Dodaj do ulubionych

COŚ DLA PRZYJACIÓŁ... zapomnianych???

11.05.04, 11:54
Ni wem czy wiecie ale pewnie tak, że 15 maja jest Dzień Polskiej
Niezapominajki zwany również słowiańskimi walentynkami ;) a więc do dzieła
wysyłajcie niezapominajki!!!

Przypomnij komuś o sobie - wyślij niezapominajkę
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: COŚ DLA PRZYJACIÓŁ... zapomnianych??? 11.05.04, 16:45
      zupelnie nie wiedzialam o tym!15 maja kojarzy mi sie z imieninami zofii,bo
      babcia miala siostre o tym imieniu i zawsze kolo 15 maja sie stresowala co jej
      kupic na prezent heheh
      • giks Re: COŚ DLA PRZYJACIÓŁ... zapomnianych??? 11.05.04, 17:08
        u mnie eż same zośki Wszystkie babcie ale problem prezentowy jakoś nie istnieje
        bo tredycyjnie jedna dostaje kwiatka na balkon(jednoroczną begonię) druga swoje
        ukochane ferrero rocher lub wtaminki typu Biowital względnie butelke dobrego
        czerwonego wina, trzecia jakiśkosmetyczny upominek bo to uwielbia, czwarta,
        bombonierke+konwalie/frezje a reszta ciotek zosiek co tam wpadnie ;) U nas do
        imienin się takiej wagi nie przywiązuje bo to takie bardziej symboliczne.
        Urodzinki to jest poważniejsza sprawa ;)
        • ellenai Re: COŚ DLA PRZYJACIÓŁ... zapomnianych??? 11.05.04, 17:16
          giks, o rany to ile tych zosiek masz???////caly tlum widze!
          • giks Re: COŚ DLA PRZYJACIÓŁ... zapomnianych??? 11.05.04, 17:17
            sporo babcie i wszystkie ciotki trochę tego jest ostatnio doliczyłam się 7 ;)
            • ellenai Re: COŚ DLA PRZYJACIÓŁ... zapomnianych??? 11.05.04, 17:25
              u nas byla tylko jedna i to dawno umarla,ale lubilam do nich chodzic na te
              imieniny jako dziecko, hehe placki dobre byly!
              • giks Re: COŚ DLA PRZYJACIÓŁ... zapomnianych??? 11.05.04, 17:32
                ehhh ta placki mmmmniam już nie mogę się doczekać tortu orzechowo -
                czekoladowego mojej babci :)
                • s_z_a_k Re: COŚ DLA PRZYJACIÓŁ... zapomnianych??? 11.05.04, 22:07
                  giks napisała:

> ehhh ta placki mmmmniam już nie mogę się doczekać tortu orzechowo -
                  > czekoladowego mojej babci :)

Może malutki post od słodkiego !!! Serce itd
                  • ellenai Re: COŚ DLA PRZYJACIÓŁ... zapomnianych??? 11.05.04, 22:10
                    ja postow od slodkiego nie robie szaczku! to ponad moje sile,tak jak odejscie
                    od kompa na czas dluzszy!
                  • giks Re: COŚ DLA PRZYJACIÓŁ... zapomnianych??? 12.05.04, 16:51
                    no coś Ty szak dla mnie brak słodyczy to najgorsza kara jaką moge sobie
                    wyobrazić jesłi kiedyś zachoruję na cukrzycę lub inną chorobę która będzie
                    wymagała diety to się chyba zabije ;)
                    • ellenai Re: COŚ DLA PRZYJACIÓŁ... zapomnianych??? 12.05.04, 17:00
                      ja bez slodyczy to tez nie moge!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka