wink Pozdrowienia dla małego Lea i całej rodzinki kiss
      • aldakra Re: VIVA LEO 05.01.12, 09:51
        Serdeczne gratulacje smile
    • bonga_dax1 Re: VIVA LEO 05.01.12, 11:59
      gratulacje!
      • tintirinka Re: VIVA LEO 05.01.12, 17:47
        Bardzo dziękuję za wszystkie gratulacje smile
        Kot doszedł do siebie, ale po dłuższym czasie dopiero, bo ja przestałam krzyczeć, a Leo zaczął płakać smile DRugi kot ma właśnie fazę na Małego - to jest kocica- chyba jej się włączył instynkt macierzyński. Przychodzi do niego. łasi się, siedzi przy nim nawet jak kwęka.
        • oldzinka Re: VIVA LEO 05.01.12, 21:10
          Hehe. Kocicy pewnie przejdzie jak jej się Leo oślinioną rączką w sierść wczepi wink
    • ciociacesia popłakałam sie 07.01.12, 10:23
      przy twojej rozmowie z 'brzuchem'. piekny opis
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka