delfinek27 08.03.04, 14:27 Czy tylko mi dziś nie chce działać www ??? juz mnie trafia pół godziny mi sie jedna strona otwiera :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Net nie działa :((( 08.03.04, 16:28 nie tylko u Ciebie, między wysłaniem jednego posta od drugiego ,to mogę uciąc sobie drzemkę he he ,a pani która odbiera 50 zł co miesiąc powie ze u nich jest wszystko dobrze, moze to u pana w komputerze jednym słowem do d..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Net nie działa :((( 08.03.04, 16:46 no a mnie tu nie wpuscilo wczoraj wieczorem i dzis z rana, tragedia!!!!!!!! ale reset kompa ciut pomogl! wrrrrrrrrrrrrrrr z tym wszysktim! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Net nie działa :((( 08.03.04, 22:47 Ellen mnie net dalej chodzi do d.... i to w takie Swieto he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Net nie działa :((( 08.03.04, 22:58 wrrrrrrrrrrrr ,wspolczuje,u mnie jest ok,ale za to czasu mam nie wiele,pozniej wieczorem siade na dluzej przy kompie:) Odpowiedz Link Zgłoś