ellenai 01.04.04, 03:42 no i kogo dzis nabieracie i nabraliscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.bodzio Re: prima aprilis! 01.04.04, 09:32 JA koleżanke z pracy Komornikeim hii. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: prima aprilis! 01.04.04, 16:27 mnie Mat od rana nabiera że jest chory ;) leży w łóżku i ściemnia umierającego hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: prima aprilis! 01.04.04, 17:10 no tak, udawac chorego to dobre hehh ,ale ze aleks nikogo nie nabral oj!!!!!!!!!!! u mnie dziecko znajomych poszlo do szkoly z reka na temblaku,ciekawe kto sie nabierze ,ale dwa razy to samo dziecko niezle nabralo rodzicow w poprzednich latach.Wpadal rano do sypialni i darl sie ze konie z zagrody uciekly, no to ro dzice buch na nogi i pedza te konie lapac, a konie spokojnie siedza w zagrodce,bosh,paskudna jestem ale to bylo autentycznie smieszne!!!!!dwa razy tak sie nabrali! wiecej juz nie! Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: prima aprilis! 01.04.04, 17:15 a ja własnie nabrałem chyba giksa hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: prima aprilis! 01.04.04, 17:17 cmok smok :* :)))) udało Ci się nie powiem ..... paskudo Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: prima aprilis! 01.04.04, 17:19 a to niezle, a u mnie sie dzien zaczal! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: prima aprilis! 01.04.04, 17:16 no i stało sie zostałam nabrana przez jace :))) Odpowiedz Link Zgłoś