diagnosta1 02.07.04, 16:13 mieszkam 10 km od gorlic. czy jest jakaś firma która udostępnia internet drogą satelitarną? słyszałem że z komina ale gdzie sie udac w tej sprawie. jakie koszty i czy dobry transfer. prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski_yaro Re: łącze satelitarne 02.07.04, 16:38 nie kojarze nazwy firmy która daje sygnał z komina ale wiem ze na tablicy ogłoszen w kobylance wisi ich oferta dla mieszkanców tej wioski Z tego co pamietam miesieczny abonamet kosztuje 29 zł Na tymze ogłoszeniu sa wszystkie dane do kontaktu tzn adres i telefon Odpowiedz Link Zgłoś
utumno Re: łącze satelitarne 02.07.04, 17:17 29 zł? A za jaki transfer ? Jakie dodatkowe ustrojstwo (nadajnik, odbiornik cy cóś ?) nalezy dokupić ? Ja płacę 50 zł. miesięcznie za kabel - może nadszedł właściwy czas aby się zmodernizować i zerwać z kabelka ? utumno Odpowiedz Link Zgłoś
boski_yaro Re: łącze satelitarne 02.07.04, 17:36 naprawde nie wiem jakie warunki technicze ta firma daje Zupełnie przypadkiem będąc w Kobylance odczytałem tą ofertę Zapamietałem tylko kwote 29 zł (smeiszna suma dlatego wbiła mi się w pamiec) i warunek by "widziec" komin aby miesc sygnał i tyle POtem te dane adresowe Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: łącze satelitarne 02.07.04, 18:18 z tego co wiem to koszt sprzetu to kilkaset zlotych, a czy pociagnie 10km od gorlic to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś