typson 13.05.09, 09:50 politbiuro.pl/politbiuro/1,85402,6601068,Palikot_i_nowe_przeznaczenie_Prezesa.html takie sobie ale nie najgorsze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzagi01 Re: Burning Cat Pictures presents 13.05.09, 12:08 on naprawdę TO powiedzial???!!!!! aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
tomek854 Re: Burning Cat Pictures presents 13.05.09, 12:44 Co Kaczyński powiedział, to powiedział. Zdarza sie, każdy się może przejęzyczyć. Mnie bardziej rozwaliło jedno: wszyscy KLASZCZĄ! nieważne co Jarek bredzi, będą mu klaskać i już! Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Burning Cat Pictures presents 13.05.09, 12:54 przypomniał mi się taki dowcip rysunkowy ze Szpilek. Rockowy idol ze sceny krzyczy do publiczności: Jesteście PRZECIW ?! TAAAAAK!!!- odpowiada tłum A może jesteście ZA?! TAAAAAAK!!!! To czego wy do cholery chcecie???!! TAAAAAAAK!!! Odpowiedz Link
sven_b Re: Burning Cat Pictures presents 13.05.09, 13:14 Nietrudno o podobieństwa do zachowań pielgrzymów z pomrocznej na placu Św. Marka. Czy JPII nawiązywał do oblężonego Sarajewa czy masakry w Biesłanie skandowano 'przyjedz do nas'. Rozumiem nieznajomość języka ale z kimś ci ludzie jechali. Jeżeli brakło wsparcia, Sarajewo czy Biesłan też da się wyłapać i skojarzyć z zadumą tłumu. Wystarczy promil oleju w głowie. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Burning Cat Pictures presents 13.05.09, 13:30 A bo to bardzo ładnie ksiądz Tischner podsumował "Polacy papieża kochają, ale nie słuchają" :-) Szkoda, może jakby posłuchali byłoby u nas choć trochę normalniej. Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Burning Cat Pictures presents 13.05.09, 16:14 no tym to sie czesto zdarza .. takie freudowskie pomylki :D.. w koncu nikt nam nie powie, ze biale jest biale :D Odpowiedz Link
sven_b Re: Burning Cat Pictures presents 13.05.09, 16:22 Może Jarek chce do PO i wysyła sygnały:) Gdyby przeszdł, natychmiast wstępuję do Betanek Bosych. Odpowiedz Link
bassooner Re: Burning Cat Pictures presents 13.05.09, 16:23 "Kaczyński bracie"... to mnie rozbawiło najbardziej, już widzę wersję dla młodzieży: Palikot w sztanach z krokiem na wysokości kolan, z czapeczką z prostym rydlem na boczek i słowa: "Kaczyński ziomie... przypalimy blanta?" Odpowiedz Link