grekaa 07.03.04, 18:02 czy depresja przedporodowa??? póki co, zaczynam wklepywać po dwa kremy na twarz:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: przesilenie wiosenne... 07.03.04, 19:31 depresja ?? rozumiem na wiosne moze być kremy i to dwa na raz ,po co ??? zmarszczki masz ,a nie powinnas mieć skoro Jestes w wieku produkcyjnym he he podpadłem ??? hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: przesilenie wiosenne... 07.03.04, 19:42 aleks, hmmmmmmmmmmm,no wiesz! zwykla depresja wiosenna:) ehehehhe bywa i juz:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przesilenie wiosenne... 07.03.04, 20:28 napisałem Jej o wieku i to jakim myslałem ? że mnie z beszta ,a tu nic????? ale ,co się odwlecze , to nie uciecze jak przeczyta he he Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: przesilenie wiosenne... 07.03.04, 20:46 aleks44 napisał: > depresja ?? rozumiem na wiosne moze być > kremy i to dwa na raz ,po co ??? zmarszczki masz ,a nie powinnas mieć > skoro Jestes w wieku produkcyjnym he he > podpadłem ??? hi hi hi Wiek produkcyjny.. TY w ZUSie pracujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przesilenie wiosenne... 07.03.04, 20:48 to celowo he he ,wiem czm się różnią he he >napisałem Jej o wieku i to jakim< Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: przesilenie wiosenne... 07.03.04, 21:17 tak zamotaliscie ze nic nie rozumie, ale moze i dobrze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: przesilenie wiosenne... 08.03.04, 08:29 hihi, drogi Aleksie ... tak się usprawiedliwam, że nawet nastolatki boleją nad ziemistym kolorem cery pod koniec zimy:-) dziś stwierdzam, że to nie depresja tylko właśnie przesilenie:-) zejdzie śnieg, włożę lżejsze ciuszki, wyjdę na spacerek i ...wszystko minie:-) a co do kremów.... no, na dzień jeden a na noc drugi, tak to już trzeba w tym wieku produkcyjnym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: przesilenie wiosenne... 08.03.04, 15:38 To bardzo się ciesze,że to tylko przesilenie wiosenne, nie pozwoliłbym sobie na tego rodzaju żarcik w stosunku do Twojej osoby gdybym o tym nie wiedział. Ja też nie mogę doczekac się wiosny , mam dosć sniegu na chodnikach i jezdni. Tak bym sobie trawe na działce pokosił he he Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: przesilenie wiosenne... 07.03.04, 21:27 chyba wiosna tyle że ja czuję jej pozytywny wpływ .... od czwartku chodzę uskrzydlona co chyba zresztą widać i jest mi supeeeer a dziś też było pięknie... ...szkoda tylko, że pewnie jutro się to całę szczęście skończy :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: przesilenie wiosenne... 07.03.04, 21:28 giks napisała: > ...szkoda tylko, że pewnie jutro się to całę szczęście skończy :((( ---------------------------------------------------------------------------- giksio,czemu????????????????????????????????????????????????> Odpowiedz Link Zgłoś