ellenai 28.04.04, 18:34 fakty.interia.pl/news?inf=496571 dla mnie jest to niepojete,taka logika!czy tylko islam ma niestety takie pojmowanie swiata ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: zgroza! 28.04.04, 23:31 swiat jest chory,a islam pop..........bo jak mozna dziewczyne karac ,za to gdy zlapano winnego.jak by jego zatlukli nie mial bym nic przeciw,zawinil to pokutuj.ale tak ????? zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zgroza! 29.04.04, 01:01 no wlasnie nam ta logika to zupelnie nie pasuje,bo jest chora ale tam to norma.Ja kiedys sie przyjaznilam z takim tureckim malzenstwem,swietnymi ludzmi,jakie oni historie opowiadali to sie wlos jezyl na glowie:(w usa znalezli sie wlasnie dlatego,ze zycie bylo zbyt drastyczne w rodzinnym kraju: (przykre ale prawdziwe:( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: zgroza! 29.04.04, 11:41 masz racje tez znam kilka przykładow,jezeli chodzi o islam,nie tak drastyczne ale tez nie zrozumiale dla mnie .Bariera kulturowa jest nie do przebicia. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zgroza! 29.04.04, 16:53 niestety ,masz racje mowiac ze jest nie do przebicia,wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
rambo_z_gorlic Re: zgroza! 30.04.04, 02:21 To jest banda kretynow,co taka dziewczyna mogla zrobic,dac sie zabic? zreszta tam na jedno wychodzi jak sie wpadnie w takie klopoty.Nienormalne:-( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zgroza! 30.04.04, 06:07 tak,ale trzeba o tym mowic,cicho nie wolno siedziec:( Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: zgroza! 30.04.04, 06:31 Na drugi dzien po WTC korzystalem z taksowki,aby dojechac do "garazu" po moje autko.Taksowkarz "moj" o malo nie wyskakiwal przez okienko pozdrawiajac swoich popieprzencow:Allach jest Wielki"/jadacych za murkiem w przeciwnym kierunku... Szybko poprosilem o zatrzymanie i placac 4.75$ wyciagnalem reke po reszte z "piatki" /25 c/...Zawodnikiem az potrzasnelo...Allach zwycieza,a ja wyciagam reke po drobne... Coz,tak maja wpojone... Zabic niewiernego,aby byc blizej Allacha...hm... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zgroza! 30.04.04, 16:01 jesus,tez cie zagnalo kurcze w taki czas i miejsce do nowego jorku!!!!!!!!! kurcze!.Ja sie boje tych taksowkarzy w nju jorku,przeciez oni jezdza tragiczne! to juz wole czymkolwiek innym jechac niz taksowka po tym miescie:)No ale jak ktos musi szybko odebrac auto z parkingu to nie ma czasu na ceregiele:)fajne to napisales ouimet:):)))))))wpojone maja straszne te idealy:( Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: zgroza! 30.04.04, 16:59 Islam nigdy niewspolgral z kultura chrzescijanska, od wiekow zawsze byly na tym tle konflikty i zawsze beda dopoki islamisci sie nie dostosuja do reszty swiata.W sposob jaki traktuja ludzi jest wysoce niehumanitarny. Odpowiedz Link Zgłoś